Militären
2007-04-21, 17:32
Tjenare
Satt och tänkte på en sak när jag tillagade min kycklingfile..
Om man vill ha koll på hur mycket kcal man stoppar i sig med hjälp av SLVs databas, när ska man då väga maten?
På deras sida står det att 100g Kycklingfile = 105kcal. E den fryst, tinad eller tillagad då? För maten varierar ju en hel del i vikt.
Pasta och liknande vet jag skillnaden men jag e fundersam ang köttet.
Kycking tex förlorar juh en massa vätska dvs vikt från tinad till tillagad.
Tack på förhand
Satt och tänkte på en sak när jag tillagade min kycklingfile..
Om man vill ha koll på hur mycket kcal man stoppar i sig med hjälp av SLVs databas, när ska man då väga maten?
På deras sida står det att 100g Kycklingfile = 105kcal. E den fryst, tinad eller tillagad då? För maten varierar ju en hel del i vikt.
Pasta och liknande vet jag skillnaden men jag e fundersam ang köttet.
Kycking tex förlorar juh en massa vätska dvs vikt från tinad till tillagad.
Tack på förhand