Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gammal 2017-08-31, 14:44   #1
ventilation
Registered User
 
Reg.datum: May 2016
Inlägg: 86
kolozzeum fungerar inte i chrome?

Sen häromdagen så har typsnittet på kolozzeum blivit helt kajko när jag öppnar det i chrome.

Se bifogat skärmklipp på hur kolozzeums startsida ser ut. Ser ut ungefär som när man öppnar ett arkiverat ämne.

Vet någon hur man ordnar detta?
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Skärmklipp.jpg (81.3 KB, 17 visningar)
ventilation är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2017-09-01, 12:40   #2
King Grub
Chefsarkitekt Oljebyxor
 
King Grubs avatar
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Norrtälje
Inlägg: 75 895
Allra längst ner till vänster skall det finnas en rullgardinsmeny. Du har råkat välja mobilversionen av forumet i den. Väljer du "Vanligt läge" skall du komma tillbaka.
__________________


Angående PM-rådgivning!
King Grub är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2017-09-01, 13:25   #3
ventilation
Registered User
 
Reg.datum: May 2016
Inlägg: 86
Stort tack! Skönt med en sådan enkel lösning på ett sådant irriterande problem. Ingen aning om hur jag kommit åt den gardinen. Problemet i mobilversionen var att rullgardinen inte längre fanns kvar.

Hade provat att installera om chrome innan jag postade tråden vilket inte fungerade. Men det fungerade att bara rensa historiken

Tack grub!
ventilation är inte uppkopplad   Svara med citat


Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 08:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)