handdator

Visa fullständig version : Ont i hela trapzen...


harri
2002-04-12, 00:06
Nu behövs hjälp... Jag får efter varje ryggpass en otrolig smärta i hela trapezius. Ända ner i ryggen. Jag är jävligt dålig på att strecha. Jag har inte kunnit träna en hel vecka utan nackont på 2 mån sen jag började träna rygg ordentligt. Jag behöver nu hjälp av er, ni som kanske har samma problem eller utbildade inom anatomi eller liknande. Behöver tips på stretch övningar för ryggen, hur ska jag göra. Träna rygg mycket lättare? :eek: Detta är ett stort problem för mig. Behöver hjälp... Tack!

[ 12 April 2002: Inlägget har ändrats av: harri ]

VanDamage
2002-04-12, 11:17
Hej,

Vad kör du för övningar för trapezius?

Jag själv kör skivstångs-shrugs i smith-maskinen, men jag har även lagt till "en-hands" shrugs i smithen, för att vi inte har hantlar upp till 60 kg, som jag behöver för att träna endast 1 trapezius.. sen dess börjar jag också få lite onaturlig smärta under naken typ.
Jag vet att övningen utförs lite halvdant men man kan inte stå helt spikrak som när man kör med hantel-shrugs, när man gör som jag och kör det i smith-bänken..
Vill verkligen inte lägga ner den övningen eftersom "en-hands" shrugs i smith tar som faan i trapsen, dock smärta i övre ryggen!