Visa fullständig version : val av protein till Proteinmuffins
Jag läste precis ett recept på proteinmuffins där det stod att man kunde använda vanligt wheyprotein.
Tillagning var 25-30min i 175grader.
Klarar vanligt vassleprotein av det eller måste man ha typ bakepro?
Om det inte går, vad händer isåfall med proteinet?
Här finns en annan om muffins:
http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=45224&highlight=brunf%E4rgning
Brooklyn
2006-11-19, 17:54
ett tips är att ta ett proteinpulver som är sötat med sucralos som tål högre värme än aspartam o dyl.
Naggande go!
2006-11-19, 19:56
Jag har bakat med protec och det har funkat finers!
Om protein i ugn: http://www.kolozzeum.com/kolozzeum/showthread.php?t=56393
Jag läste precis ett recept på proteinmuffins där det stod att man kunde använda vanligt wheyprotein.
Tillagning var 25-30min i 175grader.
Klarar vanligt vassleprotein av det eller måste man ha typ bakepro?
Om det inte går, vad händer isåfall med proteinet?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.