handdator

Visa fullständig version : Äggpanerad fisk?


GymTT
2006-03-16, 19:38
Äggpanerad fisk?

Brukar få det i skolan, så sjukt gott ju, men är det enkelt att tillaga? Bara att använad sig av ägg + någon form av smulor?

Tacksam för svar.

MVH TT

Bao-Bao
2006-03-16, 19:46
Vänd först fisken i lite vetemjöl och sedan i uppvispat ägg. Sedan är det bara att steka, blir godast i smör men olja lär ju funka också.

Edit: Japp, det är väldigt gott, särskilt äggpanerad färsk torskfile. :eating:

Cilia
2006-03-16, 19:58
värst är ju mandelfisk
det går bara totalbort

Scratch89
2006-03-16, 20:21
Annars kan du ju knäcka ett par ägg i en skål, vispa runt det lite, doppa ner fisken i det och rulla dem sedan i ströbröd. Stek i smör helst (godare smak).

GymTT
2006-03-16, 20:44
Tack för tipsen!

Bao-Bao
2006-03-16, 20:50
Glömde säga, du bör givetvis krydda fisken med lite salt och peppar innan du vänder den i mjölet, annars lär det inte smaka så mycket.

GymTT
2006-03-16, 20:53
'Precis:)

tobbeg
2006-03-16, 22:04
Jag antar att det är en vanlig dubbelpanering du är ute efter.

1. vänd i vetemjöl blandat med salt och peppar efter behag.
2. vänd i ägg
3. vänd i ströbröd.
4. stek.
Smaklig måltid.

Lepras
2006-03-16, 22:17
Jag antar att det är en vanlig dubbelpanering du är ute efter.

1. vänd i vetemjöl blandat med salt och peppar efter behag.
2. vänd i ägg
3. vänd i ströbröd.
4. stek.
Smaklig måltid.

Där fick du till det :thumbup:

TT: servera gärna med citron också...(pressad) *rolleyes*

GymTT
2006-03-17, 08:17
Kanon tips tobbeg!


lepras: ska provas:)

thebandit
2006-03-17, 11:51
Kom ihåg att panering suger åt sig enorma mängder fett...

GymTT
2006-03-17, 11:52
okej.tack