vad skall man leta efter när man köper protein pulver?
Vad ger bästa upptag? Vissa anser att man skall blanda WPC och WPI, vissa säger bara isolat.
Vad skiljer kasein mot kalcium kaseinat?
det finns ultra-filtrerat och det finns micro-filtrerat.
Är det någon skillnad eller mest snack?
Fattar självklart att det är stor skillnad mellan olika märken.
Är det nån som har några referenser eller någon sida man kan hitta denna information på?
Finns det verkligen inte en enda människa som har någon aning om vad man skall titta efter när man skall försöka klura ut kvalitén på ett protein pulver. Om det är sto skillnad mellan olika pulver är det ju bra att veta det så man inte köper dåliga burkar.
Vill du veta mycket om protein så ska du koll in proteinfactory.com
Finns många ställen du kan lära dig om protein!!!
Bara att söka upp de stora tillverkarna
tex Irland, Holland, Usa mm finns massor av fabriker i världen.
MEN tänk på att kolla ursprungsvärdet på
rå proteinet inte den färdiga produkten den kommer i sista steget.
Och tänk på att ett protein som är bra i ursprungsvärdet lätt blir sämre med vissa märkens blandningar av tex vitaminer, mineraler o andra tillsattser typ arom mm.
väldigt viktigt att kunna om man nu vill ha det bästa.
Det jag funderar mest på är upptaget. Eiselt skriver (i reklamen iof) att kalcium kaseinat är sämre än kasein och att WPC eller ultrafiltrerat vassle är sämre än isolat. http://www.davedraper.com/whey-protein-filtration.html
dave draper (i alla fall någon som sköter sidan)skriver här att filtreringen går på ett ut vilket man använder.
Vad är egentligen sanning?
FiddeTheBeast> Tänkte fråga dig som försäljare till protein13 och du tycker det är lika bra eller kanske till och med bättre än AST som jag kör med nu. Tycker det är grymt bra. Sen får du lite creds för din sida.. den e jävligt schyyst