handdator

Visa fullständig version : Pålägg


Lellan
2002-12-05, 22:21
Koka linser i svampbuljong (inte så fet buljong som de andra sorterna men det går bra med tex hönsbuljong också) tills de går sönder. Pressa i lite vitlök och ha i majs (linser+majs=fullvärdigt protein) och mixa till en slät massa.

Suupergott, som pålägg eller smaksättare till vadsomhelst! *lovar*

:eating:

Lord_X
2002-12-06, 09:12
Originally posted by Lellan
(linser+majs=fullvärdigt protein)
Suupergott, som pålägg eller smaksättare till vadsomhelst! *lovar*
Är det säkert det?

Hur kan du lova det? Alla har ju tycke om vad som är gott.

Lellan
2002-12-06, 11:03
he,he - så sant så sant... mitt löfte grundar sig på folk jag bjudit det på (vetenskapligt va?), men å andra sidan kanske de bara varit artiga? :D

Jaja.. jag kan lova att JAG tycker det är jättesmarrigt!! :eating: Bättre så? ;)

Lord_X
2002-12-06, 11:28
Hehehe... säkert en mer vetenskaplig studie än de som står på div. internetsidor gällande olika träningsmetoder.
Att du tycker det är gott säger mig inte så mycket, men säg att du avskyr godis så tror jag dig på ditt ord ;)

Lellan
2002-12-06, 11:37
ok.. EN sak kan jag lova.. den smakar inte godis alls! Den smakar buljongkokta linser med en touch av majs å så god vitlökssmak.. finns inget i som får den att smaka hallonbåtar.. :hbang:

Lord_X
2002-12-06, 11:44
Det menar du inte? :p