handdator

Visa fullständig version : Lätt kesella eller "vanlig"?


Greg
2006-03-13, 16:48
Sänkte min första kesella burk idag, otroligt gott om man blandade det med något som smakar. Konsistensen tog tid att vänja sig vid, men det gick ner.

Till frågan, lätt eller "vanlig"?

Och vad bör man smaksätta det med, nu när Fun Light kanske inte bör vara ett alternativ längre.

King Grub
2006-03-13, 16:49
"Vanlig" innehåller mer fett. Det finns bättre källor till fett än mejeriprodukter.

Papi
2006-03-13, 18:04
Och vad bör man smaksätta det med, nu när Fun Light kanske inte bör vara ett alternativ längre.
Frukt is the shit! :hbang:
Eller kanske lite kryddor, eller skinka, eller...testa dig fram!

nihe
2006-03-13, 18:11
Jag brukar blanda i lite frusna blåbär och kanel i min kvarg/kesella. Förvånansvärt smaklig kombination.

hasse36
2006-03-13, 18:46
Testa att göra tzatziki.

hio
2006-03-13, 19:03
Kör på lätt, den är både nyttigare och godare i längden. Efter du käkat lätt ett tag smakar den vanliga, jag vet inte hur jag ska förklara det, inte gott!

Tolvtin
2006-03-13, 19:22
Om du inte gillar konsistensen kan du blanda med mjölk så de blir som yohgurt typ, det gör jag på morgonen också lite funlight i också :thumbup:

Apos78
2006-03-13, 19:56
Kör med vanlig saft. Det blir inga mängder direkt...

RajtanTajtan
2006-03-13, 20:11
Kör med vanlig saft. Det blir inga mängder direkt...


Iom at det inte blir några mängder, så kan man ju köra med fun light.