handdator

Visa fullständig version : Nyaste påhittet från twins - The bean


aliquis
2006-02-20, 09:31
Jag var duktig och gick upp lite tidigare idag, det kan väl dock inte kallas tidigt att nyss ha kommit upp? Hursomhelst bläddrade igenom kanalerna men verkade inte vara något vettigt på något, men twins.com visade någon uppblåsbar böna som verkade ungefär lika bra som vanligt. Men de hade dessutom någon platta att sätta under med gummiband som hade upp till 72kgs motstånd.

Även om den kanske inte är bra/bäst så borde det ju vara bra mycket bättre än mänga andra av deras träningsgrejer? Det är ju iaf någon form av motstånd ;)

Den var inte så dyr med sina 599kr heller.

Nitrometan
2006-02-20, 09:48
Klart kool grej! Alla borde ha en. Man kan ju stretcha med den också.

Glöm alla träningsmetoder du hittills sett. Nu kan du träna dina magmuskler, din överkropp, din rumpa, höfter och lår samt avsluta det hela med en svävande och bekväm stretching. Allt med ett och samma träningsredskap.

Den kallas The Bean, och är olik allt annat du tidigare sett. Runt om i världen har nu tusentals människor upptäckt detta revolutionerande, nya sätt, att komma i form på. Fortare och enklare än de trott vara möjligt.

The Bean ger den perfekta sit-upen! Detta har etenskapligt bevisats när The Bean´s Super Sit-up testades på ett ledande universitet i USA. Upp till 72% mer muskelaktivitet jämfört med en vanlig sit-up.

Så förbered dig på att komma i bättre form än någonsin.

Med The Bean kan du utföra en mängd olika fettbrännande, styrketränande, kroppsskulpterande och viktminskande övningar. Allt utfört utan risk för överansträngning av din rygg.

The Bean positionerar din kropp och ger den stöd i en viktlös känsla på en kudde av luft. Att öka träningsmotståndet med The Bean är enkelt. Du ökar moståndet genom att flytta fötterna närmare Bönan. Detta flyttar gravitationscentrat och gör övningen mer krävande. Oavsett hur otränad eller vältränad du redan är, så är The Bean rätt för dig.

Och du, när du har tränat färdigt så vänder du bara på Bönan för en säker och behaglig stretching.

Utan extra kostnad får du även sex exklusiva Bean träningsprogram, praktiskt sammanställda på en DVD (på engelska). Dessa träningsprogram hjälper dig att komma i bättre form än någonsin. Det garanterar vi!

Du får även ett viktminskningsprogram som hjälper dig att hålla koll på kilona samtidigt som träningen gör dig starkare. Dessutom får du denna praktiska plansch med övningar du kan utföra med The Bean. Allt för en enkel, rolig och problemfri träning.

Men det är inte allt. Du får även en smarta pump som snabbt och enkelt fyller eller tömmer din Böna på luft.

The Bean for teh winn!!!!1111!

Runda Grodan
2006-02-20, 10:00
Om man vill kan man köra över den med bilen.

aliquis
2006-02-20, 10:20
Om man vill kan man köra över den med bilen.;)

Arnesson
2006-02-20, 10:44
Om man vill kan man köra över den med bilen.

Haha :D

SamHag
2006-02-20, 15:55
OT: Jag skulle hellre TV-shoppa den där upplåsbara soffan som man kan ha i poolen och allt :)

Sonny
2006-02-20, 16:07
Jag älskar björnen dom har med titt som tätt, den som testar hållbarheten och stadigheten på deras produkter.