Jacky
2006-03-04, 09:37
Trött på kycklingfärs med 7-8% fett?
Köp kycklingfilé, fryst.
Låt ligga framme 15 min. De skall fortfarande vara hårda.
Tag ett rivjärn. Riv kycklingfileérna. Lovar - det går med lite envishet!
Hacka lök, pressa vitlök och blanda med den rivna kycklingen.
Strö i salt, peppar och grilkrydda i smeten.
Hetta upp en stekpanna. Vänta tills den är tokvarm.
Forma biffar/burgare, lägg i pannan. Låt dem få en hård yta på båda sidorna. Sänk därefter värmen rejält. Låt dem ligga i pannan tills de är klara.
SKITGOTT! Lite meckigt. Man får dock in snitsen efter ett par gånger. Billigt också.
Köp kycklingfilé, fryst.
Låt ligga framme 15 min. De skall fortfarande vara hårda.
Tag ett rivjärn. Riv kycklingfileérna. Lovar - det går med lite envishet!
Hacka lök, pressa vitlök och blanda med den rivna kycklingen.
Strö i salt, peppar och grilkrydda i smeten.
Hetta upp en stekpanna. Vänta tills den är tokvarm.
Forma biffar/burgare, lägg i pannan. Låt dem få en hård yta på båda sidorna. Sänk därefter värmen rejält. Låt dem ligga i pannan tills de är klara.
SKITGOTT! Lite meckigt. Man får dock in snitsen efter ett par gånger. Billigt också.