Jag har gjort en egen müsli och skulle vilja få lite ris&ros av er..receptet ser ut så här
200g fiberhavregryn
200g havregryn
200g grynblandning
ca 100g rågkross
ca 50g havrekli
ca 50g kruska kli
en massa kanel (fin malen)
en massa kardemumma (fin malen)
blanda ut detta på en stor plåt och stänk över 6-8 msk vatten och 4 msk rapsolja, sätt sedan in i ugnen i 15-20min på 225 grader.
Låt stå och svalna häll sedan över i lufttät bunke, blanda sedan i loppfrön ca 5-6 msk och 1 vanlijstång. SKAKA OM och
OBS! Tål dock inte nötter därför inget sånt
Frågor!
1 - Tycker ni detta är en fullgod musli?
2 - Vilka ändrar (lägga till/ta bort) skulle ni göra?
3 - Vad tror ni om GI på detta, kan det ligga runt 70 eller?
denna skulle hamna i receptforumet sorry..