Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gå tillbaka   Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum > Träning > Matlagning & Recept

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2003-04-06, 17:28   #1
Cartwright
Hoss
 
Cartwrights avatar
 
Reg.datum: Jun 2002
Ort: Linköping
Inlägg: 320
Hur lagar man kalkon?

Hittade fryst kalkonfilé när jag var och handlade, så jag köpte en påse. Nån som har några smakliga förslag på vad man kan göra av det?
__________________
?
Cartwright är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2003-04-06, 18:09   #2
Linda
Guest
 
Inlägg: n/a
du kan tillaga den precis som kyckling. Ett förslag jag har som är gorr är att snitta upp en skåra i filen och i den stoppar men soltorkade tomater, sådana som legat i olja, basilika, tunnt skivad vitlök, salt och peppar. Sedan får du dra igen skåran med tandpetare. Bryn filen i en stekpanna tills den fått fin färg, låt den sedan gå färdigt i ugnen.

Vill man kan man köra tomaterna, basilikan och vitlöken i en mixer först. Det går även att lyxa till det med lite pinjenötter i så fall. Det blir som en pesto.
  Svara med citat


Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 03:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)