Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gammal 2002-08-09, 14:15   #1
Daemon
Registered User
 
Daemons avatar
 
Reg.datum: Dec 2001
Ort: 054
Inlägg: 468
Receptförslag på Fransyska

Nu snackar vi inte nån Fransk kannibalrätt, utan köttbiten fransyska.

Jag vet att det finns många här som käkar fransyska, men hur gör ni iordning den?
Antar att ni lägger den i marinad typ över natten och stoppar den sen i ugnen i x antal timmar??

//Daemon
__________________
"I have not fought my way to the top of the foodchain to be a vegetarian"
Daemon är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2002-08-09, 16:37   #2
z_bumbi
Nallemoderator
 
z_bumbis avatar
 
Reg.datum: Feb 2002
Ort: Linköping
Inlägg: 36 678
Skär i skivor, marinerar och grillar/steker.
z_bumbi är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2002-08-13, 07:52   #3
Daemon
Registered User
 
Daemons avatar
 
Reg.datum: Dec 2001
Ort: 054
Inlägg: 468
Blir inte köttet segt/hårt??

Jag provade häromdagen att göra kälknöl(?).

Lägg in i ugnen (75 grader) i x antal timmar tills din mittentemperaturen är 69 grader.

Plocka ut den och lägg den varm i marinad på
vatten, soja, salt, grovmalen svartpeppar och vitlök

Låt ligga i marinaden (i kylen) i minst 12 timmar, ju längre desto bättre.

Skäres i tunna skivor.
Kan ätas både som riktig mat och på smörgås (får de som äter såna).
__________________
"I have not fought my way to the top of the foodchain to be a vegetarian"
Daemon är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2002-09-01, 14:12   #4
The Dwag
Guest
 
Inlägg: n/a
Skär i skivor och stek i stekpannan !
  Svara med citat


Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 22:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)