gf_
2006-11-12, 18:58
Tänkte tipsa om min nyupptäcka enkla, snabbt tillagade och sjukt goda maträtt!
Ta en ungssäker form lägg i några frysta kycklingfilér, häll över en tetra Icas krossade tomater med basilika och några hackade vitlöksklyftor. Ställ sedan timern på 50 minuter och ungen på 225 grader, och så in med formen.
Medans kycklingen tillagas skala och klyfta några potatisar, lägg potatisarna i en plastpåse häll i lite olivolja, lite salt och rosmarin och skaka! Häll sedan ut allt på en plåt och vänta... När det gått 20 minuter på på kycklingfilérna och det alltså är 30 minuter kvar, lyft ut den ungssäkra fromen och ställ den på plåten och så in med allt de resterande 30 minuterna.
/gf
Ta en ungssäker form lägg i några frysta kycklingfilér, häll över en tetra Icas krossade tomater med basilika och några hackade vitlöksklyftor. Ställ sedan timern på 50 minuter och ungen på 225 grader, och så in med formen.
Medans kycklingen tillagas skala och klyfta några potatisar, lägg potatisarna i en plastpåse häll i lite olivolja, lite salt och rosmarin och skaka! Häll sedan ut allt på en plåt och vänta... När det gått 20 minuter på på kycklingfilérna och det alltså är 30 minuter kvar, lyft ut den ungssäkra fromen och ställ den på plåten och så in med allt de resterande 30 minuterna.
/gf