CHEF
2006-06-20, 17:46
Person A kommer hem från bolaget med 16 st 33cl flaskor öl. Klockan är strax efter 18.00. A måste ha ölen kalla till ca 30 min innan matchstart Sverige-England (21.00)för då kommer svågern, vi kallar honom B. A kom på det brillianta med att lägga ölen i frysen, en Husqvarna. I frysen är det givetvis kallt, närmare bestämt -18C. Ölens volym% alkohol är 4.8.
Frågan lyder: Hur länge skall ölen vara i frysen för att A och B skall kunna njuta av denna dryck lagom kall? Till detta kommer det att inmundigas grillade kycklingvingar, chilinötter, chips samt popcorn (micro-varianten). Detta något överdrivna ätandet är mest för hygienen, det gäller att hålla skinnet spännt så inget smuts fastnar. Bonuspoäng för den som räknar ut efter hur lång tid ölen fryser och flaskorna spricker. (Må det aldrig hända någon)
Grafräknare tillåtet, eller rättare sagt; ALLT är tillåtet då detta är en fråga av yttersta vikt
Lycka till/ Magister Chef
Frågan lyder: Hur länge skall ölen vara i frysen för att A och B skall kunna njuta av denna dryck lagom kall? Till detta kommer det att inmundigas grillade kycklingvingar, chilinötter, chips samt popcorn (micro-varianten). Detta något överdrivna ätandet är mest för hygienen, det gäller att hålla skinnet spännt så inget smuts fastnar. Bonuspoäng för den som räknar ut efter hur lång tid ölen fryser och flaskorna spricker. (Må det aldrig hända någon)
Grafräknare tillåtet, eller rättare sagt; ALLT är tillåtet då detta är en fråga av yttersta vikt
Lycka till/ Magister Chef