handdator

Visa fullständig version : Viktcäktarna


Jorma
2003-01-10, 16:55
Jag är jävligt skeptisk till viktväktarna, tycker hela poäng systemet känns på tok för enkelt, det ör det ända belägget jag har =)

Nån som har en åsikt om denna sorts diet?

-xR-
2003-01-10, 23:54
Deras system går ut på att du äter mindre än vad du gör dig av med och på så sätt går du ner i vikt.

Dock fungerar viktväktarna som en medlare och ger ut sina häften och böcker med prickar osv till kunderna istället för att lära de lite ang. olika sorters fetter, kolhydrater osv. På detta sätt känner många att de behöver viktväktarna för att gå ner eller stanna i vikten, lite rävspel där.

Nils
2003-01-12, 21:22
Jag vet flera i min familj som verkligen har förutsättningar för att lära sig vad maten innehåller och vad som är bra och har fått höra mycket genom åren från mig men som bara inte klarat av att tillämpa det hela med sin egen mat. Och sedan gått med i viktväktarna och lyckats strålande. punktsystemet är förenklat och kan inte ensamt fungera. Men ihop med lite kunskap och de många bra receptråd de ger så ger de en bra grund. Mycket är såklart likt byggardieterna som har legat många år före *bantarna* men ändå. För många som bara inte villl tänka och räkna så himla mycket på maten men har ett visst hum om det hela så fungerar viktväktarna bra. För en byggare som helt normalt tänker en massa på maten, vad och varför allt är bra osv är de dock tämligen meningslösa.
Om man inte vet något så funkar nog bara viktväktarna om man följer receptplanerna då poängen ensamma kan bli helt galet.
Nils