handdator

Visa fullständig version : kesellarecept


Milia
2006-03-18, 21:30
200-250g kesella
½ mosad banan
sötmandel
tärnat päron
kardemumma
kanel
*popcorn*

GymTT
2006-03-18, 21:32
Låter gott, ska man dra in den i frysen sen?
Hur får ni av kesellan från skeden? sjukt kladdigt ju :s

Fed up
2006-03-18, 21:34
Hur får ni av kesellan från skeden? sjukt kladdigt ju :s

petar med fingret såklart.

milia: päronet ska vara skalat eller? Hur mycket päron tog du?

Milia
2006-03-18, 21:35
Nej jag satte inte in den i frysen, jag gillar inte kalla saker... men du kan ju testa.
Jag skakar av det mesta av skeden och resten slickar jag upp :D

Fed up: jag tog ett halvmjukt päron, det var saftigt, men inte supermjukt och jag behöll skalet.

Milia
2006-03-18, 21:36
edit: glömde skriva att jag hade lite havremjölk också som jag spädde det med till lagom konsistens

GymTT
2006-03-18, 21:37
Okej! jo jag brukar också göra så! så kladdigt bara !
Mosar du bananen bara typ med en sked eller?

Fed up
2006-03-18, 21:40
Okej! jo jag brukar också göra så! så kladdigt bara !


om du är ordentlig och inte vill kladda kan du ju ta en annan sked och skrapa av den första skeden med, men det är lite för ambitiöst för mig...

Milia
2006-03-18, 21:40
en gaffel

GymTT
2006-03-18, 21:42
om du är ordentlig och inte vill kladda kan du ju ta en annan sked och skrapa av den första skeden med, men det är lite för ambitiöst för mig...

haha sant

gaffel = jo funkar nog med!

Kvarg fryst med banan är så sjukt gott btw !