dannesthlm
2006-08-03, 10:31
Skär kycklingfilé i bitar, blanda sen dinkelmjöl med
kryddor (lite salt, peppar) i en skål och ett (eller två)
ägg i en annan skål (beroende på hur mycket du ska
tillaga). Doppa kycklingbitarna i mjölet, sen i äggsmeten
och sist i hackade caschewnötter. Lägg sedan bitarna
i en ungsform och låt stå i ugnen i 30 minuter.
Servera med färsk frukt och kall sås gjord på kesella/keso
och färska kryddor (ev. ris oxå)....voila :)
kryddor (lite salt, peppar) i en skål och ett (eller två)
ägg i en annan skål (beroende på hur mycket du ska
tillaga). Doppa kycklingbitarna i mjölet, sen i äggsmeten
och sist i hackade caschewnötter. Lägg sedan bitarna
i en ungsform och låt stå i ugnen i 30 minuter.
Servera med färsk frukt och kall sås gjord på kesella/keso
och färska kryddor (ev. ris oxå)....voila :)