handdator

Visa fullständig version : Varför blir mina grytor gryniga?


Zlin
2006-10-08, 10:29
Som rubriken. Jag har inte i något grynigt, men likförbannat ser det helt grynigt ut när jag är klar med valfri gryta. Finns det någon förklaring, och går det att undvika?

izza
2006-10-08, 10:33
Exempel på nåt recept?
Har du i mjöl, mjölk, vatten?

Zlin
2006-10-08, 10:37
Idag tex:
800 g fläskgrytbitar (49:90/kg på willys; SCORE!)
Fryst hemmaplockad svamp (soppar)
1 pkt Kelda Laga Lätt (Matlagningsgrädde)
Gul lök
Vitlök



Klart. Men grynigt som fan blev det. :Virro

Kurash
2006-10-08, 10:56
Grytan skär sig antagligen. Prova att reda den.

Zlin
2006-10-08, 11:45
Jag prövade faktiskt på eget initiativ att reda, och det avhjälpte något, men inte helt. Dock helt acceptabelt. Tack, förresten!

Naggande go!
2006-10-08, 16:31
Tycker det skär sig lättare med light produkter om man låter dom koka. Testa att laga köttet klart och ha sedan i gräddersättningen och låt det ej koka upp. När jag gör så funkar det tom med kesella lätt utan att det skär sig!

FreCKo
2006-10-08, 17:00
det är keldan som skiter sig, ha i lite i taget.