Visa fullständig version : Äggvitor i flaska?
Cerberus
2006-02-15, 15:11
Finns det här i sverige ens? Börjar bli rådyrt att kasta alla gulor när jag gör äggvitspannakakor..
Cerberus
2006-02-15, 16:51
Sluta upp med det då.
:P spar in på kalorierna då, mindre fett och jag kan äta mer protein/kolhydrat.
Ninjasmurf
2006-02-15, 16:54
Hittils har jag bara hitta motsatsen på butik (dvs ägg gula på burk)...
Men hör med nått bageri/konditori i närheten där du bor
supersleepy
2006-02-15, 17:30
japp. ja köper 5 liter äggvita i dunk från ett bageri här i jönköping för 200 kronor.
Skit nice :D
supersleepy
2006-02-15, 17:32
Kan tillägga att jag brukar göra omeletter på äggvita och häller sedan i lite funlight och kardemumma och kanel.
Blir en sjukt god omellet.Kardemumma och kanel bra för ämnesomsättningen :D
Ett tips bara ;D
:P spar in på kalorierna då, mindre fett och jag kan äta mer protein/kolhydrat.Men du äter ju för att få i dig energi, och du dör inte av fett och äggulan är väl nyttig? Och den innehåller väl en del protein (inte så mycket kolhydrat dock). Så varför inte köra på hela äggen och isf äta 10% mindre pannkakor?
äggulan inehåller mer protein än vitan. + en massa vitaminer och mineraler
Upp till var och en vart man vill få sin energi ifrån..
Kan tillägga att jag brukar göra omeletter på äggvita och häller sedan i lite funlight och kardemumma och kanel.
Blir en sjukt god omellet.Kardemumma och kanel bra för ämnesomsättningen :D
Ett tips bara ;D
Amen fy faan va äckligt *spy*
Kan tillägga att jag brukar göra omeletter på äggvita och häller sedan i lite funlight och kardemumma och kanel.
Blir en sjukt god omellet.Kardemumma och kanel bra för ämnesomsättningen :D
Ett tips bara ;D
Är det bra att värma aspartam?
King Grub
2006-02-15, 20:32
Bra och bra... aspartam är inte värmetåligt.
agahowa22
2006-02-15, 20:55
Bra och bra... aspartam är inte värmetåligt.
va händer med aspartamet när det värms?
va händer med aspartamet när det värms?
Det smakar inte sött längre om det värms tillräckligt.
Cerberus
2006-02-15, 21:55
Men du äter ju för att få i dig energi, och du dör inte av fett och äggulan är väl nyttig? Och den innehåller väl en del protein (inte så mycket kolhydrat dock). Så varför inte köra på hela äggen och isf äta 10% mindre pannkakor?
Jag gillar att äta mycket mat :D
Aja, ska höra med bagerier om det där ;)
Absinteh
2006-02-15, 22:11
Kuung, med äggvita på dunk. med då lackar nog mina föräldrar lös. De är redan rätt *grr27* för att jag gör av med ett 18pack på typ 2-3 dagar..
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.