... eller investera i ett "micro-lock" att lägga över maten som "håller stänket inne". Lättare att dicka ett lock än att rengöra hela ugnen ... (bra även till annat än tomatsås, f.ö., t.ex. för att undvika att det blir "skinn" på saker man inte nödvändigtvis vill ha något extra skinn på).
Originally posted by Tolkia ... eller investera i ett "micro-lock" att lägga över maten som "håller stänket inne". Lättare att dicka ett lock än att rengöra hela ugnen ... (bra även till annat än tomatsås, f.ö., t.ex. för att undvika att det blir "skinn" på saker man inte nödvändigtvis vill ha något extra skinn på).
"micro-lock" fungerar perfekt..Jag brukar nuka köttfärs ganska ofta och det brukar stänka ner hela micron så jag köpte ett micro-lock och det är bara att slägna in i diskmaskin efter..
blanda kall tomatsås med kall pasta in i micron värm, rör om, värm, rör om, värm, rör om. kan bli så varmt att du bränner käften av dig utan att det skvätter