handdator

Visa fullständig version : Förstörs protein när man värmer upp det? (Protec)


J-man
2006-04-22, 11:37
Är det ok att dra i en två tre skopor proteinpulver i gröten på morgonen eller förstörs den av värmen på nått sätt?

(Är inte så brydd över hur det kommer att smaka =)

edgen_ÖSD
2006-04-23, 15:33
Är det ok att dra i en två tre skopor proteinpulver i gröten på morgonen eller förstörs den av värmen på nått sätt?

(Är inte så brydd över hur det kommer att smaka =)

Värm det i micron så slipper du förstöra det. Där kommer det inte bli varmare än 70-80 grader. Hur det är i kastrull vet jag inte riktit, men tror inte det ska vara några problem.

Men ananrs kan du ju dricka det med, blanda med vatten så blir det varken dyrare eller omstädigare.

edgen_ÖSD
2006-04-23, 15:38
Ska inte vara problem med kastrulluppvärmning heller

http://www.kolozzeum.com/kolozzeum/archive/index.php/t-7077.html

Lindstein
2006-04-23, 22:34
Ska inte vara problem med kastrulluppvärmning heller

http://www.kolozzeum.com/kolozzeum/archive/index.php/t-7077.html

Aspartam är inte helt stabilt när det värms upp, vet inte exakt vad det innebär, men Sötningsmedlet Sukralos rekomenderas i produkter som ska värmas...

edgen_ÖSD
2006-04-23, 22:39
Aspartam är inte helt stabilt när det värms upp, vet inte exakt vad det innebär, men Sötningsmedlet Sukralos rekomenderas i produkter som ska värmas...

Det stämer, fast det här var ju om protein.

Yankeee
2006-04-24, 05:07
Det stämer, fast det här var ju om protein.

Det är aspartam i protec, det var nog det han syftade på.

J-man
2006-04-24, 06:17
Tackar!
Testade 3 skopor i gröten nu i morse (efter att gröten va klar, så det va nog inte så varmt) smaka smaskens! Och så slapp man sylten i gröten också =)