Visa fullständig version : kesellarecept
200-250g kesella
½ mosad banan
sötmandel
tärnat päron
kardemumma
kanel
*popcorn*
Låter gott, ska man dra in den i frysen sen?
Hur får ni av kesellan från skeden? sjukt kladdigt ju :s
Hur får ni av kesellan från skeden? sjukt kladdigt ju :s
petar med fingret såklart.
milia: päronet ska vara skalat eller? Hur mycket päron tog du?
Nej jag satte inte in den i frysen, jag gillar inte kalla saker... men du kan ju testa.
Jag skakar av det mesta av skeden och resten slickar jag upp :D
Fed up: jag tog ett halvmjukt päron, det var saftigt, men inte supermjukt och jag behöll skalet.
edit: glömde skriva att jag hade lite havremjölk också som jag spädde det med till lagom konsistens
Okej! jo jag brukar också göra så! så kladdigt bara !
Mosar du bananen bara typ med en sked eller?
Okej! jo jag brukar också göra så! så kladdigt bara !
om du är ordentlig och inte vill kladda kan du ju ta en annan sked och skrapa av den första skeden med, men det är lite för ambitiöst för mig...
om du är ordentlig och inte vill kladda kan du ju ta en annan sked och skrapa av den första skeden med, men det är lite för ambitiöst för mig...
haha sant
gaffel = jo funkar nog med!
Kvarg fryst med banan är så sjukt gott btw !
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.