handdator

Visa fullständig version : update Paufline ;-)


Pauline
2003-03-02, 07:18
Jag är glad att så få vet hur små vikter jag tränar på, haha!

Sitter här idag med extrem träningsvärk i quads, glutes och adductorerna....Måste tippa fram på tå för att det gör så ont.

Har ngn här fått en "förkylning " i muskel ?! m Jag har nog fått det haha! Inte nu, men innan SM så fick jag "ont" i ena benet. Sedan kom det tillbaka för en månad sedan SAMTIDIGT som jag var ordentligt förkyld. hihi, de små musklerna är så söta!

När jag kör utfall i smithen så brukar jag ställa "frambenet" på en 1 1/2 dm hög platta och sedan sjunka ner ända tills rumpan når vaden. Därifrån "drar" jag mig sedan upp med tills jag nästan står rak. Där släpper jag sedan marken med bakre benet och sjunker superlångsamt ner igen. Setet tar ungefär 40 sek.
Folk som ser undrar nog vad jag har på mig ( har en massa olater för mig för jag älskar att experimentera med musklerna/tillvägagångssätt för att få dem)

Ska snart mjuka upp benen med "a ride on Börje".

Förresten; var stark i axlarna igår! Som är lite sköra idag på bra sätt.

Körde vader också; 10reps i hackliften x 10, med tio sek vila emellan. Aj vad det brinner! Det är det enda jag får t-värk av så är det sådant....


Haj!

Petrus
2003-03-02, 08:29
Din variant av utfall - :kickass: Mycket bättre än vanliga "Svensson-utfall" tycker jag, dock så brukar jag utföra dom med fristång och då istället ta ett ganska långt steg framåt upp på plattan. Det resulterar alltid i maximus träningsvärkus i gluteus...

Hoppas att du fortsätter skriva ofta. Ska bli intressant att följa.

Vänligen,,,
Petrus

Pauline
2003-03-02, 09:32
Tinner>>>> Tack!
Det som e bra med smith enligt mig är ju att man kan "glida" upp. jag känner det mest i quadsen då.
Många tycker ju att man ej ska gå djupt ner om man inte vill träna glutes mest, men jag tycker att det "drar" så bra i framsidorna när man trycker framåt liksom, som om man hade ett gummiband över knät. Alltså fortsätter jag med den här varianten som är omöjligt att köra med stora vikter! :-)