Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gammal 2003-08-27, 12:38   #1
tortured
meeeow
 
Reg.datum: Jun 2003
Inlägg: 154
värma tomatsås i micron

hur gör man för att inte allt ska explodera?
tortured är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2003-08-27, 12:41   #2
Berry
Registered User
 
Reg.datum: May 2003
Ort: Linköping
Inlägg: 634
Man värmer lagom mycket, rör om, värmer igen och upprepar tills all såsen har fått önskad temperatur.
__________________
Evil is as evil does, what evil does to me

maktskifte06.nu
Berry är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2003-08-27, 12:44   #3
tortured
meeeow
 
Reg.datum: Jun 2003
Inlägg: 154
det börjar bubbla direkt även om jag har på lägsta nivån. en burk med lock kanske..?
tortured är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2003-08-27, 12:49   #4
spas
Registered User
 
Reg.datum: Jan 2003
Ort: Helsingborg
Inlägg: 2 756
Lägre effekt kanske?
__________________
FulRedBull Rocks!!!
spas är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2003-08-27, 12:57   #5
tortured
meeeow
 
Reg.datum: Jun 2003
Inlägg: 154
men jag har ju testat lägsta!
tortured är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2003-08-27, 13:31   #6
spas
Registered User
 
Reg.datum: Jan 2003
Ort: Helsingborg
Inlägg: 2 756
Byt till spis
__________________
FulRedBull Rocks!!!
spas är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2003-08-27, 14:07   #7
tortured
meeeow
 
Reg.datum: Jun 2003
Inlägg: 154
Citat:
Originally posted by spas
Byt till spis
smart!
tortured är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2003-08-28, 07:50   #8
Tolkia
Moralistmoderator
 
Tolkias avatar
 
Reg.datum: Aug 2003
Inlägg: 15 485
... eller investera i ett "micro-lock" att lägga över maten som "håller stänket inne". Lättare att dicka ett lock än att rengöra hela ugnen ... (bra även till annat än tomatsås, f.ö., t.ex. för att undvika att det blir "skinn" på saker man inte nödvändigtvis vill ha något extra skinn på).
Tolkia är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2003-09-02, 01:17   #9
bolt
Tyrannosaurus flex
 
bolts avatar
 
Reg.datum: Jul 2003
Ort: Umeå
Inlägg: 811
Citat:
Originally posted by Tolkia
... eller investera i ett "micro-lock" att lägga över maten som "håller stänket inne". Lättare att dicka ett lock än att rengöra hela ugnen ... (bra även till annat än tomatsås, f.ö., t.ex. för att undvika att det blir "skinn" på saker man inte nödvändigtvis vill ha något extra skinn på).
"micro-lock" fungerar perfekt..Jag brukar nuka köttfärs ganska ofta och det brukar stänka ner hela micron så jag köpte ett micro-lock och det är bara att slägna in i diskmaskin efter..
bolt är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2003-09-02, 05:26   #10
Andyh
Registered User
 
Andyhs avatar
 
Reg.datum: May 2003
Ort: Lund
Inlägg: 568
blanda kall tomatsås med kall pasta in i micron värm, rör om, värm, rör om, värm, rör om. kan bli så varmt att du bränner käften av dig utan att det skvätter
Andyh är inte uppkopplad   Svara med citat


Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 00:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)