jaaaaag
2007-01-23, 22:33
Läste tipset om att vispa äggvita och ha i lite sötningsmedel och sen äta. Jag gjorde detta och hade i lite kanel, och faktiskt tyckte det var både mättande och sötsugebortagande :D (och ganska gott men då får man verkligen inte vara kräsen)
Men nu till min fråga.. kan man göra maränger av detta? För man gör ju på samma sätt men med socker när man ska göra riktiga maränger.
Jag använder hermesetas flytande sötningsmedel, är det något problem med att värma upp det i ugnen? Någon som har egen erfarenhet av detta. Jag tror det står på flaskan att man kan använda det i bak, då borde det ju funka.
I det riktiga marängeceptet hade man också i ättikssprit. Varför? Är det för konsistens eller smak eller vad?
Men nu till min fråga.. kan man göra maränger av detta? För man gör ju på samma sätt men med socker när man ska göra riktiga maränger.
Jag använder hermesetas flytande sötningsmedel, är det något problem med att värma upp det i ugnen? Någon som har egen erfarenhet av detta. Jag tror det står på flaskan att man kan använda det i bak, då borde det ju funka.
I det riktiga marängeceptet hade man också i ättikssprit. Varför? Är det för konsistens eller smak eller vad?