handdator

Visa fullständig version : Cartwrights träningsjournal!


Cartwright
2002-11-08, 17:57
Dags för mig att ta steget fullt ut och börja föra en ordentlig journal över allt jag har för mig på gymmet och utanför.

Om mig

Är 20 år, student och håller till i Linköping för tillfället. Har tränat halvhjärtat av och till i 2-3 år. Sedan i våras har jag dock blivit mer seriös och nu är det dags att ta tag i saker och ting och se till att det händer något! Vikten är för närvarande ca: 75kg fördelat på 179 cm. Har inte tagit några mått än, men det är på G.

Mina mål

Det största hindret för mina framgångar har hittills varit mina problem med att sätta upp entydiga mål. När jag började träna var det mest för att bli av med ett par lager fett, vilket jag också har lyckats med. Dock är jag inte på långa vägar nöjd, och så länge jag inte är det känner jag att jag inte orkar trycka i mig all mat jag behöver för att göra ökningar på gymmet. Just nu känns det som om jag står och stampar. Jag varken ökar eller minskar i vikt. Antagligen behöver jag (eller ni?) övertyga mig om att börja äta så att jag kan öka i vikt nu under vintern, för att sedan deffa ner mig igen till sommaren.

Träningen

Tränar just nu enligt MAX-OT principerna, med fem strykepass/vecka, och kondition mer sporadiskt allt efter vad mitt schema tillåter.

Kosten

Har sett till att lära mig allt jag kommit över om näringslära sedan i våras. Jag räknar inte kalorier stenhårt, men en typisk dag hamnar jag antagligen runt 2500 kcal, eller något lägre. Ett typsikt upplägg ser ut som följer:

Frukost: Havregrynsgröt med minimjölk och sylt. Ett stekt ägg. Kaffe och Oboy.

Mellanmål: Tonfiskmacka med grovt bröd och tomat. Två kokta ägg.

Lunch: En kycklingfilé med linser/bönor och mycket grönsaker.

Middag: En portion av AST:s NyTro-PRO40 med en banan och lite knäckebröd.

Kvällsmål: Ca: 30g protein, just nu Eiselt Protec+

På lördagar brukar jag tillåta mig själv att äta lite mer fritt. Oftast betyder detta ett par hekto godis framåt kvällen, eller ibland rent av en pizza.

Kosttillskott

Är som sagt student, och har därmed en begränsad budget. Försöker dock prioritera så gott det går. Just nu tar jag fiskolja, 5g/dag, jämnt fördelat, samt 400mg E-vitamin. Efter träningen tar jag någon form av gainer. Just nu Twinlabs Super Mass Fuel. I övrigt, som sagt, NyTro-PRO och Protec+

Slutligen...

Ja, detta var väl allt. Jag önskar mycket nöje, och skratta inte för mycket åt mina tveksamma framsteg.

Pecca
2002-11-08, 21:12
Tjenare cartwright!
Trevlig stad du har valt att plugga i:thumbup: .
tränar du ute på campus eller?
tycker du kan slänga i dig lite mer mat. Fram till lunch ser det bra ut men efter det tycker jag att du kan trycka ner lite mer. Äter du något direkt efter träningen eller käkar du först vid middagen (hmmm... vet ju visserligen inte när på dygnet du tränar...).
:cheers:

Cartwright
2002-11-09, 11:06
Tränar på CityGymmet, nära och bra. Efter träningen klämmer jag som sagt en gainer. Sedan är det tvärstopp i minst en timme. Jag undrar varför jag alltid förlorar aptiten av träning? Borde väl vara tvärt om?

Nu ska jag snart ner och köra ett kondispass!

Cartwright
2002-11-09, 14:06
Är tillbaka från mitt kondispass. Körde 20 min på motionscykel, och tog mig enligt cykeln strax över 9 km. Använde halva motståndet på cykeln, och pinnade på i 90 rpm. Hade ganska mycket ork kvar efter passet. Nästa gång tänker jag fixa 10 km. Är detta urkasst?

Jag tog idag 250mg koffein innan passet. Fick ganska bra effekt av detta. Svettades som en gris.

Cartwright
2002-11-11, 20:52
Tränar just nu enligt följande schema:

Måndag: Ben!

3 x Knäböj
2 x Benpress

2 x Raka marklyft

3 x Stående vadpress
2 x Sittande vadpress

------------------------------

Tisdag: Bröst och underarmar

3 x Sned bänkpress
3 x Rak bänkpress
1 x Dips

2 x Handledscurl med skivstång
2 x Handledscurl med hantlar

------------------------------

Onsdag: Rygg och traps

2 x Framåtböjd skivstångsrodd
2 x Smala latsdrag
2 x Chins
1 x Kabelrodd

2 x Marklyft
1 x Skivstångsshrugs

---------------------------------

Torsdag: Axlar och triceps

3 x Hantelpress
2 x Militärpress
2 x Hantellyft åt sidan

2 x Liggande tricepspress
2 x Pushdowns
1 x Tricepspress bakom nacken

-----------------------------------

Fredag: Biceps och mage

2 x Rak skivstångscurl
2 x Hammercurl
1 x Curlstångscurl

2 x Benlyft
2 x Kabelcrunches

-----------------------------------

Ska hålla detta i schema i denna och två veckor till.

Cartwright
2002-11-11, 20:55
Tränade alltså ben idag. Har problem med detta eftersom mina ben är mer eller mindre vanskapta med överrörliga leder. Speciellt knäböj är ett problem då mina knän gärna pekar åt fanders så snar jag böjer förbi 50 grader. Jag håller låg vikt tills jag känner att jag blir mer stabil. Nästa benpass tänker jag prova att göra frontsquats istället. Kanske blir det bättre så.

michael
2002-11-15, 12:08
Tjenare cartwright!
Kul att se en gymbroder här på kolozzeum(tränar också på city LKPG), vad menar du med att dina knän åker åt fanders(utåt?)?
Är du ny för övningen så kör formen på lätta vikter, hade själv tänkt börja med breathingsquats idag! Vi får väl se hur det går ;)
Brukar köra bröst&triceps på onsdagar, ben på fredagar och sen kör jag resterande muskelgrupper på instinkt på lörd/sönd. Men säg till om du vill ta ett rejält benpass med knäböj ngn gång på fredagar! kör hårt ! :bpump:


ps lite mått och vilka vikter du hanterar i div kroppsdelar och övningar vore trevligt! ds

mvh micke

Cartwright
2002-11-16, 11:46
Tjena Micke!

Vad är nu detta med breathing squats som alla pratar om?

Mina problem med squats består i att jag belastar fotsulan ojämt (supination). Har haft mycket problem med jogging av detta och jag tror att det är samma problem här. På måndag ska jag ge mig på frontsquats så får vi se.

Är det bara du och jag på forumet som tränar på CityGymmet? Och jag som trodde att linköping var en storstad!? (nyinflyttad):D

michael
2002-11-16, 11:57
http://www.kolozzeum.com/kolozzeum/showthread.php?s=&threadid=127

Man kör i stort sett bara ett set knäböj , man kör med vikten man orkar 10reps med och kör 20reps. Under de 10 första repsen kör man i normal takt, därefter pausar man lite mellan repsen för att ta djupa andetag, men man får inte ställa ifrån sig stången! Det ska tydligen vara en av de mest psykiskt och fysiskt påfrestande övningarna som finns.

Cartwright
2002-11-16, 12:06
Då var det dags att begråta den gångna veckans träningsresultat. Inte för att jag tänkte lata mig bara för att det råkar vara helg. Jag ska nog kunna klämma in en kondispass idag och kanske ett i morgon också. Vila är för nybörjare:kickass:

Knäböj är en sorglig historia. Innan jag har hittat ett utförande som passar tramsar jag vidare med mina 60 kg, 8-10 reps.

Bänkpress är en till övning där jag har lite strul med tekniken och framför allt intensiteten. Alltid lika festligt när man ligger i andra tankar i bänken och vaknar till liv av att man håller på att kvävas av stången :sleep: Nåväl, jag tror jag håller på att få rätsida på detta nu. Har kört 60 kg bänk den här veckan 6-7 reps, och detta efter att ha uttröttat mig med snedpressar i smithen.

Ryggträningen har varit rena skämtet. Två veckor i rad har jag haft huvudvärk på ryggdagarna, vilket har resulterat i halvkassa pass :insane:

Jag är i alla fall på g med mina chins. Klarar minst 5 st nu i strikt utförande, med en sekunds stretch i bottenläget.

Axelpressar har jag presterat 6 reps av med 21 kilos hantlar. Är dock lite fundersam över utförandet. Jag har gjort denna övning sittande med ryggstöd. Det känns som att jag svankar ofrivilligt när det blir tungt, och att jag fusar genom att pressa snett uppåt-bakåt på något vis. Underligt.

Triceps har jag tränat. Det blev 7 reps i två set av liggande press. Vikten var 25 kg + vad nu en EZ-stång kan väga. Pushdowns låg på 40 kg, 5 reps, slapp form.

Biceps har jag, även om dom inte syns. Jag tuktade dom med bla. 37.5 kg bicepscurl. 6 reps blev det som mest i slapp form.

Annars finns det inte mycket att rapportera, förutom att jag tänker förbättra dessa resultat nästa vecka. Jag känner att jag är påväg uppåt nu!

Nu ska jag till gymmet, hejdå.

PS. Garva inte för mycket åt dessa resultat nu. Alla var vi barn i början...

Cartwright
2002-11-18, 20:17
Så var man hemma efter ännu ett benpass. I helgen gick mitt träningskort ut, och jag passade därför på att prova ett annat gym än det jag brukar träna på. Nackdelen med det här nya stället är att det ligger lite längre bort. För mig som cyklar till gymmet kan det kännas lite drygt, särskilt efter ett benpass.

Jag har ruggiga problem med att få till mina squats ordentligt. Idag körde jag tre set. Först ett set frontsquats med korsat grepp. Det var väl okej med låg vikt, men när det blir tyngre vete 17 om jag kommer att kunna hålla stången rakt. I det andra setet körde jag FS med rak fattning. Väldigt obekvämt för handlederna. I sista setet körde jag helt vanliga squats. Som vanligt böjde jag ryggen för mycket i botten av rörelsen. Om jag lastar på mer vikt med det utförandet kommer jag att få åka rullstol hem från gymmet.

SGRMPF som dom säger i Kalle Anka:insane:

Nu vill jag ha lite sympati i mitt lidande, och sen får ni linköpingsbor gärna tala om för mig om jag ska lösa träningskort på City eller Swede Gym!

Adjöken

michael
2002-11-18, 20:43
Om jag förstått rätt;
Swede = dåligt läge bra utrustning
City = bra läge dålig utrustning(eller sämmre än swede)
men de är väldigt lika, vet inte hur de skiljer sig i pris..

Böjer du fram ryggen för mycket? hur brett står du med benen? vart pekar dina fötter åt? Ju längre du är desto bredare stans ska du ha och desto mer ska tårna peka utåt så att säga. Glöm inte att skjuta bak arslet men det gör du säkert redan :)

michael
2002-11-20, 18:26
City ska du lösa på förresten så ska jag lära dig hur man gör riktiga benböj :D Vi ligger förövrigt rätt lika i de övningar du nämnt.

Cartwright
2002-12-03, 19:57
Dags att pränta ner en rapport!

Tränade axlar och traps idag. Gick igenom hela passet mer eller mindre illamående, eftersom jag knappt han äta något innan. Mycket dumt! Måste skärpa mig på den punkten.

Har precis gått över från Smith till skivstång för mina militärpressar, så jag håller vikten nere tills jag fått in tekniken bättre.

10 - 7 - 6 reps blev det på 37,5 kg.

Jag tror att jag ska lägga mer energi på den här övningen framför hantelpressarna. Känns som att det tar mer i axlarna. Kanske för att greppet är bredare än i hantelpress.

För övrigt blev det ett set hantelpress och två set hantellyft åt sidan. Sist men inte minst även Shrugs. Tog en stång på 45 kg och gjorde 12*3 reps. Lite fjantig vikt kan hända, men jag skyller på att jag var ovan vid högrepsträningen.

Michael: Hur lyckas du med 120 kg shrugs ??? :bow: Det är ju brutalt! Har du full rörelselängd? För egen del kan jag lägga på många extra kilon bara genom att offra dom sista centimetrara under örsnibbarna. Det kanske man borde göra...

Nej, nu ska jag :eating: och sen diska och sen :sleep:

michael
2002-12-04, 14:55
Tjena! körde trapz o axlar idag! jovars full rörelselängd har jag allt, brukar mäta genom att värma upp med 60kg(hur lätt som helst) och då märker jag vart stången hamnar(3-4cm ovanför bäversnoken) sen kör jag dit med 120kg och raka armar, brukar bli lite lägre på de sista repsen i de sista setsen men det får man ta! Shrugs är för övrigt en övning man lätt blir stark i , du kommer upp i 120kg på nolltid! Bra att du valt friskivstång för militärpressen du kommer öka på nolltid nu!


EDIT: det kan hjälpa att träna upp sig stark i marklyftet, då brukar oftast styrkan i shrugsen komma.

Cartwright
2002-12-17, 00:44
Heute Abend: Rygg!

Kände mig fånigt utmattad i bicpes under det här ryggpasset. Anyway, programmet gick ut på chins, smala latsdrag och framåtböjd skivstångsrodd. Latsdragen bråkar jag fortfarande lite med teknikmässigt, men det blir nog bra snart.

Skivstångsrodd: 7-6 @ 55 kg. + 1 rep i båda setten.

Chins: Orkar fortfarande bara göra 7st. Kanske skulle fixa fler om jag bara kunde komma ihåg att andas under övningen. Syret börjar väl ta slut nån stans runt 7 reps.

Sedan blev det också lite handledscurls. Först sittande med skivstång: 8-6@ 32,5 kg. + 2,5 kg.
Gjorde också stående med hantel. 8-6 @ 21 kg.

I fredags körde jag biceps.

Skivstångscurl: Mitt bästa set var 10 @ 35 kg. Jag tycker att jag har fått in en skaplig form på övningen, så nu ska jag sluta larva mig, och nästa gång ska vikten UPP!

michael
2002-12-17, 11:07
Ser bra ut! vi är lika starka i biceps känns det som :thumbup:
Förresten, form på skivstångscurls? det ska "gunga och se förjävligt ut" för att citera någon annan här på forumet :)

Det var även en gång en vis man som sade till mig att man ska köra hantelrodd tills man nått de tyngsta hantlarna på gymmet och SEN börja med skivstångsrodd.
:notme:

Cartwright
2002-12-17, 11:38
Jo, nog gungar det alltid, med nån måtta får det vara! Det känns som att man alltid kan välja en tyngre vikt, eller göra en extra rep bara man offrar formen. När man börjar lyfta mer med ryggen än med armarna går det till överdrift tror jag.

Ska bara öka lite till nu, och sen ska jag börja köra bicepscurl med olympisk stång. Det är mäktigt.:kickass:

michael
2002-12-17, 11:40
Hehe 2st 10or med andra ord :) Låter bra, tycker det är förjävla klumpigt att köra med olympisk stång but that's me!

Cartwright
2002-12-17, 11:45
Jovars, men det ser hårt ut. Efter jul blir det till att lösa nytt träningskort igen. Man kanske skulle ta och återvända till city...

michael
2002-12-17, 11:46
TRÄNAR DU ITNE PÅ CITY!?!?!?!?!?!??! ?

Cartwright
2002-12-17, 11:48
Nope, har hållt till på SweGym dom senaste veckorna.

michael
2002-12-17, 11:48
förrädare :devil:

Cartwright
2002-12-17, 11:52
HÖHÖ, ja ja, man måste ju se sig om lite. Bättre ben- och vadpressar på SweGym! Fast jag fryser ihjäl när jag cyklar dit :cryout:

michael
2002-12-17, 11:55
Bättre benpress? lite mer disco då :D tacka vet jag knäböj :hbang:

Pecca
2002-12-18, 15:23
VA FAN! Benpressen på swedegym suger ju:D . Du har alltså tränat där men inte hört av dig:nono: . Hur dags brukar du träna?

Cartwright
2002-12-18, 16:49
Brukar komma till gymmet efter sju någon gång. Själv då? Vi har väl säkert råkats utan att veta om det.

Pecca
2002-12-18, 17:03
Är själv där strax efter 7. Jag är den där lilla korta tjocka saken som kommer dit med håret stående åt alla håll:(

Cartwright
2002-12-18, 17:12
Hehe.... okay:D

Ska ner ikväll och köra ett kondispass. Ska du träna idag? Asch... när jag sitter på cykeln är jag ändå inte kontaktbar....:hbang:

Pecca
2002-12-18, 17:28
Sticker om 10 min. Tränar idag i En röd Better Bodies tröja och ett par svarta Betterbodies byxor.


Pecca= Mr Disco

Cartwright
2002-12-18, 19:11
Måste lära mig att bokföra mina kondispass. Hur ska jag annars kunna öka?

Idag blev det alltså 16 min, level 8. Hastigheten mellan 80-85 rpm. Nästa gång blir det alltså level 8, 85-90 rpm. Eller kanske level 9. 75-80 eller nåt. Lurigt...

davve
2002-12-18, 19:41
hallo
kul med lite lkpg folk här på forumet,
fast du får ta o lägga av med dom där swegym fasonerna =)
ska ju va city gymet, speciellt nu när ventilation inte fungerar...

Pecca
2002-12-18, 20:03
tänk på att om du kör tyngre får musklerna jobba mer. Vill du ha bättre kondis kan du gått och väl ligga på 85-95rpm. Om man drar en liten parallell...... så kan jag berätta att Lance Armstrong ligger på ca 110rpm under sina tempo etapper medan Jan ullrich ligger på ca70-75rpm.

Och idag fick man alltså bekräftat vem Cartwright var:thumbup: . Kan således också berätta att jag har hälsat på honom tidigare.

michael
2002-12-18, 21:13
Davve tränar du också på city? same here, verkar vara ett helt LKPG gäng som hänger på kolozzeum. Ryktena säger att tomten ska träna på City på fredag, davve och Cartwright är givetvis välkomna, ~13:30 och framåt finns han nog där nere :D

davve
2002-12-19, 10:44
kanske ses där på fredag då, ligger hemma och är deckad i förkylning för tillfället inte alls kul...

Pudzianovski
2002-12-19, 10:52
Jag är nästan från Linköping och tränar ibland i Linköping.

Räknas det?

:em:

Cartwright
2002-12-19, 15:17
Originally posted by Pecca
tänk på att om du kör tyngre får musklerna jobba mer. Vill du ha bättre kondis kan du gått och väl ligga på 85-95rpm. Om man drar en liten parallell...... så kan jag berätta att Lance Armstrong ligger på ca 110rpm under sina tempo etapper medan Jan ullrich ligger på ca70-75rpm.Okay, då satsar jag på att trampa snabbare alltså.

Idag blir det ett benpass. Rapport ikväll (om jag orkar).

Davve --> Så du tränar på City? Verkar som det blir nån sorts kolozzeum-tomte-tränings-partaj där på fredag. Jag får väl också släpa mig dit...

Pecca
2002-12-19, 16:30
Michael> Tomten och den lilla alven va?:D
Pudzi> Nej även om du vill så räknas inte tranås som en förort till Linköping!:nono:

Cartwright
2002-12-19, 20:21
Dagens benpass:

Knäböj
1*12@55kg 3*10@55kg. Känns rätt okej i ryggen nu faktiskt. Ska prova att öka vikten framöver.

Utfall.
Jag fattar fortfarande inte ett smack av den här övningen. Måste ha tag i någon som kan visa mig hur det ska gå till.

Stelbenta marklyft.
2*8@85 kg. Känner att det finns utrymme för ökningar här. Hur mycket för man egentligen böja på knäna?

Sittande vadpress.
1*9@50kg 1*6@55. Har varit rätt strikt med utförandet här. Känns okej, ska höja nästa pass.

Vadpress i benpressen.
1*11@150kg. 1*8@180kg. Javisst, mer vikt nästa gång.

Ett dugligt pass. Nu ska jag käka och kolla på en tre timmar lång Stephen King rulle som belöning. :sleep:

Cartwright
2002-12-19, 20:22
Och var tusan är min avatar?

Cartwright
2002-12-20, 17:59
Axlar idag.

Militärpress
10-8-7@42,5 kg. Mer vikt och fler reps mot förra gången. Bra det. En sak jag har lurat över på den här övningen är hur man ställer in träningsbänken. Jag kör övningen sittande med ryggstöd med svag bakåtlutning. Är det någon risk att jag styr övningen för mycket mot framsidan av axlarna på det sättet?

Hantellyft åt sidan.
6@14 och 8@11 kg. Bättre än förra gången.

Shrugs
3x12@50kg. Mer vikt än förra gången.

Militärpressen gör ju framsteg. Jag kunde gott ha använt ännu mer vikt.

Cartwright
2003-01-07, 20:36
Jaha, då börjas det igen. Är tillbaka i stan efter juluppehållet, och nu måste jag åter igen bestämma vilket gym jag ska lösa kort på.

Jag har lyckats komma över ett pack twinlab creatine fizz fuel helt gratis, så nu ska jag testa om det funkar bättre än det kreatinet jag har testat innan. Dessutom hittade jag twinlab cla för halva priset i eskilstuna, så nu blir det en sån kur också.

Anyway, jag körde ett rygg- & underarmspass idag. Experimenterade lite med marklyft.

3x6 @ 95 kg. Härlig övning måste jag säga. Eftersom jag gjorde den först i passet blev jag lite sömnig i greppet under de andra övningarna, men det kanske mest är ovana.

Mina sittande underarmscurls är uppe i 37,5 kg på 8 reps. Började idag även göra omvända handledscurls.

Pecca
2003-01-07, 22:05
Klart du ska köra på Swede!:thumbup:
Vi kan ju köra några pass. Jag kommer bli giftig nu i vår:naughty:

Cartwright
2003-01-11, 14:57
Gärna det! Synd bara att man ska behöva frysa så förbannat på väg dit. Och vaddå "stänga klockan fem"? Man hinner ju knappt käka frukost innan man måste dra iväg... inte underligt att passet blir kasst sen.


Skivstångscurl:
7/6/6 @ 40 kg.

Hammercurl:
6 @ 19 kg - äsch.

Körde också mage. Fick rätt bra kontakt med cablecrunches. Det brukar jag aldrig få annars, så det var ju bra!

Pecca
2003-01-11, 17:59
du hade ju god tid på dig då.... Jag drog väl runt 3? O då hade ju du redan varit där ett tag.

Cartwright
2003-01-11, 20:54
Jo men ändå... man vill väl ha sovmorgon någon gång också

Cartwright
2003-01-12, 17:28
Militärpress 8/7/6 @ 45
Kommentar: Va synd att 47,5 kilos stången var försvunnen

Hantellyft 10@11 och 6@14
Kommentar: 11kiloshanteln har blivit väldigt lätt helt plötsligt

Shrugs: 6@70, 5@80 och 5 @ 85
Kommentar: Jag får ont i huvudet av den här övningen, damnit. Ska kanske gå över på hantlar...

Pushdowns: 12@65, 8@70 och 6@75
Kommentar: Ja, för tusan!

Press bakom nacken: 7/5 @ 19
Kommentar: Vad nu? Det här är ju sämre än förra passet.

Jag funderar på att lägga upp ett nytt program med styrka 3 ggr/vecka och en massa intervallträning. Får se hur det blir med den saken...

michael
2003-01-12, 17:37
Ont i huvudet? hur kommer det sig? lite ont i huvudet har man väl inte dött av :stick:

Press bakom nacken? inga rotatorcuffövningar? snart kommer du hamna i axelproblemgänget som så många andra :)

Cartwright
2003-01-12, 19:06
Press men hantel bakom nacken menar jag. Nej, jag har funderat på rotator cuffs. Jag får väl börja ta med någon sån...

Cartwright
2003-01-13, 20:55
Marklyft: 3x6@100
Kommentar: Det var ju knappt tungt!

Chins: 6/6/5
Kommentar: Jag kan inte hålla i stången utan att det gör ont som f*n pga mina valkar i händerna. Damnit!

Hantelrodd: *Censur*
Kommentar: Testar lite olika tekniker. Har dock märkt att jag är starkare i högra sidan. Vad göra? Köra vänstra sidan först och sedan lika många reps för högra, eller köra max på båda sidor och hoppas att vänstern hinner ikapp?

Handledscurl: 7@37,5 och 5@35
Det kanske är dumt att köra underarmar och rygg på samma dag. Är väldigt trött i greppet när jag börjar med den här övningen.

Omvänd handledscurl: Massor med 7kg.
Kommentar: Svår övning.

Pecca
2003-01-13, 20:58
Kör först max med vänstern och sedan lika många i högern.

Cartwright
2003-01-14, 20:40
Idag var jag ensam i en halvtimme på gymmet. Rätt skönt faktiskt.

Hantelpress: 7/5/4 @ 26
Kommentar: Personbästa! Inte mycket att skryta med, men i alla fall.

Uppåtlutande hantelpress: 5/5 @ 24
Kommentar: tja...

Nedåtlutande bänkpress: 6/6 @ 50
Kommentar: Knasig övning. Kör med en vanlig bänk i en smithmaskin. Vetefan...

Benlyft: Tappade räkningen

CableCrunches: 15 @ 80 och 15 @ 85
Kommentar: Hallelujah

Kommentar till passet: Yes box!

Cartwright
2003-01-15, 20:03
Körde som vanligt 16 minuter på cykeln. Höll +90 rpm och klarade 12 min på nivå 8. Resten på nivå 7. Det här passet är det näst jobbigaste jag har gjort det här året. Det jobbigaste var att cykla hem efteråt. Jag kan förstå att det måste blåsa lite ibland, men det här är ju löjligt :insane:

Pecca
2003-01-15, 20:05
Jo för fan idag var blåsten grym!:insane:
Har du märkt någon skillnad än, nu när du kör på högre frekvens?

Cartwright
2003-01-15, 20:38
Näe, inte precis, men det har varit dåligt med kondisträning på sistone. Jag tror att jag ska försöka lägga upp ett nytt träningsschema med mer kondition nu snart.

Cartwright
2003-01-22, 20:55
16 min, +90 rpm, nivå 8. Urk.:sleep:

Cartwright
2003-01-26, 16:36
Höll +95 rpm på level 8 i tio minuter, men sen var jag tvungen att sänka till level 7. Det verkar bara vara jag som kör Max-OT cardio på gymmet. Undrar om dom andra tror jag är sjuk i huvudet...:hbang: