Muskelsmurfen
2002-09-20, 14:23
Jag fick tidigare en tråd om kosttillskott att bli riktigt intressant, få se om denna kan utvecklas lika bra... :naughty:
I en tidigare tråd så diskuterades hastigheten i olika typer av protein. Vi kom fram till att Vassle är snabbare än Casein.
Skillnaden mellan Vasslehydrolysat och Caseinhydrolysat är högst marginell.
Och nu till frågeställningen:
Hydrolysaten har ju olika hydrolysgrad...
tag ett exempel helt taget ur luften, 25%. Hur fungerar de övriga 75%? :confused:
Om de fungerar som vanligt borde det väl betyda att ett Caseinhydrolysat enl. ovan har 1/4 "snabbt" protein och 3/4 vars största förtjänst ligger i dess antikatabola effekt, eller?
Och p.s.s. Vasslehydrolysat 1/4 "riktigt snabbt" och 3/4 "snabbt".
Hur ligger det egentligen till?
:devil:
I en tidigare tråd så diskuterades hastigheten i olika typer av protein. Vi kom fram till att Vassle är snabbare än Casein.
Skillnaden mellan Vasslehydrolysat och Caseinhydrolysat är högst marginell.
Och nu till frågeställningen:
Hydrolysaten har ju olika hydrolysgrad...
tag ett exempel helt taget ur luften, 25%. Hur fungerar de övriga 75%? :confused:
Om de fungerar som vanligt borde det väl betyda att ett Caseinhydrolysat enl. ovan har 1/4 "snabbt" protein och 3/4 vars största förtjänst ligger i dess antikatabola effekt, eller?
Och p.s.s. Vasslehydrolysat 1/4 "riktigt snabbt" och 3/4 "snabbt".
Hur ligger det egentligen till?
:devil: