Ok nu ska du få mitt bästa gädd recept:
Salta på ordentligt sen torkar du om, blir hur gott som helst.
Håll dom bara borta från myggen när du torkar dom
Om du inte tycker om torkad gädda ska jag fixa ett recept där man gör fisk burgare men det blir till efter helgen, då blir gädda skit gott, då och endast då.
Minns att när jag var o fiskade med min farfar då jag var liten så ville man itne ha gädda eftersom att de inte gick att äta. Tror det var för mkt ben i eller nåt?
Originally posted by Nate kan man verkligen äta gädda?
Minns att när jag var o fiskade med min farfar då jag var liten så ville man itne ha gädda eftersom att de inte gick att äta. Tror det var för mkt ben i eller nåt?
Det är inte så mycke ben i en gädda, helst inte om man mal ner den till fiskfärs (nu höll jag på skriva nått annat). Men man ska inte äta den på sommaren för då smakar den verkligen urk eller efter leken. Nyttig som få är den ju också, mycket protein och relativt lite fett.