handdator

Visa fullständig version : val av protein till Proteinmuffins


psirus
2006-11-19, 15:53
Jag läste precis ett recept på proteinmuffins där det stod att man kunde använda vanligt wheyprotein.

Tillagning var 25-30min i 175grader.

Klarar vanligt vassleprotein av det eller måste man ha typ bakepro?

Om det inte går, vad händer isåfall med proteinet?

Sverker
2006-11-19, 15:57
Här finns en annan om muffins:
http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=45224&highlight=brunf%E4rgning

Brooklyn
2006-11-19, 17:54
ett tips är att ta ett proteinpulver som är sötat med sucralos som tål högre värme än aspartam o dyl.

Naggande go!
2006-11-19, 19:56
Jag har bakat med protec och det har funkat finers!

bombenx
2006-11-21, 01:01
Om protein i ugn: http://www.kolozzeum.com/kolozzeum/showthread.php?t=56393

Jag läste precis ett recept på proteinmuffins där det stod att man kunde använda vanligt wheyprotein.

Tillagning var 25-30min i 175grader.

Klarar vanligt vassleprotein av det eller måste man ha typ bakepro?

Om det inte går, vad händer isåfall med proteinet?