handdator

Visa fullständig version : Hjälp!? Vilken motionscykel?


BigForre
2006-04-17, 22:35
Min mor som sedan många år har problem med reumatism, frågade mig om hjälp med inköp av motionscykel. Hon brukar använda den för att röra på sig lite och värma upp inför diverse övningar med balansboll som hon gör hemma på inrådan av hennes sjukgymnast. Hon har en gammal som hon fick av en snäll gammal släktning som är lika snål med pengar som han är generös att ge bort alla saker till henne och oss barn, varför en är av sämre kvalitet och nu när hon insett att hon använder den lite mer så har hon blivit intresserad av en något vettigare.

Så jag tänkte att varför inte fråga er på forumet som har lite erfarenhet om detta. Hon har både funderat över begagnad och ny, pris har hon inte funderat något över så allt är av intresse...berätta gärna varför man bör köpa den och ungefär vad den kostar, vad tycker ni om att köpa en begagnad? Var köpa den annars? Aja tack på förhand / Forsman

adis
2006-04-17, 23:15
www.tradera.com
www.blocket.se

Om du vill ha begagnade ;D

Lycka till !

MasterChief
2006-04-18, 05:45
http://www.almcareplan.se/sv/index.html

De har 63 begagnade inne. Dessa är oftast mycket bättre än det som säljs pga av de är byggda för en gymmiljö. Alm&Careplan renoverar grejerna innan de säljer vidare.


Sen kan jag rekommendera http://cykloteket.jetshop.se/ .De bla hyr ut seriösa Monarkcyklar på månadsbasis.

MasterChief
2006-04-18, 06:34
[url] Dessa är oftast mycket bättre än det som säljs pga av de är byggda för en gymmiljö.

Förtydligande: Mycket bättre än de som säljs i sportaffärer för 1995kr av okänt märke.