Visa fullständig version : Vitt vin.
Jag ska ha lite vinafton ikväll skall sällskapsdricka lite vitt vin utan tilltugg, förutom lite vattenpipa kan hända.
Skall det serveras kylt eller rumstempererat?
Är lite n00b på vin.
Klassikern är väl att man tar ut det vita vinet ur kylskåpet när gästerna kommer och sätter in det röda.
För 10 år sedan var det en tjej som befann sig i en studentlgt i örebro och fick för sig att sällskapsdricka 2 flaskor "Diamant" rumpstempererat meddelst kurskamrat (manlig). Det blev inte bra. Slutsats: kylt. ;)
Som trance säger, ha flaskorna i kylen och ta fram dem ett tag innan de ska drickas.
Klassikern är väl att man tar ut det vita vinet ur kylskåpet när gästerna kommer och sätter in det röda.
+1.
Ta ut (ur kylen) vitt vin 30 min innan det ska drickas
Lägg in rött vin 30 min innan det ska drickas
Då kör vi på kylt.
-slänger in ngra flarror i kylen-
Tack för tipsen gott folk.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.