Citat:
Originally posted by z_bumbi
Jag gissar att den är tillagad som stek och du inte har den liggandes rå ?
Pyttipanna gärna med färsk svamp för att förstärka det vilda.
Kallmarinera i någon god marinad
På smörgås
På pizza, med svamp så klart.
|
Jag högg några klupiga skivor när den var halvtinad (fick i helgen av mina föräldrar, då var den djupfryst) nu har jag den fryst i frysfacket och tinar lite i kylskåpet.. fel sätt? Den borde inte vara SÅ känslig tycker jag?
Du får inte bubbla om bröd och pizza heller *kurr kurr*, de kollisar jag äter är grönt och så fiberpasta, korngryn och ris för tillfället. Har ju varit på keto så jag ökar kollisar sakta och då vill jag ha såna med kvalite. Kan tänka mig att det skulle bli gott på hemgjort pizza med kantareller, färska tomater och kanske lite bea när tillfälle ges dock, tack för tipset!
Tror jag kör på som den är, riktigt mumsigt! Är det dyrt att köpa älgstek i affär?
-> Herkulez
Gjorde älgfärsköttbullar i midsomras, de var goda att ha på spett när vi grillade också!
-> Muscles
Låter som att du börjar längta hem, du sa nåt om det i min sommartråd under allmänt också har jag för mig!
Kör hårt med dina pb´s och kom hem och ät lite riktig mat snart då?