handdator

Visa fullständig version : Fairings ALC


Dav0d
2007-05-08, 17:10
Fairings ALC, är detta ett fungerande tillskott för en ung kille?

ALC, Acetyl-L-karnitin är ett tillskott som kan hjälpa dig att träna hårdare, förbränna mer fett och öka återhämtningen. Genom att öka bildningen av nervtransmittorn acetyl-kolin motverkar ALC också åldrande och förbättrar minnet hos dementa.

L-karnitin är en speciell aminosyra som har i uppgift att föra fettsyror sista biten in i mitokondrien där fettsyrorna omvandlas till energi. Karnitin finns naturligt i det kött som vi äter. Dock är upptaget från kosten av karnitin mycket dåligt.

Genom att binda ättiksyran till karnitin får man ALC. ALC har ett mycket bättre upptag i kroppen och får även den unika egenskapen att den kan passera blod-hjärnbarriären och komma hjärnans celler tillgodo.

All form av stress såväl träning som skola och arbetsliv men även besvär som nedstämdhet och depressioner leder till att kroppens produktion av kortisol ökar. Kortisolen är nedbrytande för kroppen och försvårar återhämtningen. ALC unika egenskap att nå fram till hjärnan gör att regleringen av kortisol dämpas och frisättningen av det nedbrytande hormonet minskar.

Anna Paulie säger om denna produkt: Förbättrar fettförbränningen och motverkar överträning genom att sänka kortisolnivåerna. Fungerar prestationshöjande vid uthållighetsidrott.


ALC ökar bildningen av acetyl-kolin som är en betydelsefyll nervtransmittor både i hjärnan och ute i nervsystemet i kroppen. Här kan ALC motverka åldrandet och förhindra olika typer av demens. Detta är visat i kliniska studier där ALC förbättrat minnet hos dementa.

Tackar för alla svar.