handdator

Visa fullständig version : Tonfiskröra


JohnRick
2007-06-03, 08:22
Måste ju med all säkerhet redan finnas härinne, but still:

*En burk tonfisk
*En lök
*En burk kesella (kvarg) 250g
*En nypa svartpeppar

Rör ihop och ha på bröd som huvudsakligt pålägg. Jag använder det jämt.

tigerofsweden
2007-06-03, 08:32
Måste ju med all säkerhet redan finnas härinne, but still:

*En burk tonfisk
*En lök
*En burk kesella (kvarg) 250g
*En nypa svartpeppar

Rör ihop och ha på bröd som huvudsakligt pålägg. Jag använder det jämt.

En klassiker :thumbup:

nynewe
2007-06-03, 17:47
Hur länge kan man tro sånt håller sig i kylen? :)

foxx
2007-06-03, 18:16
Nått gott mörkt bröd, majonäs, 1 lök, 1 tomat och lite tonfisk. Sjukt gott.

Bell@
2007-06-03, 18:29
MÅSTE prova!

Johan_P
2007-06-03, 18:44
Jepp, Johan ska också prova. Tack för tipset :eating:

Johan_P
2007-06-03, 18:49
Blir det lagom med ~110 g gul lök? Och löken ska såklart vara tunnhackad...?

pony
2007-06-03, 22:36
Jag hittade ett tonfiskrörerecept att nyttja under bulken, i den ständiga kampen för energiöverskott:

Tonfisk, gräddfil, majonäs, sweet chili-sås. Bred på hönö-kaka eller något annat sattyg. Kalorier galore!

joriice
2007-06-03, 22:45
Måste ju med all säkerhet redan finnas härinne, but still:

*En burk tonfisk
*En lök
*En burk kesella (kvarg) 250g
*En nypa svartpeppar

Rör ihop och ha på bröd som huvudsakligt pålägg. Jag använder det jämt.

Rå... lök? luktar inte så gött i munnen efter det va? :D
Kej, detta får testas någon gång tror jag.

LadyInsane
2007-06-03, 23:03
Måste ju med all säkerhet redan finnas härinne, but still:

*En burk tonfisk
*En lök
*En burk kesella (kvarg) 250g
*En nypa svartpeppar

Rör ihop och ha på bröd som huvudsakligt pålägg. Jag använder det jämt.

Vad sägs om att blanda ihop det med bulgur eller couscous. Kan knappt vara fy skam. *popcorn*

Bell@
2007-06-04, 09:45
Rå... lök? luktar inte så gött i munnen efter det va? :D
Kej, detta får testas någon gång tror jag.

sen beger du dig av till spyan:D

JohnRick
2007-06-04, 13:35
Blir det lagom med ~110 g gul lök? Och löken ska såklart vara tunnhackad...?

Löken behöver man inte vara så pjoskig med. Näringsdensiteten sitter ju i tonfisken samt kesellan. Löken är mest för att hotta upp det. Har provat med rödlök också. Finhackat ja. Hållbarheten är kanske inte så gigantisk på det här, så man kan ju nöja sig med att göra hälften om man känner för det.

Johan_P
2007-06-04, 14:43
Det smakade gott hur som helst. Positiv överraksning. Ska testa att blanda i majs också :)

Ello
2007-06-04, 16:22
Man kan med fördel även blanda i champinjoner*drool*