KaptenKnäsvag
2008-05-09, 07:06
Dela med er av era misslyckade matlagningstillfällen!
Jag kan börja med den gången jag provade att ha i kvarg i omeletten. Först såg det ganska lovande ut, en tjock massa, såg våldigt gott ut. Men sedan började kvargen bli till vätska, och efter någon minut blev allt till en soppa med bitar av stekt ägg i.
Eftersom att mat är mat tänkte jag försöka äta upp allt ändå, och jag fick allt i mig en liten bit av min "soppa", men det var så motbjudande i avseende för konsistens och utseende att jag tillslut var tvungen att slänga allt.
Håll er borta från Kvargsoppa med stekt ägg.
Kör!
Jag kan börja med den gången jag provade att ha i kvarg i omeletten. Först såg det ganska lovande ut, en tjock massa, såg våldigt gott ut. Men sedan började kvargen bli till vätska, och efter någon minut blev allt till en soppa med bitar av stekt ägg i.
Eftersom att mat är mat tänkte jag försöka äta upp allt ändå, och jag fick allt i mig en liten bit av min "soppa", men det var så motbjudande i avseende för konsistens och utseende att jag tillslut var tvungen att slänga allt.
Håll er borta från Kvargsoppa med stekt ägg.
Kör!