Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gammal 2007-05-28, 15:48   #61
Toel
Registered User
 
Reg.datum: Aug 2005
Inlägg: 228
Citat:
Ursprungligen postat av King Grub Visa inlägg
Kör -> Services.msc

Kolla om Windows Audio är av.

Status: Startad
Startmetod: Automatiskt

Citat:
Ursprungligen postat av Konsultfet Visa inlägg
Hmmm... Mitt tips är att googla på din datormodell och skriva typ "soundproblem datormodellen" och hoppas på det bästa. Det kan funka
Har hittat andra som haft samma problem, men antingen så fungerar de tipsen inte för mig eller så har de inte fått någon svar i sin tråd.

En rolig grej är att jag ringde till Fujtisu innan och frågade efter hjälp. Först sa de att min garanti gått ut, men så sa han att han kunde vara sjyst en gång och hjälpa mig. Men det kunde han inte

Edit: Har installerat senaste DirectX.
Edit 2: Samt testa ändra ljud inne i options på winamp, som det står på deras forum. Men jag kan bara välja på primär ljuddrivrutin.
Edit 3: Ljudet fungerar alltså inte i något program alls.

Senast redigerad av Toel den 2007-05-28 klockan 15:50.
Toel är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2007-05-28, 15:49   #62
Konsultfet
Registered User
 
Reg.datum: Apr 2007
Ort: STHLM
Inlägg: 78
Definitivt värt att kolla.
Konsultfet är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2007-05-28, 15:57   #63
Prankie
Registered User
 
Prankies avatar
 
Reg.datum: Nov 2002
Ort: Stockholm
Inlägg: 3 875
Citat:
Ursprungligen postat av Mental Visa inlägg
Gråta över hur dum du är som inte säkerhetskopierat, sen avgöra hur mycket bilderna är värda för dig, för de går antagligen att rädda. men det blir inte billigt.
Jag lyckades rädda alla bilder, men det tog fan 7 timmar att skanna genom alla tabeller. Men problemet ligger jag behöver en ny disk att lägga allt där. Jag tror det inte var hårdvara problem utan det var virus som förstörde boot sectorn så windows kan inte känna igen det. Förlorade bara ett par xbox och film iso.
__________________
Investera i Sport Arbitrage
Prankie är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2007-05-28, 16:03   #64
Konsultfet
Registered User
 
Reg.datum: Apr 2007
Ort: STHLM
Inlägg: 78
Citat:
Ursprungligen postat av Toel Visa inlägg
Status: Startad
Startmetod: Automatiskt



Har hittat andra som haft samma problem, men antingen så fungerar de tipsen inte för mig eller så har de inte fått någon svar i sin tråd.

En rolig grej är att jag ringde till Fujtisu innan och frågade efter hjälp. Först sa de att min garanti gått ut, men så sa han att han kunde vara sjyst en gång och hjälpa mig. Men det kunde han inte

Edit: Har installerat senaste DirectX.
Edit 2: Samt testa ändra ljud inne i options på winamp, som det står på deras forum. Men jag kan bara välja på primär ljuddrivrutin.
Edit 3: Ljudet fungerar alltså inte i något program alls.
Du har fel drivis till ljudet. Är det en stationär burk?
Kolla isf vid ljudportarna på moderkort vad det står på kretsarna. Står det AC'97 (sjukt vanligt) tanka drivisar från www.realtek.com.tw isf.
Konsultfet är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2007-05-28, 16:05   #65
stocktown
Registered User
 
Reg.datum: Feb 2004
Ort: stocktown
Inlägg: 230
Dags för min fråga då.

Jag har redan en dator i ena rummet, planen är uteslutande att ha ett mediacenter vid LCD-tv/Stereon för att kunna streama musik o film.Trådlöst tangentbord och mus ska jag ha till. Den ska vara tyst och helst få plats i ett stereo-rack. Den Ska ha optisk didital-ljudutgång.

Mvh S
__________________
En dag ska jag bli STOR.
King Grub vet för mycket för allmänhetens bästa.
stocktown är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2007-05-28, 16:06   #66
Yes
Banned User
 
Yess avatar
 
Reg.datum: Aug 2005
Inlägg: 5 549
Citat:
Ursprungligen postat av Konsultfet Visa inlägg
@Yes
Min LG 22" drar 350W
Konstant? Eller är det bara märkningen bakpå skärmen du går efter?

Jag har ett 550W nätagg i min burk, men den kapaciteten utnyttjas inte ens vid maxbelastning...
Yes är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2007-05-28, 16:47   #67
Violater
Registered User
 
Reg.datum: Jan 2006
Inlägg: 14
Citat:
Ursprungligen postat av Konsultfet Visa inlägg
Jo, det gör det. Kör du en .reg fil så körs den in i registret. Högerklicka och välj "öppna med - Registereditorn"
Jag högerklickade och högst upp står med fet stil "Infoga i registret" och där tryckte jag. Det blev ingen skillnad dock...
Violater är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2007-05-28, 16:59   #68
Litecore
Registered User
 
Litecores avatar
 
Reg.datum: Sep 2006
Inlägg: 130
Citat:
Ursprungligen postat av stocktown Visa inlägg
Dags för min fråga då.

Jag har redan en dator i ena rummet, planen är uteslutande att ha ett mediacenter vid LCD-tv/Stereon för att kunna streama musik o film.Trådlöst tangentbord och mus ska jag ha till. Den ska vara tyst och helst få plats i ett stereo-rack. Den Ska ha optisk didital-ljudutgång.

Mvh S
haha, okej.. men frågan då?






Litecore är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2007-05-28, 17:13   #69
Toel
Registered User
 
Reg.datum: Aug 2005
Inlägg: 228
Citat:
Ursprungligen postat av Konsultfet Visa inlägg
Du har fel drivis till ljudet. Är det en stationär burk?
Kolla isf vid ljudportarna på moderkort vad det står på kretsarna. Står det AC'97 (sjukt vanligt) tanka drivisar från www.realtek.com.tw isf.
Öppnade dator nu och kollade. Jag hittar banne mig inget :/ Det står AMDtek och SMsC på två ställen. Tror jag kollade på moderkortet iaf. Det är ett integrerat ljudkort. Scenic modellen tror jag dem kallar dator? Står det är Intel inside.

Testade ladda hem drivrutiner till AC'97 som du sa. Först fick jag en varning om att XP kanske inte var komp. med denna vers. vilket jag ignorerade, sekunden efter slockande skärmen :/ Fick starta upp den i felläge. Så nu fungerar den igen.

Jak er jelplös.
Toel är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2007-05-28, 17:37   #70
Toel
Registered User
 
Reg.datum: Aug 2005
Inlägg: 228
Hittade mina specs. nu:

Motherboard: D1451
Chipset: i845GV
Audio: STAC9750

Men var i h**** hittar jag rätt drivrutiner till detta? Fujitsu¨s hemsida verkar det inte finnas? Bara något codec, som dessutom inte fungerar :/
Toel är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2007-05-29, 11:36   #71
Konsultfet
Registered User
 
Reg.datum: Apr 2007
Ort: STHLM
Inlägg: 78
Citat:
Ursprungligen postat av Toel Visa inlägg
Hittade mina specs. nu:

Motherboard: D1451
Chipset: i845GV
Audio: STAC9750

Men var i h**** hittar jag rätt drivrutiner till detta? Fujitsu¨s hemsida verkar det inte finnas? Bara något codec, som dessutom inte fungerar :/
http://www.softwarepatch.com/utiliti...io-driver.html

Varsågod
Konsultfet är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2007-05-29, 14:09   #72
Toel
Registered User
 
Reg.datum: Aug 2005
Inlägg: 228
Citat:
Ursprungligen postat av Konsultfet Visa inlägg
Felmeddelande under installation:
"Datorns Sigmatel-kompatibla kretssats är okänd i Windows. Kontaka systemleverantören för att få hjälp."

Btw, var det inte drivrutin för delldatorer, eller det har ingen betydelse?

Mitt krupp-anfall är ett faktum.
Toel är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2007-05-29, 15:12   #73
TcAnders
Muba
 
TcAnderss avatar
 
Reg.datum: Feb 2007
Ort: Borlänge
Inlägg: 115
Jag funderar på att köpa mig lite komponenter inom en rätt snar framtid..

Jag funderade etag på denna processor och sedan låta en kompis klocka upp den till mig:

https://www.datorbutiken.com/home/Na...t=ADA5200CSBOX

Dåligt val?
Skillnaden mellan AMD och INTEL är
?

Jag har inte tänkt ha en riktig NASAdator, det jag tänkt är en bra dator som inte segar ner för t.ex. bf2 eller liknande spel..
Egentligen är det där den enda komponenten jag funderar på då jag har rätt klart för mig vad det är som gäller bland dom andra..

Ev. att jag funderar lite på moderkortet..

// Anders
TcAnders är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2007-05-29, 15:25   #74
King Grub
Chefsarkitekt Oljebyxor
 
King Grubs avatar
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Norrtälje
Inlägg: 75 769
Intel är för närvarande överlägsna; du får en prestandamässigt bättre Intel Core 2 Duo för mindre än vad AMD:s toppmodeller kostar.
__________________


Angående PM-rådgivning!
King Grub är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2007-05-29, 15:26   #75
Konsultfet
Registered User
 
Reg.datum: Apr 2007
Ort: STHLM
Inlägg: 78
Köp asus P5B. Billigt och bra moderkort. +massor på det grub skrev
Konsultfet är inte uppkopplad   Svara med citat


Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 06:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)