skaparn
2006-07-19, 17:35
Nu kommer enmiljonkronorsfrågan.
Jag använder vanligtvis låglaktosmjölk att blanda lite maltodextrin och vassle i för att äta med musli och flingor, men hade idag införskaffat GoGreen Sojadryck.
Till min förvåning blev det väldigt krämigt, och den härliga konsistensen var inte alls dum. Var det något i Sojadrycken som hjälpte till med detta undrar jag nu, eller råkade jag ha i en extra slev vasslepulver (kolozzeums banansmak)? Kan tilläggas att jag som vanligt använde stavmixer för att blanda.
http://www.gogreen.se/gogreen/se.nsf/0/9F0969F8B388736EC125707A00404D7C/$FILE/Naturell-Sojadryck-750-ml.gif
Jag använder vanligtvis låglaktosmjölk att blanda lite maltodextrin och vassle i för att äta med musli och flingor, men hade idag införskaffat GoGreen Sojadryck.
Till min förvåning blev det väldigt krämigt, och den härliga konsistensen var inte alls dum. Var det något i Sojadrycken som hjälpte till med detta undrar jag nu, eller råkade jag ha i en extra slev vasslepulver (kolozzeums banansmak)? Kan tilläggas att jag som vanligt använde stavmixer för att blanda.
http://www.gogreen.se/gogreen/se.nsf/0/9F0969F8B388736EC125707A00404D7C/$FILE/Naturell-Sojadryck-750-ml.gif