Har just ätit detta och det är KANON!!!
*Tina kycklingfiléer efter behag (dvs massor).
*Salta, peppra och bryn dem i olja och lägg över i traktörpanna.
*Blanda ihop ett par msk senap (3msk) m. hackad persilja (2msk) , gräslök (2msk) och basilika (1.5tsk).
*Klicka över kycklingen, på med lock och småkoka tills färdigt (späd m. vatten om det behövs)...
paprikasås:
*Strimla 1-3 paprikor
*Skiva 1 liten lök
*Koka upp tillsammans med 1 burk minifraiche samt 1 dl vatten och 1/2 buljongtärning
*Koka tills paprikorna är mjuka 8 (typ 10-15min), sen kör man allt i mixern...
*Smaksätt ev. med cayennepeppar
Har ätit med kornris (grrreat), vanligt ris (skitgott), samt pasta (gudomligt)...
Snaska på