handdator

Visa fullständig version : Ägg rätter


bulten2
2006-08-30, 20:43
Tjabba alla glada människor. Jag e en kille på 15 år som gymmat i ett år nu. Jag har o får ägg hela tiden o jag vet att det e fullproppat med protein i dem men det e inte så kul i längden att äta bara ägg. E det ngn som vet ngt bra recept som gör så att det blir godare fast inte mera fett!:MrT: Skulle va kul o ha // Joakim

regus
2006-08-30, 20:46
omelett. rör ihop några ägg och lite mjölk (typ 2-3 klunkar), salta, peppra, stek och ät:eating:

Sen kan du låta lite tomater skinka eller något annat du tycker är gott stekas med på slutet i någon minut.

Sigurdsson
2006-08-31, 05:25
Pannkaka är ju alltid gott.
Äggstanningar går ju också att göra till diverse maträtter.

Johan.S
2006-09-01, 19:42
Omelett med skinka och hackad jalapenó är gott som satan. Några skivor ost på ovasidan ger det lilla extra :hbang:

thomast
2006-09-01, 20:00
"Äggsmör":

Köp en limpa.
Koka 10 ägg, helst ska de bli hyffsat hårdkokta.
Tärna dem med en slicer.
Placera i en bunke, rör ned en klick smör.
Dela limpan på mitten och gröp ur innehållet (så att du får två "behållare).
Ner med "äggsmöret" i limporna och ät.

:Virro

Larsen
2006-09-02, 12:58
Jag har o får ägg hela tiden
Sök hjälp! Inte normalt. *popcorn*

LadyG
2006-09-02, 13:05
Knäck 4 ägg och vispa ihop dem. Salta, peppra och skvätt ev i lite tabasco. Hetta upp en stekpanna och häll i äggsmeten. Rör runt försiktigt hela tiden tills du fått en äggröra som du kan lägga på macka eller bara äta som den är. Ev kan du krydda den extra med finhackad rödlök och basilika. Är också gott med finhackad paprika i.

Jacky
2006-09-02, 13:21
"Äggsmör":

Köp en limpa.
Koka 10 ägg, helst ska de bli hyffsat hårdkokta.
Tärna dem med en slicer.
Placera i en bunke, rör ned en klick smör.
Dela limpan på mitten och gröp ur innehållet (så att du får två "behållare).
Ner med "äggsmöret" i limporna och ät.

:Virro

SAAAAAAAAAANSLÖST GOTT!

Johan.S
2006-09-02, 16:23
"Äggsmör":

Köp en limpa.
Koka 10 ägg, helst ska de bli hyffsat hårdkokta.
Tärna dem med en slicer.
Placera i en bunke, rör ned en klick smör.
Dela limpan på mitten och gröp ur innehållet (så att du får två "behållare).
Ner med "äggsmöret" i limporna och ät.

:Virro

Det lät fan inte gott

Lilly
2006-09-04, 15:38
E det ngn som vet ngt bra recept som gör så att det blir godare fast inte mera fett!:MrT:

Brukar woka grönsaker och kyckling då är det jättegott att knäcka ner ett par äggvitor. :thumbup: