Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gammal 2002-08-08, 17:15   #76
Blaze
Guest
 
Inlägg: n/a
Jag upplever forumet ganska segt. Det blir ofta cgi timeouts. Vad nu det innebär?
  Svara med citat
Gammal 2002-08-09, 08:11   #77
Åse Columbus
Registered User
 
Åse Columbuss avatar
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Solna
Inlägg: 2 297
Håller med ...sdpeciellt irriterande när man gjort långa inlägg..

Åse
__________________
Nice and sexy
And old enough to be proud of it.
Åse Columbus är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2002-08-09, 08:15   #78
Petrus
Registered User
 
Reg.datum: Jul 2001
Ort: sverige
Inlägg: 1 232
Heavy workload on the server...typ.
Upplever att servern verkar vara belastad och tungarbetad, därmed dessa CGI timeout meddelade...
Vet inte om "Servermaster Jocke" har någon lösning eller idé angående det?
Vänligen,,,
Petrus
Petrus är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2018-10-07, 17:32   #79
leo1
Registered User
 
Reg.datum: Oct 2006
Inlägg: 716
Citat:
Ursprungligen postat av Joachim B Visa inlägg
Ni som har fått användarnamnet utbytt vid uppgraderingen får gärna skicka ett PM till mig med det namnet ni vill ha, så ändrar jag det ASAP!

Tyvärr kan jag inte göra något åt de eventuella trådar och inlägg som har försvunnit. Det gamla forumet tog upp närmare 50 MB så dess databaser var på bristningsgränsen. Importeringen av dessa databaser orsakade flera time-outs då servern blev överbelastad. Därför har vissa trådar försvunnit, något jag verkligen beklagar.
Nu ligger dock all data/registerhantering i en MySQL databas som det tas backup på dagligen. Detta försäkrar i.a.f. att ingenting försvinner i framtiden.


Det var nog denna händelse grubben menade förut med en krasch.

Hur stor plats kan forumet ta upp nu. Tänk att 50 mb var mycket förr
__________________
"Grungen var den sista egentliga kraftansträngningen" Ulf Lundell
leo1 är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2019-01-07, 12:15   #80
forceberg
Registered User
 
Reg.datum: Dec 2012
Inlägg: 19
Hej,

Vet inte om detta är rätt plats för detta inlägget men jag testar här...

Varför kör man inte forumet på HTTPS (SSL anslutning) ? Det är nu helt okrypterat, så loggar du in till forumet på ett öppet wifi så kan man se användarens inloggningsuppgifter helt okrypterat.
forceberg är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2019-01-07, 12:17   #81
King Grub
Chefsarkitekt Oljebyxor
 
King Grubs avatar
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Norrtälje
Inlägg: 75 255
Säg det. Ingen som är inloggad regelbundet kan göra något och dom som kan göra något loggar inte in.
__________________


Angående PM-rådgivning!
King Grub är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2019-01-07, 12:27   #82
forceberg
Registered User
 
Reg.datum: Dec 2012
Inlägg: 19
Citat:
Ursprungligen postat av King Grub Visa inlägg
Säg det. Ingen som är inloggad regelbundet kan göra något och dom som kan göra något loggar inte in.
Så forumadministratörerna/ägarna är aldrig aktiva?
forceberg är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2019-01-07, 12:41   #83
King Grub
Chefsarkitekt Oljebyxor
 
King Grubs avatar
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Norrtälje
Inlägg: 75 255
Det stämmer väl rätt bra, fast vi som har blått och fint namn är administratörer till titel, men har inga befogenheter eller möjligheter att göra några förändringar.
__________________


Angående PM-rådgivning!
King Grub är inte uppkopplad   Svara med citat


Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 22:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)