handdator

Visa fullständig version : En taxislavs bekännelser


Hellquest
2006-11-15, 02:47
Hej hej!

Var och körde axlar idag och blev milt förbannad på 2 idioter på gymmet. Idiot nummer ett råkade jag ut för när jag äntligen hade fått tag på en bänk, markerat den med min vattenflaska och lallat iväg för att leta hantlar. När jag kom tillbaka (20 sekunder senare) och skulle börja pressa såg jag till min stora förvåning att en tönt hade ställt ner min vattenflaska på golvet. fällt ryggstödet på bänken och börjat lasta upp hantlar på bänken. *gah!* Jag jagade iväg killen med en väl avvägd kötted och sen rullade allt på som vanligt, tills det var dags för framåtlutande hantellyft. Då var det en en annan fjant som gick förbi precis brevid mej medans jag körde så han fick hanteln på sej med hyfsad fart, och det setet vart helt förstört för mej. *screwy*

När jag sen kom hem och hade smällt i mej en portion älggryta med ris bestämde jag mej för att kanalisera min agression i en träningsjournal. På så vis kan jag både ventilera lite samt hålla koll på träningen.:hbang: Sen så brukar jag läsa en del här på forumet sen tidigare så det känndes som om det var dags att börja posta lite.

Lite bakgrundsfakta!

Har tränat på gym lite mer eller mindre sporadiskt i några år. När jag började träna åt jag mycket skräp, så jag gick upp till 87 kg som mest (tror det var julen 2004). Nu väger jag ungefär 75 kg och orkar lite större vikter än jag gjorde vid 87 (Bänk 85, Knäböj 110, Marklyft 120). Eftersom jag är hela 168cm lång så känndes 87 kilo lite väl saftigt (hade lite svårt att få på strumporna utan att bli röd i ansiktet). Men nu har jag iallafall bestämt mej för att äta mycket mat, och träna mycket, för att se om jag kan öka storlek/styrka litegrann. Ska även köra någon form av konditionsträning varje söndag hade jag tänkt för att inte dö i förtid i hjärtsjukdom eller något annat trevligt.

Mina nuvarande problem är att jag har lite instabil rygg, Jobbar på skeva tider (taxiförare) samt att min promenadkompis har trampat på en glasbit och skurit sej i trampdynan.

Dagens: Steg upp 04.30 för att jobba, slutade runt 14, sov lite i soffan, tränade runt 18.00 (och blev förbannad 2ggr). startade journal

axlar

sittande hantelpress
12.5*15/15
22.5*9/8/8/7/6/5

hantellyft sida
10*10
12.5*8/7/7/6/6 (kör några extra reps med lite mera släng men jag räknar inte dem)

hantellyft baksida
10*8/7/4/7 (3e settet gick åt /%#¤&""#¤%" eftersom en idiot krockade med mej)

Orkade inte köra några fler övningar sen för jag var så förbannad och det var asmycket folk! *gah!*

min hund saknar sina långa promenader =( tycker synd om stackarn.

Hellquest
2006-11-15, 02:55
Kan tillägga att jag tänker träna enligt förljande:

Bröst+mage
Rygg
Armar
Axlar
Ben

rinse and repeat. + som jag nämnde ovan kondis på söndagar. Och vilodagar när jag inte pallar med eller hinner pga jobb. :smash: