Visa fullständig version : Köttfärs i kylen i två dygn
Skrollovicz
2006-03-22, 12:41
Går det bra eller blir proteinet odugligt om nötfärsen står i kyle i 2 dygn?
Dessutom ändrar den färg, från röd till brun? Blir proteinet dåligt?
Går det bra eller blir proteinet odugligt om nötfärsen står i kyle i 2 dygn?
Dessutom ändrar den färg, från röd till brun? Blir proteinet dåligt?
Beror ju på köttet som malts. Sen blir färs sämre snabbare - mer yta mot luft.
Lukta på den.
Skrollovicz
2006-03-22, 12:59
Luktar ok, inget skumt iaf :)
Luktar ok, inget skumt iaf :)
Då borde det bara vara att käka på.
Nötkött luktar generellt rätt jävla illa när det börjar bli dåligt.
Skrollovicz
2006-03-22, 20:18
asså jag menar: jag käkar halva köttfärsen först, sen lägger jag den i kylen med plast runt (kanske var lite otydlig innan) och äter den om två dagar. Är detta ok eller sabbas näringsvärdet?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.