Visa fullständig version : Värma vassleprotein.
Fettecke
2006-05-14, 17:58
Jag har några kilo jordgubbs-protein kvar, och det smakar rävgift!
det funkar inte att dricka som vanlig proteindrink, Så...
jag kom på den eminenta ideen att göra mat på det, saft, elle annat liknande grejjs...
Problemet blir ju att det står ett tag om jag gör mat (matdosor), och saft....
Jag vet hur "mumms" det luktar om det får stå några dagar.... så är lite skeptisk hur de blir i mat osv.
det är till för matlådor 1 vecka framöver...
Nå?
Slartibartfast
2006-05-14, 20:21
Varför håller folk inte bara för näsan och sveper??
RajtanTajtan
2006-05-14, 20:29
Varför håller folk inte bara för näsan och sveper??
För att de inte fattat att ska man bli fin, så får man faktiskt lida lite pin :)
Cerberus
2006-05-14, 20:35
svep det och drick nåt gott efteråt? Alternativt köp ett nytt pulver..
jag fattar inte? vad för mat ska du göra på proteinpulver med jordgubbssmak? :confused:
Dessutom sägs det ju att proteinet sabbas av värme.
Fettecke
2006-05-14, 21:28
har läst att det finns typ Protein-muffins och grejjer.
Ang. smaken så är det inte så illa precis, smakar litegrann... men Lukten, det luktar som om nått har dött i flaskan...
Bläääää!!!!!
kan man dra shots brännvin så nog borde man kunna dra ned proteinet? :P
köp nytt? sälj bort billigt?
Jag köpte ett billigt protein jag tyckte smakade illa, så jag sålde bort det till en nybörjarkompis för typ 60kr/kg. bättre än att spola i toan om man inte pallar att dricka det iaf :P
Dessutom sägs det ju att proteinet sabbas av värme.
Det har jag svårt att tro då många gör proteinpannkakor på sitt proteinpulver.
Törs inte säga något säkert dock då jag aldrig själv lagar till något varmt av mitt pulver, Grub, hur ligger de till?
Niclaaas
2006-05-14, 22:47
om protein i ugn: http://www.kolozzeum.com/kolozzeum/showthread.php?t=56393
nordland
2006-05-15, 10:30
Jag har några kilo jordgubbs-protein kvar, och det smakar rävgift!
det funkar inte att dricka som vanlig proteindrink, Så...
jag kom på den eminenta ideen att göra mat på det, saft, elle annat liknande grejjs...
Problemet blir ju att det står ett tag om jag gör mat (matdosor), och saft....
Jag vet hur "mumms" det luktar om det får stå några dagar.... så är lite skeptisk hur de blir i mat osv.
det är till för matlådor 1 vecka framöver...
Nå?
Gör bars utav pulvret...
6dl Proteinpulver (valfri smak)
200g Torkad frukt (förslagsvis äpple och aprikos)
4dl Fiberhavregryn
Mörk Blockchoklad
Lite mjölk
Pyttelite olja
Blanda proteinpulvret med ytterst liten mängd mjölk och olja (det ska bli gegga)
Mixa den torkade frukten till grovt pulver
Blanda proteingeggan med den torkade frukten och fiberhavregrynen och forma till "bars".
Smält blockchoklad och doppa sedan barsen däri... In i kylskåpet
Edit: så nu att du hade "några kilo" kvar... men skit samma
det där lät gott faktiskt.
ska man ha dom där barsen i ugnen?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.