Visa fullständig version : Vad kan jag göra utav detta?
shut teh face
2007-12-16, 18:02
Såhär innan julen och man är fattig som en bäver.
Veckan ska iaf klaras av och jag har av någon anledning extrema mängder alaska pollock och pommes frites, men inget annat.
Vad kan man göra utav detta? Det finns mkt tillbehör och sådant så man kanske kan tillaga fisken och sen göra någon röra av den?
shut teh face
2007-12-16, 18:21
Nej det måste vara dessa ingredienser.
Jag har inte ens råd att köpa nudlar. :cool:
Albatross
2007-12-16, 18:31
Vad innebär mycket tillbehör? Grönsaker? Du klarar dig ju utan problem en vecka så länge du har kranvatten.
lol. jag har bara fisk och pommes att tillgå, vad ska jag göra av detta?
Jazen: Jag vet! Nudlar!
----------------
Du borde ju kunna röra ihop något fiskgratängsliknande, fast med pommes istället för mosad potatis.
pollock med pommes frites kanske?
shut teh face
2007-12-16, 18:39
:laugh:
Tillbehör: salt och vatten. :hbang:
Jag omformulerar mig då: vad brukar ni göra med eran fisk?
Jag har ju tomatpure, extremt mycket kryddor så det kanske vore något att steka fisken, "smula" ned den och röra runt med tomatpure + kryddor. Ja det ska testas. Vänligen bekräfta att detta verkar logiskt.
Fatalist
2007-12-16, 18:41
nudlar =)
Nudlar är dessutom väldigt dyrt. Pasta eller potatis är en bättre investering isf.
pollock med pommes frites kanske?
Jag tror på det här förslaget
*edit*
Har du aluminumfolie så kan du lägga fisken i det, en sträng tomatpuré över allt och salt och peppar plus en klick smör om du har det. Vira in det i foliet och lägg på en plåt tillsammans med pommes. Kommer inte att gå till historien, men det borde bli ätbart.
Fish and chips?
+1 var precis det jag tänkte
du kan kanske iaf panera o steka skiten+pommes
o kanske lite majonäs
om du nu har det där
tom gott
Aa du, fisk o pommes kan du göra, Köp dig pommes krydda.
stek fisken och på med massor med grillkrydda på fisken och stripsen sen äter du bara. Allt blir ätbart med grillkrydda. Fråga runkard få du se..
Brukar alltid steka pollocken. Stekt pollock + tomatpuré och pommes till det verkar vara bra och gott.
Citronpeppar brukar folk gilla. Annars funkar det att göra en gryta med lök, tomat och smör. Pommes till. Fisk och pommes är otroligt gott ihop. Låt nudelnördarna slänga pengar i sjön på något som varken är billigt eller gott.
shut teh face
2007-12-16, 19:29
Tack för alla tips.
jwzrd: jag trodde du skulle vara elak men du va snäll ju
shut teh face
2007-12-16, 19:49
Värma fisken.
Gjorde "sås" på tomatpuré, mjölk och vatten, pressad citron, citron peppar, basilika + oregano. Värm, smaka av.
I med fisken.
Grymt gött.
Albatross
2007-12-16, 19:57
För att bara ha pollock och pommes har du ju rätt mycket grejer, verkar inte gå nån nöd på dig inte.
Kryddor är dyrt. Sälj till grannen och köp potatis och grönsaker att ha till fisken.
stargate
2007-12-16, 19:58
Värma fisken.
Gjorde "sås" på tomatpuré, mjölk och vatten, pressad citron, citron peppar, basilika + oregano. Värm, smaka av.
I med fisken.
Grymt gött.
Gött, nu blev jag också sugen på fisk!
Förra gången jag gjorde fisk (kokade tror jag) blev jag sjuk dagen efter. Sedan dess har jag inte vågat tillaga fisk själv. Finns det några risker med pollock/torsk. Kan man bli sjuk om den inte är helt genomstekt?
Gött, nu blev jag också sugen på fisk!
Förra gången jag gjorde fisk (kokade tror jag) blev jag sjuk dagen efter. Sedan dess har jag inte vågat tillaga fisk själv. Finns det några risker med pollock/torsk. Kan man bli sjuk om den inte är helt genomstekt?
Låter inte speciellt troligt. Berodde antagligen på något annat. Såvida du inte lätt fisken ligga i solen några timmar innan du käkade.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.