Juliette
2007-02-05, 16:26
Angående tråden om bra köksredskap.
Har letat som en galning efter ett bra rivjärn länge nu..
Har provat från IKEAS och Konsums, till Tupperware, men alla är så slöa, tar ju hur lång tid som helst att riva en morot. Dessutom lyckas jag alltid riva upp halva knogarna (kanske beror det mer på brist av teknik iof).
Nån som har ett bra tips på någon bättre, ev lite dyrare variant? Som man blir glad av att använda.
Måste dessutom tipsa om en superbra kniv jag köpt! Är av keramiskt material, tror märket heter Kyocera. Vilken skillnad! Nu kan man skiva en tomat i hur många skivor som helst, och den skär genom kålrot som om det vore smält smör.
Har tidigare bara haft billigare knivar (som jag tyckt var skapliga), men nu använder jag aldrig nån annan en den keramiska. Nästan så att man är lite kär i den. *cupid*
:)
Har letat som en galning efter ett bra rivjärn länge nu..
Har provat från IKEAS och Konsums, till Tupperware, men alla är så slöa, tar ju hur lång tid som helst att riva en morot. Dessutom lyckas jag alltid riva upp halva knogarna (kanske beror det mer på brist av teknik iof).
Nån som har ett bra tips på någon bättre, ev lite dyrare variant? Som man blir glad av att använda.
Måste dessutom tipsa om en superbra kniv jag köpt! Är av keramiskt material, tror märket heter Kyocera. Vilken skillnad! Nu kan man skiva en tomat i hur många skivor som helst, och den skär genom kålrot som om det vore smält smör.
Har tidigare bara haft billigare knivar (som jag tyckt var skapliga), men nu använder jag aldrig nån annan en den keramiska. Nästan så att man är lite kär i den. *cupid*
:)