handdator

Visa fullständig version : Tonfisk & fullkornspasta


and1_ros
2006-03-13, 13:42
behöver hjälp

käkar tonfisk och fullkornspasta till lunch ganska ofta och ja brukrar ibland köra med mini cremefresh till men det börjar bli så tråkigt.

Undrar om det är fler som käkar det här ch va ni brukar ha för "sås" tilll det

kom med förslag

MyungChul
2006-03-13, 13:55
En het tomatsås kanske?

Krossade tomater, lök, chili, salt, peppar, socker.

Eller kanske en currysås

Fräs curry, slå på lite mjölk (så det blir tillräckligt med sås), red så det blir tjockt.

Sweet chili går bra det också, även om det är rätt mycket socker. Men om man inte kör med mer än någon matsked.

elan
2006-03-13, 15:44
keso och ketchup

trasan
2006-03-13, 17:35
keso och ketchup


Det lät gott.











inte.

Greg
2006-03-13, 17:40
Jag brukar köra tonfisken som den är. Men jag tycker det är gott att blanda creme fraische och salsa.

Milia
2006-03-13, 17:56
lättkesella, tacokrydda, lök, tonfisk!
*popcorn*

du kan också äta kidneybönor och avokado till den där röran.
Och så kan du fylla fullkorntortillas med den.

sissa
2006-03-13, 18:18
En pastasallad kanske?
Kall eller ljummen

pasta + tonfisk + valfria grönsaker

på med nån vinegrettdressing:
3 delar olja
1 del vinäger (eller citron)
fransk senap
salt och peppar, ev nån ört

Bao-Bao
2006-03-13, 19:44
Jag tycker man får en god kall sås om man rör ihop creme fraiche av valfri fetthalt med lite hackad basilika, rostad pressad vitlök och limesaft.

Johan_P
2006-03-13, 22:34
keso och ketchup

Förmodligen underskattat :)

Jag älskar tonfisk, pasta, keso, ketchup samt lite grönsaker till med eventuellt lite smält ost på pastan. :thumbup: Så klart mjölk till det!

elan
2006-03-14, 07:56
Det lät gott.



inte.

Jag gillar det i alla fall. Lite nymalen svartpeppar på också så är allt kalas. Vill man ha någon form av grönsak så funkar det bra att blanda ner lite majs i det hela också.

Batman
2006-03-14, 19:31
Willys Sweet chilly sauce !
äter det till allt just nu, funkar kanon till tonfisk och ris.