handdator

Visa fullständig version : Min träningsjournal..


Sidor : [1] 2

michael
2002-10-20, 21:34
Hade spenderat 40 goda minuter i att tänka igenom och skriva något väldigt långt och väldigt vettigt som journal sen får jag "you have included too many images.." för jag använt för många smileys , tryckte på back och så är allt borta! Usch o ve, nåja ska editera den här tråden immorn tänkte jag och skriva om allt! Är alltför trött nu vi hörs!

michael
2002-10-21, 21:09
Då försöker vi igen då...

Mål:
Generella: bli större starkare snyggare smidigare, de fyra S'en helt enkelt!
Långtids:100kg odeffad men inte alltför fet Juni 2004.
Korttids: Få upp marklyftet på en goda 160kg, bänken 90kg och knäböjen har jag inte riktigt satt mål för än.

Principer: Tror på riktig mat framför tillskott, fuskar dock med en gainer efter passen ibland. Tror på fria vikter framför maskiner, tror på basövningar som grund och isolationsövningar som supplement.Gillar att "schocka" kroppen genom att trappa upp rejält på vikterna och intensiteten med jämna mellanrum. Tror inte på dragremmar och bälten om man inte ska köra 1 rep max där de kan behövas.

Kost: God grundlig kost, mkt kolhydrater med lågt GI värde, fiberrikt, vitaminer&mineralrikt, tillräckligt med protein och fett(rätt balansering av fettsorterna kan jag tillägga). Drar en gainer ibland efter ett pass för jag inte har tid och ork att gå upp tidigare för att laga lite mat att ha med efter passet.

Schema:
Måndag: Wing Tsun kungfu 2 timmar
Tisdag: Bröst och triceps
Onsdag: Rygg(exklusive trapzen) och biceps | Wing Tsun kung fu 2 timmar
Torsdag: Axlar Trapz och mage
Fredag: Ben
Lördag: wing Tsun Kung fu 4 timmar
Söndag: VILA! :sleep:

Övningar:
Bröst och triceps; Bänkpress, Sned bänkpress, hantelpress, hantelfly's, Lutande tricepspress bakom nacken , dips bakom ryggen, pushdowns, hantelsträck över huvudet.

Rygg och biceps: T-bar rodd, hängande skivstångs rodd, hantelrodd, skivstångscurl, preacherskivstångscurl , sittande hantelcurls, marklyft, hyperextensions.

Axlar trapz och mage: hantellyft sidledes, framåt och framåtlutad åt sidorna, Militärpress, upprätt rodd, skivstångs&hantelshrugs, situps crunches legraises alla med vikter som motstånd.

Ben: Vadpress, knäböj, benpress, legcurls , stela marklyft.

Övningarna görs nödvändigtvis inte i följden de skrevs i , Wing Tsun kung fu'n är för att tillägga inte så fysiskt ansträngande utan mer teknikmässigt, smidighet och dylikt.

Persondata:
Ålder: 18
Kön: Man
Vikt: ??kg morgonvikt
Personbästa: Marklyft 130kg, bänkpress 75kg :cryout: , knäböj har inte vågat maxa riktigt än men borde ligga runt marklyftet.
Har gymmat i 7 månader nu.

Åsikter och frågor är välkomna!

goa_killen
2002-10-21, 21:26
Hur lång är du??

"Mål:
Generella: bli större starkare snyggare smidigare, de fyra S'en helt enkelt!"

Hhehe, varför bara välja 1 s :D

Annars ser de okej ut...
Väntar in resultaten från nästa pass...

Va går föresten Wing Tsun kungfu ut på?

Lycka te!!!

michael
2002-10-21, 21:31
ah glömde längden, är 186cm sist jag mätte mig(några månader sen?)

Wing tsun? Inte mycket, slå på motståndaren inga regler , fula tricks allt möjligt :) Dock ur självförsvar, iallafall de första "graderna".

michael
2002-10-22, 16:55
21/10 -02:
Tränade wing tsun idag, inget märkvärdigt förutom att jag och en annan av wingtsunare körde lite bänkpress innan passet, fick reda på att han varit bodybuilder i sin ungdom(när han va 13-17) och lekt runt med lite "saker". Han berättade om sina bästa prestationer och hur han fick hjärtstillestånd mitt i ett set bänkpress en gång, synd bara att han inte alls är så bitig idag(fast lite definition finns ju kvar)! Skadade även handen när jag blockade ett slag på fel sätt så nu sitter jag här med svullen högerhand och nån slags gasbinda lindat runt den :smash: , aja det ska inte få hålla mig borta från gymmet!

michael
2002-10-22, 19:45
22/10 -02:
Bestämde mig idag för att utesluta bröstet ur mitt pass för det enkla skälet överträning. Körde som sagt ett massivt pass bänkpress med en föredetta kroppsbyggare igår så jag vill inte riskera överträning :rolleyes: . Körde dock ett rejält tricepspass, gjorde totalt 7 set på cable pushdowns, varav 3 var uppvärmning och "anpassning" lite(men inte helt) efter Max-OT's principer. Därefter följde 4 set av liggande tricepspress med skivstång. Sen 4 set med sittandes tricepspress bakom huvudet med hantel och som avslutning 3 set dips bakom ryggen med vikt i knät.

Cable pushdowns; 30kg
Tricepspress skivstång; 20kg
Tricepspress hantel;21kg(de kommer i 19 och 21?)
Dips bakom ryggen; 15kg+kroppsvikt

Repsen låg på 4-6 förutom i uppvärmningen och anpassningen.

michael
2002-11-09, 16:14
8&9/11 -02

Har inte skrivit här på ett tag för jag inte har haft TID men jag har legat i, lite svårt att minnas förra veckans pass i detalj så därför skriver jag nu de två senaste , idag och igår!

Igår körde jag då ben o mage, värmde upp i knäböjen och lastade på 90 pannor, körde 4-6 reps 4 set(ja jag vet att jag är svag i böjen!) kändes bra i quadsen. Gick direkt på benpressen, lassa på 170kg 4-6 reps 4 set utan uppvärmning, fick nästan småkramp i sista settet i högra låret men det gick! Vid det här laget svettas jag som en gris och mår görbra! bencurls blev nästa, 65kg 4-6 reps 4 set utan uppvärmning, försöker maxa i maskinen(75kg) klarar 1½ rep.Sen blev det stående vadpress, 120kg 4-6 reps 4 set. fick fuska upp den sista 5an i sista setet men det gick. Sist och inte minst blev det lite magövningar, crunches med 21kg hantel på bröstet, lite cablecrunches med mera. Kan ju även säga att jag fick med min träningspolare på samma schema igår fastän att han inte körde med samma vikter så maxxade jag honom, han brukar aldrig köra ben gissa om han kunde gå idag :D

Idag då, drar ner till gymmet värmer upp direkt på skivstångshrugsen, 60kg 10 rep. Går på 2 set 100kg men jag märker att det är för lätt(klarar fler än 6 rep woohoo!) ökar till 110kg och pallar 4 rep, försöker en 4 reppare till o klarar det men tappar nästan greppet i slutet, märker att mitt grepp inte är beredd för den belastningen. Frågar ägarn om man får använda magnesiumoxid men det va förbjudet(helvetes jävla skit), vill ju inte använda remmar. Går på framåtböjda latraises och straffar mina bakreaxlar lite, sen blir det stående militärpress, 40kg 4 set 4-6 rep. Och som avslutning då går jag på upwardrows fast i kabelmaskin då eftersom det är första gången jag kör övningen, lastar på 35kg och kör igenom 3 set.

Två perfekta pass, total fokus genom hela passen och hög intensitet, kände mig tillfreds och mör i kroppen efter båda passen. :bpump:

goa_killen
2002-11-09, 16:18
Originally posted by michael
8&9/11 -02

Två perfekta pass, total fokus genom hela passen och hög intensitet, kände mig tillfreds och mör i kroppen efter båda passen. :bpump:

Härligt me pass man e nöjd me!!!

Hoppas du fortsätter!!

:thumbup: :thumbup:

spinkoo
2002-11-09, 16:24
Originally posted by michael

Dips bakom ryggen; 15kg+kroppsvikt*nyfiken på vad det är för nåt:)

Fortsätt skriv så hejar jag på:bow:

michael
2002-11-09, 16:24
Originally posted by goa_killen


Härligt me pass man e nöjd me!!!

Hoppas du fortsätter!!

:thumbup: :thumbup:

Hehe jovars det är det härligaste som finns! satt faktist och skummade igenom din dagbok precis innan jag kollade svaren i min tråd. Har hållt i nu 7 månader så det är nog ingen fara, läste igenom hela Max OT igår, även fast den är en tillskottsförsäljningsgimmick så gav den mig lite goda tips om mental fokus och när jag prova dom igår och idag gav det resultat! har faktist vart dåligt med fokusen sen i sommras eftersom man är så jävla trött efter skolan :mad:

michael
2002-11-09, 16:26
Originally posted by spinkoo


*nyfiken på vad det är för nåt:)

Fortsätt skriv så hejar jag på:bow:
http://www.*******.com/training/exercises/arms/dips_behind_the_back.asp

utmärkt övning för triceps även om den tar lite på framaxlarna skulle jag tro!

goa_killen
2002-11-09, 16:32
Originally posted by michael

http://www.*******.com/training/exercises/arms/dips_behind_the_back.asp

utmärkt övning för triceps även om den tar lite på framaxlarna skulle jag tro!

Hmm, den övningen har ja för mej kallas norska armhävningar :)

En grym övning som ja tycker tar bra på triceps, och ger bröst och framsida axlar grym PUMP!!

spinkoo
2002-11-09, 16:36
Den övningen trodde jag man gjorde för att man inte orkar göra vanliga dips. Så sa min fotbollstränare...:notme:

michael
2002-11-09, 16:42
Originally posted by spinkoo
Den övningen trodde jag man gjorde för att man inte orkar göra vanliga dips. Så sa min fotbollstränare...:notme:

Det stämmer nog för jag orkar inte göra så många vanliga smala raka dips.

michael
2002-11-10, 19:36
10/11 -02

Vilket grymt pass! Fokusen tog ett par minuter att samla och intensiteten likaså eftersom jag kom direkt från jobbet! Men när den väl kom satt den genom hela passet, körde rygg och biceps idag då. Tränade med 30kgs skivstången innan jag blev sjuk 6 veckor sen, efter jag vart sjuk och blev frisk hade jag tappat lite och körde därför på 27,5 ett tag tills 3 veckor sen då jag bara körde 25kgs skivstång i preachercurlställning. MEN IDAG lassar jag upp 27,5kg vanlig skivstångscurl, för lätt så jag drar till med 30, för lätt, drar till med 32,5! Orkar 5 rep första setet, 4 och sen 4. Nöjd som fan fortsätter jag därefter på ryggen, tbar row 55kg 4 set, "hängande" skivstångsrodd 55kg, "chins" i kabelmaskin 65kg 4 set och sen då lite hammercurls. Som avslutade övning går jag på marklyftet, värmer upp på 60kg. Körde 100kg förra gången och det va rätt så tungt, 4-6 reps så jag tänker äh lassa på 100 då, märker till min stora förvåning att jag klarar 9 reps! så jag tänker all or nothing och drar på två femmor så jag kommer upp i 110kg! Klarar 5 reps, 4 reps 4 reps! FYFAN VILKET PASS! Underbart, inte nog med att fokusen och intensiteten va där men jag hade ökat nämnvärt i både marklyftet o skivstångscurlen! Nu känner man sig allt som en kung :kickass:

michael
2002-11-13, 11:27
13/11 -02

Vaknade utvilad med 8 timmars sömn, käka två portioner havregrynsgröt , 2 råa ägg, lite mjölk och ett äpple! sitter nu i skolan efter en fisklunch och jäser,idag blir det bröst och triceps har inte kört passet än men det kommer om några timmar och då editerar jag bara bort den här texten! Tänkte börja med Breathingsquats eller supersquats på fredag(vanligtvis bendag), ska bli kul att se om det fungerar, funderar på att ta bort övningar som bicepscurl på biceps&rygg dag och ta lite mer vikt på ryggövningarna och koppla in bicepsen lite mer.

----

Jahopp så va man färdig med dagens bröst och triceps pass!
Ökade från 65 till 70kg i bänken idag, 4 rep 4 set, de sista två setten fick ja ta hjälp på sista reppen(forced) men det dög! Va lite småtrött så det tog tid att komma igång och tappade fokusen i sista övningen :nono: men jag är nöjd som faN! lär va marklyftets och knäböjets förtjänst att jag ökar som fan nu.. ska som sagt prova BS på fredag, så nu blir det nog SÖMN för min del om man ska orka ;)

michael
2002-11-15, 15:24
Nu är det nervöst ni haha, adrenalinet flödar!
Ikväll ska jag nämligen inom några timmar åka ner och beta av fredagens benpass, usch o ve..
Nytt för idag är att jag för första gången ska prova på breathingsquats, kommer säkert skada mig eller åtminstone behöva spy efteråt! fyfan nu måste jag dra och peppa mig lite mer.. jag uppdaterar er efter passet!

Niclaaas
2002-11-15, 15:31
BS är brutala....har kört det själv men la av för att det var för psykist jobbigt (wuss)

det ska nog gå bra iaf :hbang:

spinkoo
2002-11-15, 15:31
Lycka till med breathing squatsen:)

Vill ha rapport sen för jag e också sugen på att prova..:hbang:

michael
2002-11-15, 19:25
:insane:
Ringde min träningspartner, då hade han redan tränat för dagen!
fyfan, så då hade jag inget annat val än att köra någonting annat än BS idag för fittgymmet har inga powerracks(än!).Han lovade mig däremot att vi skulle köra ben o BS immorn!!:thumbup: så vi får se hur det går immorn då!

Jaja, idag valde jag alltså istället för ben att köra Axlar&trapz.
Började med uppvärmning i alla övningar enligt rutin, 1 lätt set , 1 set med anpassningsvikt(1 rep tung vikt) sen körde jag på, för drygt en månad sen tränade jag med 30kg i militärpressen, nu idag märkte jag att jag blivit mkt starkare på den fronten, vågade dock inte ta för mycket vikt för varje set så det blev ofrivilligt en slags upptrappning för varje set, började på 35kg och klättrade till 45(sista settet 4 reps). Så nästa gång blir det väl 45-50kg i militärpressen som jag kör! Gick därefter på uprightrow och hade även där ökat från cirka 30 till 40kg! Körde lite bentoverlatraises och har där ökat från 8 till 10kg! Shrugsen däremot la jag bara på en 10kg(körde alltså med 110kg), men det är inte trapzen som ger vika utan greppet :cryout: så jag reppade lite på 110kg och sen körde holdbar med 120kg 4 set 10sek. Jag kommer fan inte ge vika för remmar! som avslutning körde jag lite lätta rotatorcuffsövningar med 8kgs hanteln! Fokusen var bra likaså intensiteten, hade ju vilat från skolan hela dan och sovit länge natten innan i hopp om att få köra BS så jag hade gott om energi för dagens pass! Lite besviken blev man ju allt av att stå där i knäböjracket o köra shrugs istället för BS men sånt är livet!

michael
2002-11-15, 23:35
Blev uttråkad så jag tänkte uppdatera er lite med lite mått och nya måL!

Förra målet på marklyftet va 160kg, HAH ! det har jag nått innan mars, nu är det 200kg(1rm) jag siktar på innan sommaren! Reppar på 110kg nu och det ska tamejfan gå! Bänk 90kg? Ptja, mellan 90-100kg innan sommaren och jag är faktist nöjd, tränar för tillfället på 70kg. Knäböjen då, vill ha upp den på 150-170kg innan sommaren 1rm eller reppandes kvittar.

Lite mått då, överarm spänd 35cm, vila 30½cm.
Lår 62 cm spänd.
Vader 43cm spänd.
Bröst flexad och spänd(latsen såväl brösten) 107cm in under armhålorna, runt axlarna 125cm.
Midja med magmusklutaturen spänd 87cm.


Tänkte förövrigt lägga upp knäböjsträningen så att jag kör breathingsquats med föga intresse för 1repmaximum och knäböjen/marklyftet få reps tunga vikter med 1reppare(max) lite då o då.Lite mer styrkelyftsinriktad attityd på marklyftet och bänken med andra ord och högvolym på böjen.Kör enligt detta schema nu;
Måndag:Vila
Tisdag:vila
Onsdag: bröst och triceps
Torsdag:vila
Fredag:Ben och mage
Lördag:Axlar och trapz
Söndag:Rygg och biceps
Och detta kan jag INTE ändra pga skolan och jobbet
:rolleyes:

spinkoo
2002-11-16, 09:13
Tjena Micke:naughty:

Ser ut att vara ett tufft mål där med marklyften, 200 kg är brutalt. Men du är ju med brutal så vad gör det...;)

Idag ska det bli en bs-rapport, den slipper du inte undan. Masa dig till gymmet nu...:notme:

Lycka till kompis:cheers: /spinkoo

michael
2002-11-16, 17:50
:insane: http://www.click-smilie.de/sammlung/waffen/waffen078.gif
Jaha ANDRA dagen träningspartnern bangar("nee orkar inte idag") fyfan , nån i linköping som tränar på city gymet som behöver en träningspartner?

Då blev det oundvikligen rygg och biceps idag(vågar mig inte på BS utan hjälp), passet började bra, körde skivstångscurl med min nyfunna styrka 32,5kg 2 set(kör inte så många set nu för jag kopplar in bicepsen så mkt som möjligt i ryggövningarna). Följde upp det med lite TBar rows, en ökning till 60kg 4 set, skivstångsrodd 50kg 4 set och sen efter det gick det utåt, gick på chinsen och mina cphandskar är så utslitna att jag fick inget bra grepp, ger upp på det efter 4 halvdana set och går på marklyft. Här kan man säga att min moral sjönk till sin lägsta punkt på flera veckor, greppet svek mig hela tiden och handskarna vägrade hjälpa till http://www.click-smilie.de/sammlung/traurig/traurig001.gif, lessnade på allt efter 3 set och gick hem MEN såklart när man haft en sån dålig dag ur träningsynpunkt så tog inte oturen slut där. De stänger gymmet 17 på lördagar och man ska va klarduschad o påklädd 16:50 står det på lappar överallt, jag bytte om 16:40 och då står gymägarn och moppar duschgolvet. Han säger "du vet att det inte blir nån dusch vA? man måste ha duschat innan tjugo i" , inte fan står det nånstans så hur skulle jag veta ? Fick åka hem svettig, jävla helvetes piss ***! Behöver nog ta en vilovecka nu och kanske köpa remmar? bah!

Niclaaas
2002-11-16, 17:54
vet hur det känns! bara att komma igen nästa gång och :kickass:

spinkoo
2002-11-16, 18:06
Dagarna då allt går fel har vi alla. Kom igen imorn istället och slå din dumme träningspolare på axeln från mig...:) Så gör man inte:nono:

Skit i remmarna föresten, greppet kommer smygandes, kör du med "låsgreppet"???

michael
2002-11-16, 18:10
"låsgreppet" vad e det? jag kör med alternativt grepp

spinkoo
2002-11-16, 18:12
Låsgreppet är när den ena handflatan pekar inåt kroppen och den andra utåt. Antar iofs att alternativt grepp betyder det med...:D

goa_killen
2002-11-16, 18:13
Ahh, remmar e hlt underbara!!

Kör ett par set utan , sen lassar du på massa kilo till o kör me remmar!!

Helt :booty: grymmt!! :thumbup: :thumbup:

Föresten 200 i marken e inte ett dåligt mål..

Kör hårt!! :bpump:

michael
2002-11-16, 18:15
Ja låsgrepp är alternativt grepp, man får akta sig dock och byta mellan varje set annars kan man på lång sikt få lite konstig hållning, speciellt när man börjar reppa tunga vikter :rolleyes:
SKA köpa nya handskar på måndag, får se efter det om det inte blir bättre så köper jag tamejfan remmar, synd men sant!

spinkoo
2002-11-16, 18:16
Äsch, handskar är disco, mangnesium är rock n`roll...:)

goa_killen
2002-11-16, 18:18
Låsgrepp???:confused:

spinkoo
2002-11-16, 18:23
Jag skrev ju vad det är nyss:D :D

goa_killen
2002-11-16, 18:27
http://www.click-smilie.de/sammlung/sprachlos/sprachlos024.gif

http://www.click-smilie.de/sammlung/sprachlos/sprachlos004.gif

Ibland har man huvudet under armen aså

michael
2002-11-16, 19:49
Har faktist frågat om man får använda magnesiumoxid på vårat gym, ett stort NEJ. Jävla skitgym egentligen, inget powerrack, inget magnesium och så får jag inte duscha 20 min innan dom stänger, fast det har jävligt bra läge!

Pecca
2002-11-16, 20:01
ehhh City gymmet är ju bra!:) . Annars är det bara att byta och komma till Swede Gym istället. Dock får du inte använda magnesium där heller, men va fan ska man med det till när man kan använda remmar!?!?:thumbup:

Annars om du vill köra ett pass så är det bara att höra av sig. Jag har inte varit på City Gymmet på säkert ett halvår eller så.
:cheers:

michael
2002-11-16, 22:30
Jo city duger, enda problemet är att dom inte har powerrack men jag tjatar och tjatar på dom :) Skulle va kul att ta ett pass nån gång med dig pecca, mitt kort på city går ut på nyår så visst kanske man börjar på swede, dom har väl typ 3 powerrack eller hur är det? Remmar känns lite fånigt att börja med, styrkelyftare marklyfter ju över 300kg utan remmar så vafan greppet måste komma nån gång!

Cartwright
2002-11-17, 12:05
Så hur går det med dina BS? Och var ligger Swede Gym? Borde man åka dit?

Nä, nu ska jag åka och träna.

Pecca
2002-11-17, 12:15
Klart du ska åka till Swede Gym!!!
Ligger i Tannefors. Mitt i Tannerfors på G:a Tannefors gatan (det är väl gamla Tanneforsgatan som går igenom Tannefors va?)

i trappan ner till gymmet hänger det en kristallkrona!!!:thumbup:

Cartwright
2002-11-17, 18:57
Jag hittade Swede Gym på Nya Tanneforsv. Det var dock stängt. Ska dit i morgon så får vi se.

Sorry Micke för att jag chattar i din träningsjournal :)

michael
2002-11-20, 18:20
Onsdag då, bröst och triceps, fittpartnern hade redan tränat så jag fick köra hantelpress istället för skivstång. Gick bra körde med snäppet tyngre hantlar(23,5?) idag än vanligtvis(21kg?). Lassade även på 60kg i en sunkig maskin som ska föreställa bänkpress och pressade lite men moralen var inte särskild hög så det blev inte ngt vidare pass, körde lite skullcrushers och en variant av den när jag sitter rakt upp med händerna rakt upp o för skivstången bak o ner i nacken. Totalt kan man väl säga att dagens pass sög, fick inte mycket kontakt i bröstet men en jävla kontakt i triceps, sitter o har spasmer i triceps nu så utarbetad är den :(

förresten cartwright om du behöver en partner så ställer jag gärna upp, kan träna på måndagkväll onsdageftermiddag fredagkväll och lördageftermiddag, hör av dig om det låter intressant :)

nästa pass blir på fredag och då har min partner svärt på allt som är heligt att han ska träna med mig och det blir BEN , kan knappt bärga mig :D

spinkoo
2002-11-20, 18:23
Det låter inte som nån vidare träningspolare det där. Du skulle gilla min, han är alltid i tid, tar i så in i helsike så man får dåligt samvete bara av att vara på samma gym, plus att han alltid talar om vilken form man befinner sig i:rolleyes:

Då jälvar tränar man:kickass:

Ser fram emot benpasset, hoppas partnern inte sticker och dricker under dina BS nu...:p

PS: en fyndig kommet man brukar höra efter 5 set gristunga knäböj: "- Är du uppvärmd än...;) "

michael
2002-11-20, 18:29
Haha jaa men du tränar ju på en atletklubb, jag överväger starkt att lösa medlemskap på våran atletklubb så man får lite vettigt folk att träna med, problemet är väl bara att dom delar gym med LHC(linköpings hockeylag om du inte visste't) så det är alltid nån kull av laget där nere. Kan ju bli jobbigt om man står i kö för bänken med 13st före :P

spinkoo
2002-11-20, 18:40
Jo det kan vara jobbigt. Fast vi har bara ett löpar lag nere hos oss, och dem kör bara ben, så jag behöver aldrig vänta...:notme:

michael
2002-11-20, 19:00
Kör de/du aldrig knäböj?

Sådär då har man smällt i sig 3/4's familjepizza och en bit tårta, inte direkt en perfekt efterträningsmåltid men syrran fyller ju bara år en gång om året ;) bulkar man så gör det heller inte så mycket!

Pecca
2002-11-20, 19:23
Att a-laget ska vara i vägen behöver du inte oroa dig för. Dom tränar mest på förmiddagen. Ungdomslagen är ju värre, både tidsmässigt samt hur dom beter sig!!!

Har hört att dom skulle fyrdubbla medlemsavgiften där!:confused:


Håller med spinkoo. Bra träningspartner du har.... :smokin:

michael
2002-11-20, 21:07
Originally posted by Pecca
Att a-laget ska vara i vägen behöver du inte oroa dig för. Dom tränar mest på förmiddagen. Ungdomslagen är ju värre, både tidsmässigt samt hur dom beter sig!!!

Har hört att dom skulle fyrdubbla medlemsavgiften där!:confused:


Håller med spinkoo. Bra träningspartner du har.... :smokin:

notera "kull av laget" dvs årskull, 88 87 86 85 84 osv...


:naughty:

Bobbokrull
2002-11-20, 21:17
Originally posted by michael
fittpartnern hade redan tränat så jag fick köra hantelpress istället för skivstång...

Du har verkligen hittat drömpartnern att träna med :D ...vafan..tjuvstartar han passet före dig? I din sits så skulle jag överväga att byta partner, eller köra solo och be folk i närheten passa vid behov. En dålig partner kan skapa en inre irritation som sen drar ner hela passet.

Nåja, ser fram emot ditt pass på fredag...nästan som en såpa det här, kul läsning. Kör hårt!:thumbup:

spinkoo
2002-11-20, 21:20
Väntar med spänning på forstättningen på såpan...

Micaeal (jag kan fan itne stava ditt namn)...jag tror din drömprins till parner vänstrar med nån snygg cromhantel. Han tränar före dig så han inte ska kunna skämmas när han springer bort till cablarna...


Men det har föredelar att träna själv, man får tex spänna sig i bredspegeln hur mycket man vill utan att nån kommer och ska trängas...:naughty:

Klart jag kör benböj föresten...har precis kommit på hur man gör för att det ska kännas skönt med..:notme: :thumbup:

michael
2002-11-20, 21:45
Ja det kan nog fan stämma han är lite disco, jag fick tjata på han för att han skulle börja köra knäböj, han tycks föredra övningar med kablar :stick: :smash: , hmm skönt med knäböj? jag tror jag lämnar det som det är klarar mig nog utan bildliga beskrivningar :angel:

michael
2002-11-22, 14:03
Jaha dagens benpass då!
Som förväntat var min partner inte på gymmet avtalad tid, jag slappade lite i 30-40 minuter sen sket jag i honom och körde min vanliga benrutin tills knäböjen, fick nån annan stolle att passa mig men körde inte BS för jag ville inte sno hans värdefulla tid och dessutom kanske han inte var med på noterna riktigt vad vet jag? Körde iaf 3 set 80kg och 1 set 90kg. Lagom mör i quadsen gick jag på lite stelbenta marklyft , skumt nog kändes det rätt mycket i korsryggen jag kanske gör dom fel? Allt som allt var det ett vanligt benpass inget extraordinärt men inte heller dåligt!

skiter numer totalt och fullständigt i min befintliga partner och Pecca eller Cartwright om ni vill ta ett benpass nästa fredag så hör av er! jag ställer upp med glädje!

Bobbokrull
2002-11-22, 14:15
Originally posted by michael


skiter numer totalt och fullständigt i min befintliga partner

:thumbup:

Cartwright
2002-11-22, 15:51
Det vore kul att ta ett pass! Jag har en känsla av att jag behöver lite coaching själv... anyway, jag har rätt oregelbundna tider pga. universitetet, så jag kan inte lova att jag blir så mycket bättre än din förra fitt *öh*... träningspartner. Men vafan, ett pass ska vi väl kunna styra upp!

michael
2002-11-23, 16:38
23/11 -02

Jahopp rygg och biceps idag, var ett jävla tryck i passet idag och känns skitbra såhär i efterhand! Tror nog det här passet får pris för Veckans bästa pass! Slår förra veckans rygg o biceps pass med hästlängder(läs ovan ang förra veckans pass). Började skivstångscurls 3 set 32,5kg, samma vikt som förut men kände mig lite starkare, lite fler reps lite striktare. Gick på T-bar rows, 4 set 60kg kändes bra, provade 1 set 70kg 2 reps :rolleyes: va lite tungt men man måste ju känna sig för på lite högre vikter ibland! Gick därpå latsdrag, en ökning från 65-70kg till 75kg idag(enda ökningen för dagens pass). Fick därefter låna en polares remmar att bara testa med i marklyftet, gick ju kanon att köra 110kg med remmar, nästan lite för lätt! Sket sedan i remmarna och körde 4 set a la 110kg marklyft. Greppet höll sig och jag blev skitglad för det! Köpte som avslutningen en tröja från gymmet med deras tryck på, 80:- inte så farligt om man vill sponsra dom lite :P Over and out..

spinkoo
2002-11-23, 16:54
Visst är det härligt att träna ibland. Det där passetgick då inte av för hackor hulken:naughty:

Hälsovakten är ett program där man skriver in hur mycket av vad man äter och så räknar den ut kalorier, protein, vitaminer osv åt en. Rekomenderas:)

michael
2002-11-24, 19:18
24/11 -02

Axlar och trapz idag, kan i förväg säga att dagens pass va lite sämre än vanligt men fortfarande inte dåligt(heh). Fokusen lämnade jag kvar i omklädningsrummet men det har sin förklaring, sov 6 timmar förra natten och söp dessutom igårkväll så jag förväntade mig inga mirakel! Körde iallafall 47,5kgs militärpressar, provade lite på 50kg men nej nej inte än! Reppade därefter lite Upprätt rodd 40kg och gick på shrugsen.110kg skivstångshrugs , kändes bra i trapzen lite för lite vikt kanske men det är greppet som ger vika inte trapzeN!!!! Avslutade med två högreppar sets av hantelshrugs och gick hem.

michael
2002-11-27, 16:10
27/11 -02

Onsdag, bröst o tricepsdag!
Körde förra onsdagen hantelpressar o dylikt, två onsdagar sen körde jag bänkpressen med en vikt utav 70kg. Klarade 4 reps i första och sen 3 i resterande set(4 men det sista va forced). Idag körde jag bänk, värmer upp o lassar på 70kg. 5 reps i första, 4 reps i resterande. En ökning med en rep! Känns bra, går till nästa övning incline bänkpress, 60kg 4 set. sittande tricepscurl där skivstången går från rakt uppsträckta armar ner till övre nacken. 30kg 5-6 reps , ingen viktökning mao men det får det bli nästa pass!Kort och gott ett hårt och skönt pass, njöt av endorfinerna som strömmade efteråt!


Har hela veckan hållt min kost under superb nogrannhet med Hälsovakten, ett utmärkt program tack spinkoo! Tänkte börja skriva upp lite kost för dagen här i fortsättningen, börjar med idag när jag har ätit färdigt :)

michael
2002-11-28, 22:22
28/11 -02 Torsdag
KKal 3197/3500 (inte riktigt men godkänt!)
Fett 80g
Kolhydrater 436g (lite lågt, låg på 83% av vad jag eg borde käkat)
Protein 184g

Övrigt:
96% fiber
201% kolesterol
118% mättat fett
58% omättat

Första dagen i veckan jag käkat under mitt dagliga kaloriintag, va dock i skolan jävligt länge utan mat, vill inte dra i mig massa kolhydrater såhär dags!

Pretender
2002-11-29, 11:49
haha...du klagade på ditt kolesterol-intag...enligt HV låg jag på 728% av mitt rekommenderade intag :D ...Inga fler ägg för mig! :angel:

Du siktar också på 3500kcal ser jag, bra! Känns som en lagom mängd. Vad väger du? Vad siktar du på att väga?

Ser att vi är jämnstarka - ska bli kul att följa din journal!

Kör hårt :thumbup:

//Pretender

michael
2002-11-29, 15:06
Jovars kolesterolet är en pina om man vill äta ägg och tonfisk.
Min vikt har varit lite skum då, har mätt mig o fört in i HV under olika tider på dygnet :D Siktar på 95kg i slutet av mars, väger 86,4 morgonvikt(mätte imorse efter jag skitit) 3580 kkal är mitt dagsmål nu ja och jag trivs med det! :)

29/11 -02 jaja nog om det, va i gymmet idag och körde axlar o trapz! Började med militärpress, 47,5kg skivstång märkte att det va för lätt för mig! men körde iallafall på med den vikten, ska upp till 50kg nästa pass då så nu vet jag det iallafall! följde med upprätt rodd 40kg 4x4 , skivstångshrugs 120kg 4x4 en ökning med ~ 10kg då, kände att jag både blivit starkare i greppet och trapzen. Avslutade med lite rotatorcuffs övningar och hantellyft åt sidorna.

Pretender
2002-11-30, 13:12
Originally posted by michael
Min vikt har varit lite skum då, har mätt mig o fört in i HV under olika tider på dygnet :D Siktar på 95kg i slutet av mars, väger 86,4 morgonvikt(mätte imorse efter jag skitit) 3580 kkal är mitt dagsmål nu ja och jag trivs med det! :)


Exakt samma som mig!...(siktar iofs på 95kg till april)...för att sedan skala av "överflödig" isolering :D

Hehe...120kg skiv-shrugs...ljusår före mig :hbang:

//Pretender

michael
2002-11-30, 16:47
30/11 -02 Bendag idag, äntligen har dom jävla BSen blivit av!
Körde lite stående vadpress först, 140kg 4x5(reps först sets sen) följde upp med bencurls i en sunkig maskin 70kg 4x4 och gick därefter på Breathing Squats. Lät min polare köra ett par set vanliga knäböj först så jag hann psyka upp mig, lastade på 60kg och började böja! vid 10 reps började man märka lite failure så här stannade jag och tog 4 djupa andetag, fortsatte och fortsatte, vid 15 reps tog det en ny vändning, nu vart all ruskigt jävla tungt, att bara stå still mellan repsen va tungt man andades som ett lokomotiv, därefter varje rep som följde tog längre och längre tid och man va knallröd i nyllet hela tiden. Lastade av stången och föll på knä, vilade ett par minuter och passade min träningspolare i benpressen, körde även lite lätta benpress jag med för att pumpa ut låren ordentligt. Kort och gott var det inte så tungt jag förväntat mig men det kan berott på att vikten va för lite, ska prova 70kgs BS nästa vecka!

goa_killen
2002-11-30, 16:48
Ska bli ql att se hur de kommer att gå me dina Bs...

michael
2002-11-30, 16:52
mjo, va dock inte alls så tungt så jag svimmade eller skulle kräkas, får helt enkelt lasta på mer vikt nästa gång.

michael
2002-12-01, 18:35
1/12 -02
Rygg och biceps idag, skönt pass för jag ökade från 32,5 till 35kgs skivstången i curl, 3 set 4 reps. Gick därpå T-bar rodd, ökade även där från 60 till 65kg 5-4 reps 3 set, hängande skivstångsrodd 60kg 4x4 , latsdrag 75kg bakom nacken, 80kg framför nacken 2 set av vardera sen gick jag på marklyftet. MuAHahHA .. eller nåt 112,5kg en ökning med 2,5kg sen förra passet, 4x4 och gud va stark jag kände mig i greppet! skitbra känsla känner verkligen hur hela kroppen börjar bli starkare när man kör marklyft.:kickass:


EDIT: glömde även lägga till, när jag körde marklyft var det en biff som började köra chins brevid mig(en chinbar hänger alltså i närheten om du inte fattat det) och det lustiga va att han körde med remmar :D lite ironiskt när en biff på ~<100kg kör chins med remmar medans taniga jag reppar på starkt i 112,5kgs marklyft utan remmar

Niclaaas
2002-12-02, 17:53
såg ju här ja...härligt att det äntligen vart av! jag har kört det själv och ökade som en gris då. däremot kan jag säga direkt att du hade för lätt vikt annars säger man inte "inte så jobbigt som jag trodde" ;) nästa vecka kommer du nog få svettas om du höjer med 10kg direkt däremot....lycka till det ser bra ut! :cheers:

michael
2002-12-02, 17:56
2/12 -02
Bröst och triceps dag, va jävla massa folk på gymmet idag! Aldrig sett så många förut men jag valde att köra hantlar idag. Ökade lite på vikterna och tog 26,5kgs hantlarna idag och började pressa, fick väl upp 6 reps i första och 4 reps i sista settet, 4 set. Kändes bra blivit starkare där, gick därefter på incline bänkpress 60kg, blivit starkare där med kändes det som så det blir en viktökning nästa pass. Därefter blev det skullcrushers, 32,5kg fick en väldans pump i triceps, körde som avslutning lite crunches för magen med 26,5kgs hantel på bröstet. Kort och gott kan man väl säga att jag är lite missnöjd med passet, körde inte så extremt och hårt som jag kunde ha gjort och det inser jag nu i efterhand. Får fan ta ett rejält axelpass på onsdag så jag kan se mig själv i spegeln igen :bpump:

spinkoo
2002-12-02, 18:36
Råkade posta fel:cryout: :cryout:

Crusnches med 26 kilo:kickass: :kickass: :thumbup:

michael
2002-12-02, 21:47
Originally posted by spinkoo
Råkade posta fel:cryout: :cryout:

Crusnches med 26 kilo:kickass: :kickass: :thumbup:

aa fast det är lite lätt, har precis börjat köra övningen med hantlar som motstånd

michael
2002-12-04, 15:06
4/12 -02 Axlar och trapz!
Hmm började med militärpressar, provade med vanlig lite mindre än olympisk stång skivstång, 50kg gick la rätt bra, provade sen 2 set med olympisk skivstång med samma grepp, blev ruskig mkt tyngre(vafan?) jaja gick därefter på upprätt rodd 4x4 40kg , hantellyft åt sidan 11kg 8reps 13,5kg 6 reps. Därefter tog jag den tyngsta övningen för dagen skivstångshrugs! 120kg 4x4 , kunde ha pressat ur 1-2 reps till ur trapzen men greppet började svikta! Lite rotatorcuffövningar som avslutning och nervarvning , lång härlig dusch efteråt :)

Niclaaas
2002-12-04, 15:18
hmmm...lättare med mindre stång eller tappade du bara mycket för att du hade kört redan? värt att prova en minde variant kanske. bra pass för övrigt :thumbup:

michael
2002-12-04, 15:21
kanske är nåt psykiskt, den lilla stången med många små plattor ser så liten ut jämfört mot en olympisk stång med två gula 15kgs plattor på :)

Niclaaas
2002-12-04, 15:24
kanske det....ungefär som att styrkan ökar med 10% om en snygg tjej kollar på en :D

spinkoo
2002-12-04, 17:10
Det kallas testosteron och är en vanlig sjukdom bland män:smokin:

goa_killen
2002-12-04, 17:16
hehhe, de e de bästa som finns!!!

Kommer ihåg ibland när de har kommit in puddingar så har man tänkt på henne medans man håller på att träna så man glömer att räkna repsen o gör säkert typ dubbelt så många än vanligt..

Tänk om man kunde ha dom som träningspartner..

Då snackar vi ÖKNINGAR!!!:naughty: :naughty:

michael
2002-12-05, 18:26
5/12 -02
Rygg och biceps!
Började med Skivstångscurls 5 set 4 reps(sista settet i slutet av hela passet bara för att få lite pump) T-bar rodd 60kg 4x4 :( hängande skivstångsrodd 65kg 4x4 latsdrag 75kg bakom huvud 2x4 80kg framför huvud 2x4 marklyft 115kg(2,5kgs öknin från förra passet) 4x4. Har nu ökat stadigt i marklyft med 2,5kg varje pass, kommer fortsätta så , skiter i om kroppen inte orkar den får helt enkelt anpassa sig :hbang:

goa_killen
2002-12-05, 18:28
Originally posted by michael
5/12 -02
Har nu ökat stadigt i marklyft med 2,5kg varje pass, kommer fortsätta så , skiter i om kroppen inte orkar den får helt enkelt anpassa sig :hbang:

Så ska de låta micke!!!!!!!!

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

michael
2002-12-06, 15:39
6/12 -02
Ben idag, BS med andra ord.
140kg i stående vadpress, inget märkvärdigt, 70kg i legcurl inget märkvärdigt heller. 2 uppvärmnings set knäböj och sen ett set Breathing Squats. Hade helförsäkrat mig genom att ställa en hink brevid racket utifall att. Lastade på 70kg och började böja. 10 reps nu kommer failurn nästan. 11-13 ingen fara bara jävligt tungt att stå och andas mellan varje rep, va väl det som va "jobbigt" med BS, att man inte får ställa tillbaks stången. 13-15 reps lite tyngre lite mer andetag mellan varje rep, börjar känna mig vimsig 15-20 va djävulska, knallröd i nyllet, andades som jag sprungit ett marathon. Här gör jag även fel, de sista repsen böjer jag kroppen för mycket framåt och tar hjälp för mycket med ryggen, fast den va rak så skaderisken var försumbar. Lastade av stången, föll ihop på marken, tog 1-2 minuter att ställa mig upp igen, va lite vimsig i början, fick en ihängande huvudvärk efteråt men ingen blodsmak i käften, inget illamående. Kanske inte körde hårt nog? Får bli 80kg nästa vecka, då ska jag fanimej SPY! :D

Niclaaas
2002-12-06, 15:41
jag tycker det lät rätt bra jag! bra jobbat :thumbup: vettefan om det är så smart att hänga på 10kg mer än det där direkt. även om det är upp till dig att avgöra....bättre att skynda långsamt enligt mig


:cheers:

michael
2002-12-06, 15:42
När jag spyr nöjer jag mig med den vikten, sen ökar jag bara med 2,5kg varje vecka i den övningen.

Niclaaas
2002-12-06, 15:43
OK hoppas det går bra! kom ihåg att ladda mentalt :hbang:

michael
2002-12-09, 15:59
9/12 -02
Bröst och triceps.
Bänkpress 72,5kg 4x4(2,5kgs ökning sen förra bänkpasset)
Snedbänk 60kg(fria vikter den här gång istället för smith)
Skullcrushers bakom huvudet 32,5kg 4x3
Frenchpress 32,5kg 4x1

Tycker jag får dålig kontakt med skullcrushers jämfört mot frenchpress, ska nog bara köra frenchpress tror jag :) Ökning i bänken som planerat och jag har gått upp 1kg i vikt på 10 dar nu.. känns bra :)

Pretender
2002-12-09, 20:14
Alltid kul att öka i bänken :thumbup:

Vad väger du nu? Mer än mig?! :insane: ;)

//Pretender

michael
2002-12-10, 09:56
hoho 0,1kgs ökning sen igår, vafan det måste väl va lite vätska eller nåt också?!?!? hursomhelst 87,4kg var min morgonvikt imorse! 86,3 hade jag för 10 dagar sen.

spinkoo
2002-12-10, 10:17
Varför väger alla så mycket:cryout: :notme:

michael
2002-12-10, 13:24
Ja vad kan det bero på spink, BS :bpump: och :eating: :eating: :eating:och lite :cheers:

michael
2002-12-11, 14:40
11/12 -02 Pinsammaste axelpasset på länge!
Körde axlar o trapz idag, relativt tomt i gymmet, en kille inte långt ifrån mig tränandes axlar. Han körde hantellyft åt sidan, jag körde militärpressar, so far so good 4x2 50kg 4x2 47,5kg. Sen börjar han på upprätt rodd precis innan jag ska gå på samma övning, han tar givetvis 32,5kgs stången och jag 40kg, ställde mig lite längre bort för att han inte skulle tro det var nån penismätning eller jagtarmerändigtävling. Körde 4x4(fast jag fick 5reps på de 2 första setten), vad gör han härnäst när jag är klar? han tar tag i hantlar och börjar shrugga, precis vad jag hade tänkt. Nu är det oundvikligt att ställa sig längre bort, han tar tag i 31kgs hantlarna MED REMMAR, jag tar tag i 39kgs hantlar utan remmar och börjar shrugga, 12-16x4 blev det. Därefter kör jag 2 set hantellyft åt sidan 8 reps 11kg. Nu har han hängt sig i chinbaren, det finns ett knäböjrack intill och ett längre bort, det längre bort är inte synligt för honom så jag tar det och börjar shrugga på 120kg 4x4 bara för att inte knäcka honom totalt, hade jag varit honom och sett det, att en mindre person kör tyngre i allt hade jag fan slutat träna så jag va väl snäll på sätt och vis.. det måste fan vart ödet eller nåt som ställde till allt det här.. peace out ! :notme:

goa_killen
2002-12-11, 14:48
Originally posted by spinkoo
Varför väger alla så mycket:cryout: :notme:

Varför väger en del så lite??:D :D

Pretender
2002-12-13, 11:45
Originally posted by michael
11/12 -02 Pinsammaste axelpasset på länge!
Körde axlar o trapz idag, relativt tomt i gymmet, en kille inte långt ifrån mig tränandes axlar. Han körde hantellyft åt sidan, jag körde militärpressar, so far so good 4x2 50kg 4x2 47,5kg. Sen börjar han på upprätt rodd precis innan jag ska gå på samma övning, han tar givetvis 32,5kgs stången och jag 40kg, ställde mig lite längre bort för att han inte skulle tro det var nån penismätning eller jagtarmerändigtävling. Körde 4x4(fast jag fick 5reps på de 2 första setten), vad gör han härnäst när jag är klar? han tar tag i hantlar och börjar shrugga, precis vad jag hade tänkt. Nu är det oundvikligt att ställa sig längre bort, han tar tag i 31kgs hantlarna MED REMMAR, jag tar tag i 39kgs hantlar utan remmar och börjar shrugga, 12-16x4 blev det. Därefter kör jag 2 set hantellyft åt sidan 8 reps 11kg. Nu har han hängt sig i chinbaren, det finns ett knäböjrack intill och ett längre bort, det längre bort är inte synligt för honom så jag tar det och börjar shrugga på 120kg 4x4 bara för att inte knäcka honom totalt, hade jag varit honom och sett det, att en mindre person kör tyngre i allt hade jag fan slutat träna så jag va väl snäll på sätt och vis.. det måste fan vart ödet eller nåt som ställde till allt det här.. peace out ! :notme:

Hehe...finns inget som lite competition på gymet :thumbup:

Det är strongt att shruga på 120kg...du måste ha ett riktigt järngrepp :bow:

Pumpa på...

//Pretender

Niclaaas
2002-12-13, 15:27
idag var det väl BS igen? huuuur gick det :eek:

spinkoo
2002-12-13, 16:11
Originally posted by michael
11/12 -02 Pinsammaste axelpasset på länge!
Körde axlar o trapz idag, relativt tomt i gymmet, en kille inte långt ifrån mig tränandes axlar. Han körde hantellyft åt sidan, jag körde militärpressar, so far so good 4x2 50kg 4x2 47,5kg. Sen börjar han på upprätt rodd precis innan jag ska gå på samma övning, han tar givetvis 32,5kgs stången och jag 40kg, ställde mig lite längre bort för att han inte skulle tro det var nån penismätning eller jagtarmerändigtävling. Körde 4x4(fast jag fick 5reps på de 2 första setten), vad gör han härnäst när jag är klar? han tar tag i hantlar och börjar shrugga, precis vad jag hade tänkt. Nu är det oundvikligt att ställa sig längre bort, han tar tag i 31kgs hantlarna MED REMMAR, jag tar tag i 39kgs hantlar utan remmar och börjar shrugga, 12-16x4 blev det. Därefter kör jag 2 set hantellyft åt sidan 8 reps 11kg. Nu har han hängt sig i chinbaren, det finns ett knäböjrack intill och ett längre bort, det längre bort är inte synligt för honom så jag tar det och börjar shrugga på 120kg 4x4 bara för att inte knäcka honom totalt, hade jag varit honom och sett det, att en mindre person kör tyngre i allt hade jag fan slutat träna så jag va väl snäll på sätt och vis.. det måste fan vart ödet eller nåt som ställde till allt det här.. peace out ! :notme::bow: :bow:

Pudzianovski
2002-12-13, 16:15
Originally posted by michael
11/12 -02 Pinsammaste axelpasset på länge!
Körde axlar o trapz idag, relativt tomt i gymmet, en kille inte långt ifrån mig tränandes axlar. Han körde hantellyft åt sidan, jag körde militärpressar, so far so good 4x2 50kg 4x2 47,5kg. Sen börjar han på upprätt rodd precis innan jag ska gå på samma övning, han tar givetvis 32,5kgs stången och jag 40kg, ställde mig lite längre bort för att han inte skulle tro det var nån penismätning eller jagtarmerändigtävling. Körde 4x4(fast jag fick 5reps på de 2 första setten), vad gör han härnäst när jag är klar? han tar tag i hantlar och börjar shrugga, precis vad jag hade tänkt. Nu är det oundvikligt att ställa sig längre bort, han tar tag i 31kgs hantlarna MED REMMAR, jag tar tag i 39kgs hantlar utan remmar och börjar shrugga, 12-16x4 blev det. Därefter kör jag 2 set hantellyft åt sidan 8 reps 11kg. Nu har han hängt sig i chinbaren, det finns ett knäböjrack intill och ett längre bort, det längre bort är inte synligt för honom så jag tar det och börjar shrugga på 120kg 4x4 bara för att inte knäcka honom totalt, hade jag varit honom och sett det, att en mindre person kör tyngre i allt hade jag fan slutat träna så jag va väl snäll på sätt och vis.. det måste fan vart ödet eller nåt som ställde till allt det här.. peace out ! :notme::D knäck de större jävlarna bara!

:thumbup:

michael
2002-12-13, 17:29
13/12 -02
Idag var det då BS som nicke sa!
Ben o mage , även här pinsammaste benpasset på länge, körde hårt men sänkte vikten i stående vadpress, tänkte att jag skulle köra lite fler reps än 4, körde 8-10 på 120kg 4 set. Gick därpå bencurls, 65kg 6x4. Därefter var det mage, crunches med 31 kilos hantel på bröstkorgen, ungefär 5-6 reps varje set i den. Därefter blev det BS. Min träningspolare kom när jag var klar med passet idag, han va FÖRSENAD med andra ord, så jag hade en okänd stolle bakom mig i BSen som passare. 72,5kg 10 reps, här känner jag mig yr och konstig, 12 reps här börjar det flimmra svart för ögonen, i rädsla för att svimma ställer jag av mig stången. :em: :cryout: , blir så frustrerad att jag ställer ner stången, lastar på 117,5kg och kör två brutalt tunga set marklyft. Märker att jag blivit väldans stark i ryggen och greppet, så det blir 120kgs marklyft immorn på ryggpasset(+5kg's ökning sen förra veckan). Är dock jävligt sur fortfarande över BSen :devil: , nästa gång ska jag fan ha en träningspartner jag känner och litar på och då blire till att svimma!

spinkoo
2002-12-13, 17:50
Varför inte köra ett par set benböj extra istället för att ge dig på marklyft:confused:

Hardcore läsning annars...du borde verkeligen ge din polare spöö:kickass:

michael
2002-12-13, 18:01
för marklyft behöver man ingen passare, dessutom finns ju risken att jag är så slut i benen att jag inte pallar en 20 reppare benböj, vägrar köra mindre i benböjen :) Dessutom är jag ruskigt stark i marklyften och det är nästan en lika tung basövning, behövde bara känna att jag åstadkommit något

Pecca
2002-12-13, 20:27
Har av dig så tar vi ett pass!:cheers:

michael
2002-12-13, 22:28
fast du e ju så mycket starkare än mig :eek:

Pecca
2002-12-14, 10:23
nej det är jag inte!

michael
2002-12-14, 11:03
okii :) vi kanske kan ta ett benpass nästa fredag då?!

Pecca
2002-12-14, 17:18
Visst!:thumbup:
Då kör vi.... Påminn mig bara under veckan. Jag har nämligen problem med det där som sitter ovanför halsen......

michael
2002-12-15, 01:01
jarå jag skickar nåt mess i veckan innehållande mitt mobilnr. så kör vi! du får givetvis gästa mig i City :)

michael
2002-12-15, 18:59
15/12 -02 Rygg och biceps.
Hmm, hade lite :love: -strul i tankarna när jag gick ner i gymmet, försökte koppla bort det som bäst men körde hårt iallafall! Började med stående stångcurls 35kg 6½ rep! körde nästa set med 37,5kg 4 rep(+2,5kg) därefter ner på 35kg igen 2 set 4 reps.( :hbang: ). Valde sedan istället för t-bar och hängande rodd att köra hantelrodd för en gångs skull , 31kgs hanteln blev det och 4 set @ 5-6 reps. Latsdrag 80kg 2 rep bakom huvudet 2 rep framför huvudet, 80kg 4 rep framför huvudet, 75kg 2 bakom 2 framför, 75kg 4 framför. Next stop Marklyft.. :) värmer upp, lassar på 120kg!(+5kg från förra rygg&bicepspasset eller +2,5kg från igår). 4reps 2 set, därefter sänkte jag, märkte att tekniken började grina och så hade jag ju kört marklyft igår, så det blev 110kg 4 reps 2 set. Nöjd och glad steg jag därefter in i duschen.. Ett bra pass trots tjafset i tankarna.. :kickass:

michael
2002-12-15, 19:00
Mätte även nyss överarmarna, 1cm har jag lagt på mig runt dom både vilande och spänd sedan 1 månad tillbaka. Känns bra att dom växer lite iallafall :rolleyes:

Pecca
2002-12-15, 19:14
1)Var det skönt och duscha???:notme: :D
2)Klart vi kör på city!
3) varför kör du 2reps framför och 2reps bakom?
4):love: -tjafset ska du ju ta med dig in på gymmet!!! Så att adrenalinet pumpar redan vid första set. Likadant om det uppåt med:love: . Då gäller det att bara gå runt och le och du känner inte hur ont du har. Utan du bara står där... pumpar på, och ler...

Niclaaas
2002-12-15, 19:17
hur stora klubbor?

michael
2002-12-15, 19:28
Jag blir inte arg utav det, utan snarare ledsen men jag försöker lämna av mig mina problem så fort jag går in genom dörrn till gymmet, funkar bättre! Vadå klubbor? hur stora de är nu menar du? 36flexad 31vila.

Niclaaas
2002-12-15, 19:31
najs....snart om mig. jag går nog åt andra hållet nu jag :bpump:

goa_killen
2002-12-15, 19:42
Låt inte tjejerna förstöra träningen...

Fast egentligen tycker jag att träningen kan gå bättre ibland när man har trubbles me dom..
Då e man så förbannat o tänker på de o glömer bort hur många reps man kör egentligen..

Sen så har vi en boxningssäck på gymmet som e rätt härlig att ta ut de sista på...

På dom boys http://www.click-smilie.de/sammlung/sport/sport002.gif

Pecca
2002-12-17, 16:13
Jag laddar batterierna till kameran så kör vi en foto session på Fredag!:thumbup:

michael
2002-12-17, 17:35
:em: jag är ju odeffad blekvit och tanig :cryout: kommer bli ångest på dom korten :insane:

Pecca
2002-12-17, 17:46
Tänk på mig då. fet, kritvit, liten och klen!!!:mad:

michael
2002-12-17, 18:06
Vi får köra vårat fotosession med kläderna på , när vi hanterar vikterna :D jag kan ev. ta med mig lite rekvisita( :D ) för att sätta lite fart på korten, du råkar inte ha ett bälte som du kan ta med dig? så kan ja få maxa i marklyft också!

goa_killen
2002-12-17, 18:13
JA vill se kooooort!!!!!!!!!!!!!11:D :D

Pecca
2002-12-18, 15:27
Vi kör väl både träningskort poseringskort samt lite kort i duschen....

Minneskortet pallar med 340kort så det ska nog gå att få några bra åtminstone!

:angel:

michael
2002-12-18, 18:00
Lite kort i duschen, ehum :)
Jag vet att det egentligen är vilovecka nu för mig men jag kunde bara inte hålla mig borta :angel: , kanske ett tecken på ett beroende jag fått?

Körde idag, 18/12 -02 axlar och trapz, mycket bra vikter på stängerna idag, 50kg i olympisk stång för militärpressen, 2st gula 15 skivor :hbang: Såg lite hardcore ut 4x4 , upprätt rodd 47,5kg(+7,5kg) här va dock tekniken rätt kass, lite mycket gungande(inte överdriven dock) men jag ville så gärna ha upp skiten. Värmde upp med hantelshrugs, 41kgs hantlarna, provade även 43,5 men ja tappade greppet i vänsterhand efter 10-12 sek så det fick bli 41kgs. Efter uppvärmningen blev det skivstångshrugs, 122,5kg, det vill säga 2st röda 25kgs plattor på båda sidorna(och 1 liten 1,25kgs) såg rätt hardcore ut även det här :em: , 4x4.

ToXY
2002-12-18, 18:10
Tjena!

Kör du med remmar i skivstångsshrugsen???

/Martin

michael
2002-12-18, 18:13
Nej jag är remmfri än så länge!

davve
2002-12-19, 12:10
grymma marklyft!
keep it up!

ToXY
2002-12-19, 12:21
Okej!! ja försöker bli det i shurgsen iaf...:D

Lucipha
2002-12-19, 13:20
Kör hårt och släng upp lite bilder :bpump:

MVH Lucipha

michael
2002-12-19, 14:40
Jodå, det ryktas om att Tomten själv ska köra BreathingSquats och maxxa i marklyft imorgon, givetvis kommer vi att vara på plats för att fotografera :) Stay tuned..

Cartwright
2002-12-19, 15:14
Hehe, det där ska bli kul att se...

michael
2002-12-20, 22:34
Då har tomten vart och hälsat på , benpass idag! Började med vadpress, bencurls och dylikt. Gick därefter på ett max i marklyft, 140kg fick jag upp lätt(dock inte för 6 veckor sen), kände mig modig och provade 150kg gick inte alls.. psykade upp mig försökte igen då fick jag upp den! Fast peccas kamera ville inte så det blev bara ett väldigt suddigt kort(dålig skärpa?) som bevis! Därefter provade pecca 150(eller var det 140?) men det gick sig inte, han hade trots allt inte tränat marklyft på nån månad eller två. Nu var det alltså dags för BS, vi tog dock två posebilder i böjen allt för att inte störa under de riktiga BSen. Jag försökte mig på en alltför tung vikt, nådde positive failure efter 4 reps(kanske tog ut mig för mycket i marklyfet?) så jag kämpade för 20 reps , vid 10-12(?) var det helt omöjligt, fick ha sån hjälp upp ur varje böj att jag knappt arbetade själv längre. Så jag hängde av stången , la mig ner, kände hur armarna hade domnat, kände mig yr. Sedan var det peccas och calles tur, ingen fullföljde dock en 20 reppare(fråga mig inte varför?) frusterad efter återhämtningen försökte jag mig på ett BS till med en lättare vikt, gick som första, nådde inte 20 men var rejält utmattad i benen och ryggen vid det här laget. Passet avslutades med posebilder i omklädningsrummet, viss illamående förekom hos mig, kanske var syrebristens fel?

Här ska iallafall tomte M böja..

goa_killen
2002-12-20, 22:36
Fler bilder!!!!

spinkoo
2002-12-20, 22:36
MER!!!!!!:eek:

michael
2002-12-20, 22:36
jag kan ju bara posta en post var 30e sekund, du är så otålmodig goa killen :)
här böjer tomte p

michael
2002-12-20, 22:37
Här drar jag en dubble biceps back pose..

michael
2002-12-20, 22:41
Det här ska föreställa mig markandes 150kg i tomteluva, dock lever peccas kamera ett eget liv när det gäller skärpa och ljus verkade det som så det blev jävligt mörkt och suddigt.. får ta 160kg nån gång i januari med lite bättre kort!

michael
2002-12-20, 22:44
That's it folks! Har lite fler posebilder på mig men jag är så fet spinkig och blekvit att jag skäms :( får bli fler kort när ni(goa killen, nicke, spinkoo) börjat lägga upp kort :) Pecca har en del posekort men det får han stå för , tänker inte lägga upp hans bilder!

spinkoo
2002-12-20, 22:46
Detta går inte...vi e ju blekfeta klubben, vi får åtminstånde sprida dem internt;) (dina bilder altså:notme: )

goa_killen
2002-12-20, 22:47
fan va ql me bilder på folk aså!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbup: :thumbup:

Tycker de ser bra ut micke!!!

tror din rygg ser ut typ som in....
fast min e nog ännu blekare bara...

Ingen framifrån du kan lägga upp??;)

JJ
2002-12-20, 22:47
Ja, jag anar kaggen på ryggbilden:notme:
Närå, det ser bra ut. Kul med lite träningsbilder. Hur mycket väger du nu? Längd?

Lucipha
2002-12-20, 22:49
Var det inte tungt att köra marklyft och marklyft samma dag:confused:
schysta bilder förresten, och hejja på med marklyften:hbang:

MVH Lucipha

michael
2002-12-20, 22:55
Jag väger ~ 87-88 i morgonvikt, 186cm lång.

Jo det var tungt, det märktes ju på böjen! men jag hade ju planerat att jag skulle maxa i marklyft idag iförd tomteluva samt köra breathingsquats. Körde alltså inga set marklyft utan 1 uppvärmning sen 3 försök till max, 2 lyckades 1 misslyckades.

AnderssoN
2002-12-20, 22:55
Håller med er andra, det är förbaskat kul att titta på träningsbilder med forumsdeltagare in action. Mer sånt!

Michael: bra dubbel bicce-kort, dina axlar ser ut att växa fint...

michael
2002-12-20, 22:59
Tack för kommentarer andersson då får du se framsidan också :)

goa_killen
2002-12-20, 23:04
Bra bild micke!!!!!!!!!!!!!!!!!1:thumbup: :thumbup: :thumbup:

michael
2002-12-20, 23:05
ja men kolla så fet jag är! måste deffa bort den där magen! :booty: :rolleyes:

goa_killen
2002-12-20, 23:07
Äshh, vafan de ser la bra ut!!1

värre e de me mej!!

du, ja e oxå 186 lång väger just nu 94kg...
tror ja ser ut ungeför som dej fast me mer mage

michael
2002-12-20, 23:18
Nahe ni gubbar! nu ska jag lägga mig , flyget till USA går 13:50 immorn sen är jag borta i 3 veckor *snyft* men jag ska tänka på er när jag visar amerika hur man kör BS :)

Lucipha
2002-12-20, 23:20
Det kommer, var så lugn.. Kolla min journal hur snabbt jag har ökat i mark sista veckorna, jag blir nästan rädd själv:eek: Jobbar du på bra så tar du lätt 190kg innan sommaren

MVH :devil:

goa_killen
2002-12-20, 23:22
Ha d bra i Usa!!!!

Pecca
2002-12-21, 10:53
Michael>
Du får ha det så jäkla bra i Staterna!!!:cheers:
Måste väl dock meddela att det var 160kg jag försökte med i marken... och nu när du är borta får jag väl slänga upp en pose-bild på mig eller nåt för att hålla journalen igång!:D


ps. Var det din tjej eller din syrra du gick med på stan sen???:naughty:

Pecca
2002-12-21, 10:58
en rygg bild på mig. Beklagar dock kvalitén. Trots att kameran kostade närmare 5siffrigt så blev inte gårdagens träningskort speciellt bra!:mad:

Pecca
2002-12-21, 11:00
den här kanske är bättre......

spinkoo
2002-12-21, 11:16
Det där kallar jag vingar Pecca!!!:eek:

Flyg iväg nu:D

Cartwright
2002-12-21, 12:19
God Jul era banditer!

Ser fram emot nästa träningsår. Då jävlar... passa er :bpump:

davve
2002-12-21, 18:15
det ser jäkla bra ut:thumbup:

nästa gång får väl jag ta o masa mej ner till city gymmet så knäcker jag er:D eller.... inte alls......

Lellan
2002-12-28, 23:26
Som du vet käre Pecca..anser jag.. helt objektivt.. förståss.. att vingar.. är NICE.. :thumbup:

spinkoo
2002-12-28, 23:58
Lellan förklara nu att jag inte sagt nåt hemkst om pecca...pecca surar på mig nu:( :(

Lellan
2002-12-29, 00:17
Oroa sig inte pecca! :) Spinko bara talade om var jag kunde hitta vingar.. å det stämde... trevligt trevligt.. :thumbup:

spinkoo
2002-12-29, 00:25
Mm...kyckling vingar:eating:

michael
2003-01-03, 21:42
Tankte bara uppdatera er om mina erfarenheter :D

Loper nu mot slutet av andra veckan, har spenderat tid i sommargymmet som jag vill kalla det, fatt positiv feedback fran biffarna jag larde kanna har i sommras och har skrattat at andra biffar som behovt remmar nar de ska chinna(sa klart stod jag brevid och korde 275lbs marklyft utan remmar:notme: ) Har aven foljt en seefood diet, vilket innebar "I see food, i eat food". Manga "riktiga" burgare med chokladmilkshake, kinabuffeer, svardfisk med mera.. Vager nu officiellt over 200 pounds(201 drygt), ptja ni far rakna ut hur manga kilo det ar! Har blivit fetare iallafall! Kanns harligt att trana med pounds, pa nat konstigt satt kanner man sig starkare! :thumbup: Nu har jag bara tva pass kvar att klara av innan det ar dags for hemgang, da blir det en ny 8 veckors cycle av traning och ratt mat och forhoppningsvis 20kg+ pa marklyftet! Ha de gott, fran landet av de fria och hemmet av de modiga...:bpump:

goa_killen
2003-01-03, 21:49
Låter som o mdu har de underbart där borta juh!!!!

Jo, man lär känna sig jävligt mycke starkare när man slänger på massa pounds..

Men men snart ä du hemma o kommersäkert få en liten chock me kg..

"fan va lite" kommer nog tänkas..

HA d så bra!!

michael
2003-01-03, 22:34
haha jo det ar ju en risk iochforsig, men vart ar alla era "nyarsbilder"? Jag gav ju er min langt innan nyar.. :naughty:

goa_killen
2003-01-03, 22:44
umm..ja..men...ööö...ehhm.... bilderna ja..

Dom kommer, känner mej i kass form så ja vet inte hur ja ska göra..

men ja ska ta dom snart de e säkert..

sen o de hamnar här nu eller i sommar när min deff är klar, är osäkert..

michael
2003-01-10, 17:47
:rolleyes:
Väger nu 4kg MER än vad jag ska väga enligt hälsovakten(på en 3750kkal diet), all amerikansk julmat :( har blivit fet,inte bra, hoppas jag blivit starkare! på måndag får vi se , och ja jag är hemma nu för er som undrar

Cartwright
2003-01-10, 18:37
Välkommen hem!

michael
2003-01-11, 08:12
Tack!
oops i did it again :D

Pecca
2003-01-11, 11:32
Jag ser att du har tränat på bra därborta!:D

Cartwright
2003-01-11, 11:36
Hehe, Jeesus...

Well, hoppas du är redo att frysa arslet av dig.

goa_killen
2003-01-11, 15:14
j*vlar inte konstigt att du väger 4kg mer inte!!
Fan, d har ju ökat sjukt bra under din tid i usa juh!!

Va har dom i sin mat egentligen,,:confused:

:thumbup: :thumbup:

spinkoo
2003-01-11, 15:27
Goa killen syftar du på bilderna. Det ser mer ut som att nån lekt i photoshop:rolleyes:

goa_killen
2003-01-11, 15:51
Neej, så får man ju ine göra :nono:

michael
2003-01-11, 17:47
haha goakillen jag har bara lekt i photoshop på bilderna :D
här är en till bara för din skull

michael
2003-01-12, 10:27
Jaha då brakar det loss immorn då , har nu vilat i en vecka inför dessa 8 kommande veckor utav hård kontinuerlig träning. Med dessa veckor vill jag se +20kg på marklyftet, +10kg bänken +20kg knäböj och ökningar i resterande övningar, de är dock inte lika viktiga att nämna. Träningsupplägget kommer se ut som följande;
Måndag: Bröst, triceps och mage.
Kommer här alternera mellan skivstång och hantlar i bänkpressen för att variera lite, skullcrushers och frenchpress kommer vara tricepsövningarna. Hantel på bröstet och sedan crunches kommer täcka magträningen.
Onsdag: Axlar och trapz.
Kommer att köra shrugs och militärpress som de två tyngsta övningarna, upprätt rodd, framåtböjd hantellyft och sedan rotatorcuffövningar.
Fredag: Ben.
Andandes knäböj, bencurls, vadpress. Thats all!
Lördag: Rygg och biceps.
Marklyft, någon form av rodd(hängande, hantel, stående, t-bar), chins(är fortfarande i latsdragmaskinen men den blir nog utväxt väldigt snart), stångcurls och antingen alternerande hantelcurls eller chins med handflatorna innåt.

Kommer gå på en see food diet, i see food i eat food. Det kommer dock att kontrolleras någorlunda med hjälp av hälsovakten så jag ser vad jag får i mig , enda tillskott kommer vara gainer eftersom bekvämligheten. Jobbar vissa dagar efter skolan så då kan det vara svårt att få i sig tillräckligt med näring.

Väger 89kg, är 186cm lång.
Överarm flexad, vänster 35cm höger 36cm.
Underarm vänster 31 höger 31½
Bröst 107cm
Lår 64cm
Vader 43cm
Mage 89cm

Nu jävlar kör vi så det ryker! :devil:

Cartwright
2003-01-12, 11:47
Haha, det ser ju ut som om någon har kört över dig med en ångvält på bilden ovan.

Angående ditt schema: Om jag hade varit du så hade jag nog bytt plats på axel- och benträningen. Så blir det lite mer vila för triceps menar jag. Å andra sidan är jag rätt kass på att utforma träningsprogram...:rolleyes:

michael
2003-01-12, 12:57
du har en poäng faktist, det skulle även låta korsryggen vila lite, den belastas ju både i marklyftet och knäböjen

Pecca
2003-01-12, 13:36
och ska du prioritera marklyft också så är det ganska dumt att ha den övningen dagen efter knäböj!

michael
2003-01-13, 18:02
13/01
Bröst och triceps.
Ingen som helst fokus, ingen inre glöd, ingen vilja, trött som fan, buhu.. 31kgs hantlarna tog jag och pressade lite med, 3 set 3 reps, sänkte till 29kg på fjärde setet och fick ut 3½, gick därefter gråtandes på skullcrushers bakom huvudet med 32,5kgs stången, 3x4 , avslutade med pushdowns 30kg 4x4. Ska nu tröstäta och gå och lägga mig direkt, lär nog däcka. :(

davve
2003-01-13, 19:01
tråkigt med ett dåligt pass,
fast det händer ju till o från,
bara o träna vidare
:thumbup:

goa_killen
2003-01-13, 19:08
Dåliga pass gär sin nytta dom oxå - man ser till att nästa blir ett av de bättre!!

Tycker de nya schemat verkar bra, men marklyft efter bendagen?!!

Kör hårt! :thumbup: :thumbup:

Ps: Fick ditt mess på icq, mina bilder lär dröja ett tag tyvärr.. har lite nya planer o fundear på att kanke prova ABCDE metoden...
E du alldrig uppe på icq

michael
2003-01-13, 19:42
jag är jämt uppe på icq, men du lova ju nyårsbilder *snyft*
får bli marklyft immorn och sen ben på lördag :)

michael
2003-01-14, 20:56
Rygg och biceps :(
Curls:
37,5kg skivstång 2 set 3 reps
35kg skivstång 2 set 4 reps
Hantelrodd:
31kg 4 set maxrep(~5-7)
Latsdrag:
80kg framför huvudet 4 set 4 reps
Marklyft:
122,5kg 4 reps 1 set :( :( :( (här går jag hem om ni inte märker)

Har förlorat gnistan totalt sen amerikaresan, fast den börjar gradvis komma tillbaka, det känner jag, synd att man inte kan trolla fram den.

Cartwright
2003-01-14, 21:08
Har du gått och blivit en lat amerikan? Det är skrämmande... räcker tydligen med att vara där i några veckor så blir man påverkad.:D

ToXY
2003-01-15, 09:55
Okej men här snackar vi ca 12kg...*harkel*...:eating: :notme:

Jag menar i en ställning som en maskin håller dina förrer å vader...? tror vi kanske menar olika övn nu? :D

goa_killen
2003-01-15, 12:51
Ässh, tar ett ga innan man komemr igång att träna hemma igen!!

Du ska se nästa pass, då kommer du krossa!!
Bara att lassa på mer vikt o köra, går de så går de, går de inte så förslk igen!;)

michael
2003-01-17, 16:24
Axlar och trapz!
Bästa passet sen jag kom hem, det var normalt ös i passet idag och kändes bra efteråt, firade med 1 timmas shopping efteråt :em: . Insåg även hur fet jag blivit när man har svårt att passa i kläder :cryout: men hursomhelst här är passet:

Militärpress 50kg; 6,5,4,4 (+2 reps)
Upprätt rodd 42,5kg;4,4 - 40kg 4,4
Shrugs 122,5kg;6,5,5,5 (öka vikt nästa pass då)
Framåtböjda hantellyft 11kg; max,max,max,max (började väl på 7 reps och framåt slutet blev det runt 5)


Nu :devil: :ar är jag tillbaks! :kickass:

michael
2003-01-18, 15:08
Ben och mage idag!
Jag låter vikterna tala för sig själva..

:hbang: Knäböj 100kg :hbang: ; 4,4,4,3(4 med hjälp på sista)
Stående vadpress 130kg; 6,5,4,4
Benpress 220kg; 6,5,4,4
Crunches med 41kgs hantel; 7,6,6,5

Ett skitbra pass, härligt att vara tillbaks! :thumbup:

Cartwright
2003-01-18, 15:52
Hey, grymma knäböj! No more BS alltså? (hoho, där satte jag veckans skämt:rolleyes: )

goa_killen
2003-01-18, 15:57
Back on track micke!! :thumbup:

Kör hårt nu, sa ju de skulle lossna efter ett ta!!

:kickass:

Pecca
2003-01-18, 15:59
Härligt Micke!!!:thumbup:
fan o nästa vecka så kommer du till Swede så kör vi! Cartwright, du kanske också vill hänga på?

Cartwright
2003-01-18, 16:00
Gärna det

Pecca
2003-01-18, 16:07
Vi siktar in oss på ett bajshårt ben pass nästa lördag. JAG väljer övningar!
:)

michael
2003-01-18, 16:42
Gärna det! får man föreslå att vi kör BS? jag hade tänkt köra vartannat BS och vartannat vanliga multiset knäböj..
back on track? YOU BET :kickass:

Pecca
2003-01-18, 16:45
4 set knäböj
4 set hacksquat
5 set stela mark
ev. legcurl o benspark om vi orkar!

:kickass:

michael
2003-01-18, 16:51
låter hardcore, ok då :) men vi tar det väl på lördag får jag hoppas?

michael
2003-01-20, 17:31
Bröst o triceps, måndag som vanligt.
Provade bänkpressen idag för första gången på uhm,5 veckor? kämpade sist med 4 reps i första setet på 72,5kg i bänken. Hursomhelst sket jag i snedbänk idag utan körde sned hantelpress istället, och avslutade som sista övning med kabeltricepspushdowns, lite disco men vafan det ska väl bygga bra volym?

Bänkpress 75kg; 6,5,4,4
Sned hantelpress 21kg; 8,6
Skullcrushers bakom huvudet 35kg; 4,4,4
Kabel pushdowns 25kg; 9,8,8

Kände mig stor och stark så jag flexade lite i spegeln i omklädningsrummet efter passet, tänkte köra en frontpose på fredag och lägga upp den här på forumet :em:

michael
2003-01-21, 08:58
Vaknade 0300 imorse med att jag kände mig konstig, tog min temperatur och den visade 38,1. :cryout: så jag är nu sjuk, har lätt feber och yrsel, är starkt besviken :insane: vill ju träna :cryout:

ToXY
2003-01-21, 09:30
Vila & ÄT ordentligt!!!..Själv har jag frutkansvärt svårt att äta när jag è sjuk:cryout: tv brukar hjälpa mé!! å lite kolozzeum!:D Krya på dig!!!

/Martin

michael
2003-01-21, 09:34
jo äta är A och O, kroppen behöver protein vid bildandet av antikroppar, får den inget så tar den från musklerna :cryout: , fast nu hade jag 37,4grader , fan va skumt? har även diarré , hade yrsel. Måste vart ett jävligt snabbt virus, kanske mitt testo som dödat viruset? :angel:

AnderssoN
2003-01-21, 09:39
Jobbigt med feber. På natten kan man ligga med 39,5 och mitt på dagen med 38,0.

Innan jag blir helt feberfri brukar jag alltid få en hemsk febertopp så jag tror att min sista stund är kommen. Men sen blir allt bra. :)

Har inte hört så mkt om influensan förresten, vart tog den vägen egentligen?

ToXY
2003-01-21, 09:45
Jag hade faktiskt något liknande för några veckorsen.. har ALDRIG haft sådan huvudvärk innan.. det riktigt bultade vid tinningarna.. helt otroligt.. gick hem friån jobbet (jobbar kväll) vid 9 tiden.. gick hem var totalt helt dunder sjuk! hade också nåt på 38=>38.8 grader.. gick & la mig.. svettades som en hund sedan dagen efter var jag frisk igen! helt sjukt...

haha diarre skall vi inte snacka om...har jag nog haft i snart 2mån:laugh:

/Martin

michael
2003-01-21, 09:57
Är du sjuk mycket/ofta martiN?

ToXY
2003-01-21, 10:02
Om man räknar med med min mage så è jag alltid sjuk :D men annars så väldigt sällan.. i början när jag började tränar var jag OFTA sjuk... torligtvis utav över träning..körde då 5dar på raken i veckan... sedan la jag om programet & whips inte alls sjuk ofta.:thumbup:

michael
2003-01-23, 12:12
Rygg och biceps, första passet sen sjukdomen, feberfri igår och idag då, mådde väl rätt bra idag. Provade även idag för första gången skivstångsrodd, lätt att tappa balansen framåt :rolleyes:

Skivstångscurls 37,5kg; 5,4,4,4
Skivstångsrodd 60kg; 6,5,5,4
Latsdrag 80kg; 5
85kg; 4
90kg; 4
80kg; 5
Marklyft 127,5kg; 3 :insane: (+2,5kg -1 rep)
125kg; 4,4 (här ger jag upp på skitövningen)


---- DISCO :cheers: -----

Cablecurls 25kg; 8,8

michael
2003-01-23, 12:13
firade med att äta KINAMAT , gud så jävla gott det va , ming palace 2 små rätter och dessert :eating: :eating: :eating:

stybb
2003-01-23, 12:21
Vad ere för problem med marken.. du verkar smått irriterad.. Det är ju överlägset den bästa övningen som finns av alla övningar.

michael
2003-01-23, 12:28
Jag fick ju en trea på 127,5! :cryout:
Jävla skitövning, jag som ville bli stark i den :mad:

nästa ryggpass blir det marklyft först så jag har mycket energi och då ska en fyra på 127,5 upp..

stybb
2003-01-23, 12:32
Jag är allmänt mycke svagare i allt om man jämför med dig men jag gör nog en 3a på 130. Kör supplinerat grepp..

michael
2003-01-23, 12:34
jo jag kör alternativt grepp också, men grejen är att jag ska öka 2,5kg varje vecka med fyra reps punkt jävla slut.. men gud ville inte det eller nåt..

Cartwright
2003-01-23, 12:50
Är det ryggen eller benen eller greppet som ger sig? Jag känner redan att jag börjar få problem med greppet, och då gör jag ändå bara 6:or på 100kg.

michael
2003-01-23, 20:29
Tänkte summera min trevliga lunch på ming palace;

Två små rätter; Friterad Kyckling och Biff med bambuskott serveras på en stor fylld tallrik. Sötsur sås kommer in och en stor skål ris vi(3 pers) delar på. Sedan är det såklart läskedryck som drickes till, och 2 friterade bananer med glass i nån sirap/honungs servering. Därefter var det kaffe och chokladbit. En energirik lunch :thumbup:

davve
2003-01-23, 21:37
ming palace är jäkligt schyst, massor god mat o hyfsat nyttigt om man inte äter massa efterrätt :nono: :D

Pecca
2003-01-24, 10:37
Killar varför går ni inte till kebab baren istället? Då får ni äta gott!!!:eating: :eating: :eating:

michael
2003-01-24, 11:25
blir ju så jävla dålig i magen av kebaben, plus att det är snabbmat, lite mer klass när man blir serverad och får sitta i fin omgivning, och lämna dricks givetvis :)

michael
2003-01-25, 17:24
LKPG gettogether på swedegym idag då.
Jag cartwright och pecca var det som körde, fast cartwright körde ju inte ben utan några andra muskelgrupper. Iallafall så såg upplägget ut som följande:

Uppvärmning: lite benspark, bencurls, vadpress, småvikter oväsentliga.

Knäböj; pyramid(fjanteri) uppåt till 100kg. Ett set 4 reps med pass(rätt mycket pass). Tog ut mig lite för mycket i pyramidandet, är van vid att gå pang på rödbetan efter uppvärmning. Sedan var det väl 90 två set och 80 sista settet?

Stela mark; En övning jag aldrig kört förr, tar för mycket på korsryggen enligt mig. 80kg rätt lätt, 6-7 reps 4 set. Tog inte ut mig alltför hårt i den här övningen, provade lite på 110kg och hade klarat det för 4 reps men kände mig osäker på teknik och ogillar övningen generellt så.

Hacksquat i smithen; Här mådde jag illa av nån outgrundlig anledning, har pågått de senaste 2 veckorna att jag mår illa under träningarna ibland. 115kg 2 första seten, liiite för tungt, sänkte 10-20 kilo(????) vet inte hur många fler set jag körde sen.

Sittande vadpress; Ah, äntligen en övning man plockade Pecca i :smokin: (hoppas det va lika skönt för dig som det va för mig). Peccas pyramidfjanteri upp till 90kg, blev väl en 5-6 reps med hjälp i toppläget på dom sista. Sets? inte en aning.

Slutord; ett gott pass, trevligt att träna med kolozzeumare och på ett annat gym. Pecca behöver träna upp sin vighet i böjen och jag behöver bli starkare :em: . Remmar och bälten är för fjollor :angel: och optimum nutrition är gott, that's all folks!

Cartwright
2003-01-25, 17:44
90 kg sittande vadpress? Jees...:kickass:

michael
2003-01-25, 17:53
light weight baby! :kickass:

Pecca
2003-01-26, 15:28
Äntligen kom jag in på kolozzeum efter att ha varit utestängd i 2dygn. Trodde det var moderatorerna som tröttnat på mig o bannat mig...:cryout:

OK Micke, bra pass igår! Vi hade lite dålig intensitet i början men den skruvades upp efter hand och mot slutet såg det riktigt bra ut (det var då som Michael börja klaga på yrsel pga av det höga tempot...;) ). Sen så var körde ju inte du tyngre än mig på vadpressen, bara fler reps (viktigt att poängtera):D . Allt som allt ett riktigt bra pass som känns så här dagen efter. Jag såg dessutom i senaste numret av 013 att Swedegym skulle ha fri träning hela vecka 6, så då får du komma så kör vi igenom hela kroppen!!!:thumbup:

:hbang:

michael
2003-01-26, 17:46
Haha , om vi ska va så petiga är det väl viktigt att poängtera att du krängde och slängde med överkroppen såpass dant att det såg ut som om du fastnat i vadpressen o försökte hejdlöst komma ur maskinen på dina reps :) Ja det får vi göra! v. 6 är det sportlov då eller vad är "the special occasion" ?

Pudzianovski
2003-01-26, 17:50
Originally posted by Pecca
Jag såg dessutom i senaste numret av 013 att Swedegym skulle ha fri träning hela vecka 6, så då får du komma så kör vi igenom hela kroppen!!!:thumbup:

:hbang:


åh fan. Då kommer jag med!!

:hbang:

:em:

michael
2003-01-26, 18:01
Originally posted by Pudzianovskiåh fan. Då kommer jag med!!

:hbang:

:em:

men men.. du är ju stooor :eek:

:em:

Pudzianovski
2003-01-26, 18:06
Originally posted by michael


men men.. du är ju stooor
:em:

:laugh: :laugh: :laugh:


inte större än dig o pecca.

Pecca
2003-01-26, 18:46
Pudzi, du är så välkommen så. Bara du inte kör biceps när jag kör bröst!!!

Michael>
Sittande vadpress är ju precis som att rida... eller? (iaf om man kolla på min rörelse):D

michael
2003-01-27, 16:31
Bröst o triceps.
Bestämde mig 10 minuter innan passet för att prova maxa i bänken. Sagt och gjort här är resultaten..

Bänkpress 85kg; 1 gick upp ganska lätt tyckte jag, provade en rep till därefter men kom bara halvvägs, 1½ kan man säga att jag gjorde :)

Bänkpress 75kg; 4,3
70kg; 4

Snedbänkpress(i smith)65kg; 4,4,4,4

Skullcrushers 35kg; 4,3,3
32,5kg; 4

Kabelpushdowns 25kg; 8,8
20kg; 6(detta var då ett dropset från 25 kan man säga).

goa_killen
2003-01-27, 17:05
Gött me en maxning där micke, ska själv ge emj på en maxning imorrn, så man vet ungefär vart man ligger...

Kör hårt :thumbup:

michael
2003-01-27, 17:19
Japp, 1-reppare kan vara bra att köra ibland så man får känna sig stark o verkligen se vad kroppen pallar.

michael
2003-01-28, 20:58
Ikväll har jag varit duktig och kört lite kondition för första gången på ett halvår, fyfan va dålig kondisen va då!

Intervallträning;
2x 100meter
2x 200meter
2x 300meter
2x 400meter.

Det är sprintar jag kört, på en legitim sprinterbana.
Totalt: 2000m.

spinkoo
2003-01-28, 21:01
Originally posted by michael
Japp, 1-reppare kan vara bra att köra ibland så man får känna sig stark o verkligen se vad kroppen pallar.

Och så man vet vad man ska säga till polarna när dem frågar vad man tar i bänk :notme:

michael
2003-01-28, 21:07
Fast jag är ju svag i bänken :em:

spinkoo
2003-01-28, 21:12
Originally posted by michael
Fast jag är ju svag i bänken :em:

Äsch allt kring 100 +-20 duger för brudarna :kickass:

michael
2003-01-29, 15:29
Rygg och biceps, ett gott pass, första BRA biceps o ryggpasset det här året.Började med tyngsta övningarna först och det var nog ett vist val, synd bara att jag tog biceps SIST då jag kört igenom roddövningarna, blev så jävla mycket svagare i biceps :(

Marklyft 127,5kg; 4,4,4,4

Hantelrodd 34kg; 4,4

Hängande rodd(stångrodd fast man vilar på en bänk)60kg; 6,5

Latsdrag 85kg; 4
80kg; 4,4,4

Stångcurl 37,5kg; 2 :em:
35kg; 3 :em:
30kg; 5 :cryout:

Sedan tog jag ett par set kabelcurls för att pumpa ut bicepsen, lite disco men vafan!

Pecca
2003-01-29, 16:26
Fan, lassa på lite mer på bicepsövningarna o kör lite mer ostrikt! Det kommer ge resultat:thumbup: . Jag ska visa när du kommer v6. (ja, jag räknar med att du kommer då!), då ska du få se hur en hur man svingar upp 60kg i stångcurlen...:rolleyes:

goa_killen
2003-01-29, 16:40
Tycker att störst går först, altså rygg kommer före biceps i träningen..

Man får försöka att inte dra me biceps, om även om de skulle vara så så har ju biceps tydligen fått sin träning om du inte orkar så mycke i curlen..

men ja tycker de verkar som om pecca kan lära dej ett o annat micke ;)

Let´s swing it!!:hbang:

michael
2003-01-29, 20:20
Alltså pecca, jag började med det du predikar i december, jag har inte ökat ett piss, medans min strikte kompis har ökat och GÅTT FÖRBI MIG! jävla nybörjartur eller nåt, strikt == utveckling tror jag, kablar är bara för volym :)

michael
2003-01-29, 20:21
Biceps kommer FÖRE rygg för då är man färsk i biceps, man kan köra dom hårt, man SKA koppla in biceps i alla ryggövningar. Styrka i övre rygg == styrke i biceps. Inte tvärtom.

Pecca
2003-01-29, 20:23
HÅller med Goa gubben. Kör ryggen före. Kör du biceps innan så orkar du inte lika mycket i ryggövningarna sen.

michael
2003-01-31, 11:29
Sådär, då har man 6st 2,2kgs 100%-whey optimumnutritionburkar i hallen.. ska nog ta min första drink o ladda upp inför dagens axelpass! :hbang:

Pecca
2003-02-03, 10:25
Den här veckan kommer Micke slå en mängd PB:n , HELA VECKAN för han går nämligen under ledning av mig vecka 6!:devil:


:bpump: :bpump: :bpump:

michael
2003-02-03, 20:57
Hehe , ja inte blev det några PBs idag, men det vart ett relativt bra pass och jag är nöjd! Mer detaljer kommer immorn(samt bilder :hbang: ). Stay tuned... (peccas kamera krånglar så han kan inte lägga in bilder :stick: )

Pecca
2003-02-03, 21:06
Peccas kamera krånglar inte, däremot Peccas dator....
Jag är missnöjd med dagens pass. Gick ju åt helvete!!! FAN!:insane: :insane:

På onsdag ska jag dock ÄGA!!!:hbang: :hbang:

Lellan
2003-02-03, 21:08
Upp med hakorna pojkar, släng upp lite bilder nu och bryt ihop och kom igen! :kickass:

michael
2003-02-03, 21:11
Ja onsdag kommer bli kul, undra om man inte ska försöka sig på en singel i marken, 160kg? kommer iallafall köra med 130 på onsdag, ska bli kul! kommer känna mig stor , 2 blåa och 1 gul på vardera sida stången :D

ToXY
2003-02-04, 10:18
Una qestion lite, väger du 90kg i din avatar ???:confused:

/Martin

michael
2003-02-04, 12:49
Nej, jag väger runt 87-88 i min avatar

Lellan
2003-02-04, 13:55
Originally posted by michael
Nej, jag väger runt 87-88 i min avatar

Heayv avatar! :hbang:

michael
2003-02-05, 21:22
hehe , jag har fler såna bilder ifall du vill ha lellan :naughty:

Jävla peccas skitkamera har förstört allt, nu kan jag inte avslöja vad som hände på vårt bröstpass i måndags, får väl berätta om dagens ryggpass istället..

marklyft 130kg; 4,4,2,4,2 (tappa skitgreppet i ett set, kompletterade med ett till 2reps set)

Hantelrodd 34kg; 5,5
Hängande stångrodd 60kg; 6,6
Latsdrag 85kg; 4,4,4
Stångcurl 37,5kg; 2 :cryout:
35kg; 4,3

Scottcurls i kabel 25kg; 8,8

Är nu så jävla less på den här skiten, nästa vecka kommer drastiska förändringar att göras, och dessutom kommer det en liten ÖVERRASKNING från min och peccas sida nästa måndag :angel: stay tuned..

Pecca
2003-02-05, 21:47
Vi ser framemot måndag JA! :angel: Michael du har inte ersatt mig för baren du "tog" i måndags och det som hände under måndagens pass var väl att jag hade mens o att det gick åthelvete för mig:angel: :insane:

michael
2003-02-05, 21:49
Jag betalar mer än gärna i natura pecca :naughty: har 25 bars här, OJ jag tappade visst en, i duschen :angel:

davve
2003-02-05, 22:02
spännande,
mystiken tätnar:D

Pecca
2003-02-05, 22:03
Jag vill inte bli inblandad i något sånt där!!!:furious: Hör med spinkoo istället!!!
Den ända killen som får röra mig är Brad Pitt:love:

michael
2003-02-07, 15:07
Nu är jag less på daltandet i mina träningspass och har radikalt förändrat träningsupplägget.
Valfriavikter kommer ligga runt 80-90% av 1rm.

Måndag
Knäböj:Uppvärmning: 40% av 1rm 3 rep, 50% 2rep, 60% 1rep.
Valfri-Vikt 5 reps 5 set
Bänkassistans: closegrip, lockout,stickingpoints, negativ, singlar, tricepsövningar, lätta bänkpress
Grepp:Holdbars

Onsdag
Marklyft alt. Stela mark:Uppvärmning: 40% av 1rm 3 rep,50% 2rep, 60% 1rep.
Valfri-Vikt 5 reps 5 set
Rygg: Rodd, chins

Fredag
Bänkpress:Uppvärmning: 40% av 1rm 3rep, 50% 2rep, 60% 1rep.
Valfri-Vikt 5 reps 5set
Benassistans: Vadpress, bencurls, crunches, situps, lätta knäböj
Grepp:Holdbars

Lördag och Söndag
Löpträning: Intervaller på 1,2 & 300 meter totalt per pass 2500m
Lägger succesivt på 200m i veckan.
Säck:20-30 minuter säckträning, bara att hagla på slag på en säck
Detta körs 2ggr/helg

spinkoo
2003-02-07, 15:14
Det ser väldigt styrkelyft-aktigt ut med termer som procent och 1rm..:D

Kämpa på och låt inte skitpassen knäcka dig som dom gör med mig ;)

michael
2003-02-07, 15:20
Originally posted by spinkoo
Det ser väldigt styrkelyft-aktigt ut med termer som procent och 1rm..:D

Kämpa på och låt inte skitpassen knäcka dig som dom gör med mig ;)

Det där med procent kan ju bero på att dom vikterna man kör med är en variabel och inte en fast siffra som hos discoklubbarna :angel:

spinkoo
2003-02-07, 15:23
Menar du att man ska öka vikterna?? :eek:

michael
2003-02-08, 16:46
Här följer då lite bilder som ni kan jämföra, titta vad amerikat gjorde med min definition :furious:

michael
2003-02-08, 16:46
och ja jag vet att jag har långt hår men jag klippte mig igår

michael
2003-02-08, 16:49
en framsidashot, här ser man klart och tydligt hur undertränade mina armar är :em:

davve
2003-02-08, 17:17
fortsätter du med samma upplägg för armarna lr, bara undrar eftersom dom inte var med i din tidigare post?

förresten definition behövs ju inte än på ett par månader.

Pecca
2003-02-08, 17:55
Jag får väl visa på måndag då hur biceps ska tränas Micke. Sen när du tar med dig det upplägget kommer dina biceps med att börja växa. Sen så när det gäller triceps så såg du vilket handtag jag använde mig av vid pushdown (v-handtag). Du kan även fixa till tekniken vid liggande tricepspress, då kommer resultaten:thumbup: