handdator

Visa fullständig version : ont i rygg/rumpa


BeatNec
2006-03-28, 20:33
har ont som F längst ner på ryggen, på höger sida. vet inte om det är ryggen eller rumpan faktist, tror att det kan vara fästet på någon muskel från rumpan, kanske någon glutimus muskel?
jag körde en benpress maskin dagen innan jag fick ont. förmodligen har det väll med det att göra. körde riktigt tung och fick riktigt bra kontakt tyckte jag. men nu har jag tråkigt ont *cry*

kan det vara så att jag har slitit av lite av fästet eller kan de vara en inflamation tro? jag har försökt att komma på i vilken exakt rörelse det gör ont men har inte lyckat komma på det???

det gör ont när jag sitter ner och när jag ligger. när jag böjer mig ner eller när jag skall ta på mig strumporna så gör det riktigt ont i bland men i bland inte alls? mycket märkligt.

i vilket fall så undrar jag vad jag skall göra för att det skall läka så fort som möjligt?

föresten kan det vara någon sena som har fått stryk tro?

Strongman
2006-03-28, 20:38
kolla min tråd här i samma sektion, "rygg och salva" tror jag döpte den till..

hursomhelst kolla bilden i tråden , är det där du har ont?

vi kanske har råkat ut för nästan samma sak :)

BeatNec
2006-03-28, 20:52
nja för mig gör det endast ont på den övre 1/3 delen typ. just ovanför rumpan. jag får inte så ont när jag böjjer mig ner med raka ben. stramar i knävecken då. e vanligtvis ganska vig och kan sätta nästan hela handflatorna i marken när jag gör så. helt klart ondast gör det när jag sittre ner, så nu ska jag gå å lägga mig igen tills de plingar till från mailboxen igen ;) ... fy f... går till läkaren i morgon...
det känns om att det endast e ben där jag har ont? fast troligen är det ett fäste för en sena eller muskel :(