jonny_puma
2008-03-20, 11:36
Jag är en snart 21 årig kille, som väger 92-93 kg.
Jag har inga problem med varken att gå upp i vikt eller att lägga på mig muskler (ekonomin är inga problem heller då jag bor hemma hos mina föräldrar (tjänar dock pengarna själv) :) .
Men problemet är att min far klagar på att jag äter för mycket lagad mat. Jag äter 6 mål om dagen (ca 4000-4500 kcal per dag), varav 3 stycken är lagade. Tex rester sen gårdagen till frukost, lagad lunch och middag (mellanmål kläms in mellan dessa, ibland även ett 7:e mål).
Men är det några problem att man äter mer lagad mat, rent hälsomässigt (maten vi äter är aldrig förproducerad, alltid bönsallad osv till, och vegetarisk mat finns även, då syskonen är vegetarianer)? Jag vet att de försvinner en del vid upphettning av livsmedel osv.
Tacksam för svar!
Jag har inga problem med varken att gå upp i vikt eller att lägga på mig muskler (ekonomin är inga problem heller då jag bor hemma hos mina föräldrar (tjänar dock pengarna själv) :) .
Men problemet är att min far klagar på att jag äter för mycket lagad mat. Jag äter 6 mål om dagen (ca 4000-4500 kcal per dag), varav 3 stycken är lagade. Tex rester sen gårdagen till frukost, lagad lunch och middag (mellanmål kläms in mellan dessa, ibland även ett 7:e mål).
Men är det några problem att man äter mer lagad mat, rent hälsomässigt (maten vi äter är aldrig förproducerad, alltid bönsallad osv till, och vegetarisk mat finns även, då syskonen är vegetarianer)? Jag vet att de försvinner en del vid upphettning av livsmedel osv.
Tacksam för svar!