Visa fullständig version : II på proteiner.
En teoretisk fråga.
Är det någon som vet vad II är på olika proteiner?
Borde inte hastigheten på proteinet ha ett samband med II?
Jag funderar framförallt på II på Glutamin och vassle?
Jag inbillar mig att det borde vara högre på Glutamin eftersom det är en glukogen aminosyra i ren form.
Skulle vara kul att se II på fler proteinerkällor (ägg, soja, Kasein, nöt, fågel, fisk etc.)
Någon som vet?
mjölk har högt II...det är proteinet i mjölk som gör detta.
Proteinpulver = koncentrerat mjölkprotein.
Lär ha skyhögt II.
Kostar nog för mkt att kolla för att ngn ska kosta på det.
King Grub
2003-03-11, 14:41
De röda cirklarna motsvarar Insulin Index-värdet:
http://venus.nildram.co.uk/veganmc/isgs.gif
EiseltUK
2003-03-11, 18:07
Jag har egentligen inte sett någon annan lista än den ovan som King Krub bifogade. Vet inte om det finns någon mer komplett?
/ Henrik
Någonstans på forumet har jag bifogat en annan bild eller länk till ett lite mer utförligt index för II,.,, vet bara inte var. :D
Vänligen,,,
Petrus
Tinner, är du säker på att det är det här forumet?:rolleyes:
Har ett litet minne av att du har klistrat in den på "ett annat forum"
:angel:
EiseltUK
2003-03-11, 19:46
Hos Muskelbyggarn var detta på tapeten någon gång, så det kanske var där?
/ Henrik
japp, kommer dock inte ihåg var men jag vet att jag har sett det där
Kan det ha varit,,, :confused:
Intressant är det i vilket fall som helst. :D
Vänligen,,,
Petrus
På muskelbyggarn var det... http://www.geocities.com/paleolix/Look_at_IS.html
Tack och bock för att ni orkar plocka leta fram tabellerna!
Ingen som vågar sig på en kvalificerad gissning om insulinpåslaget Vassle vs. Glutamin?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.