handdator

Visa fullständig version : Shirunais Maj deff.


shirunai
2003-04-04, 09:18
Bara 4 veckor kvar tills min deff jag längtar....dock har jag börjat på mig massa som aldrig förr och nu ska man deffa bort. Jag väger kanske inte lika mycket som jag borde men jag har ett rejäl fett lagring men bestämt mig för att köra en månad superstrikt deff. Jag har undertiden jag planerat detta fått många tips och har skaffat kunskap nu har jag lite frågor angående deffen.

Stats:
Längd: 183cm
Vikt: 81.5kg (+4kg på 2månader)
Deff-info: http://w1.660.telia.com/~u66019863/deff.txt
Cardio: Max-ot cardio 3ggr i veckan, de dagar jag inte tränar
sen 4 morgonprommisar....och en 25mins simning i veckan.

1) Jag måste ha fler huvudmåltider annars blir jag less. skulle vilja ha normala huvudmåltider under deff, fördelning kan jag räkna ut själv (OBS! läs deffinfon). Alltså ge exepel på vanlig mat jag kan äta under deffen...med bas på ris och pasta

2) Vad tror ni om upplägget ?


bilder kommer före och efter deffen! även under om det går åt rätt håll, ska även göra bia mätning och få reda på bf%
240kr*2 = 480 buhuhu sen blire en digitalvåg för 500kr också huhu
:mallan:

fredthehead
2003-04-04, 15:36
vad sägs om att käka lite normal god mat? tror det kan göra det lite roligare.

sallader är ju ett hett tips tex. tonfisksallad, kycklingsallad, kalkonsallad, skinksallad. Köttfärssås och spaghetti är grymmt om du gör köttfärsen på nötfärs (bara 10% fett) och lättkesella. väldigt mycket proteiner och relativt lite fett för en grym måltid.

keso är grymmt med grönsallad till, jag deffar nu och käkar minst 500 gram om dan, det är mättande, roligt att äta och nyttigt.

sedan skulle jag rekommendera kalla såser som tex tzatsiki och rhode island till maten, givetvis gjort på lättkesella istället. Marginell smakskillnad från originalen men så mycket nyttigare och gör maten lite roligare.