Visa fullständig version : Proteinpulver i gröt
Danny Devito
2007-04-04, 11:47
Jag brukar ha i proteinpulver i kastrullen när jag kokar gröt. Är det okej eller förstör upphettningen proteinet? Kanske en dum fråga men jag undrar ändå :)
Moonstrikes
2007-04-04, 12:53
Jag har haft mitt whey-80 med jordgubbssmak i gröten en gång, då var den iförsig färdig. men den är ju fortfarande varm som in i ****. Det var ju inte gott heller :S Jag dricker hellre en shake vid sidan om :)
Goddaniel
2007-04-04, 12:59
Jag häller på pulvret efteråt istället för sylt. Om du är orolig så testa det istället :)
Danny Devito
2007-04-04, 13:20
Jag häller på pulvret efteråt istället för sylt. Om du är orolig så testa det istället :)
Aaah, så sant. Kör så istället :smash:
Jag kör mitt whey banan i gröten varje morgon, absolut godaste målet, väntar dock tills gröten svalnat lite, borde inte va några problem? hoppas jag iaf.
Guybrush
2007-04-04, 13:53
Vad jag har hört är att vassleprotein tål att hettas upp ganska ordentligt utan att förstöras. Jag har rört ner vassleprotein i min havregrynsgröt många gånger. Men det finns säkert nån här som är säker på sin sak!
Min personliga favorit; mixa en dl chokladprotein med 3 dl mjölk, en banan och lite kakao häll sedan allt över 2-3 dl havregryn (okokta) och låt stå 10-15 minuter. Ät!
Varför ska man mixa allt nu för tiden? Varför inte bara ta en gainershake vid sidan om?
Danny Devito
2007-04-04, 17:08
Gröten blir godare med proteinpulversmak :D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.